Evleneceğim dediği ve ailesiyle tanıştığı kızla, tam ailesine açıklamak için memleketine gideceği sırada ilk kez birlikte olan ve kıza birden daha önce hiç söylemediği şartlar sunan kapanacaksın çalışmayacaksın evden dışarı benden izinsiz çıkmayacaksın arkadaşlarınla buluşmayacaksın diyen ki kızda kendisi de üniversite bitirmiş bir kişi bu kişi ve birlikte olduğunda kızın zarı esnek çıktı diye benden önce başkasıyla oldun deyip memleketine gittiğinde kızı terkeden üstelik öncesinde seven sevişebilir fikrini savunan bir adamken böyle bir erkek için ne denir sizce! Kızın bu durumda yapması gereken nedir siz olsanız ne yapardınız? Ve çok seviyorsunuz...?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Sagopa kajmerin bir şarkısı var. Sözleride şöyle. Mantığı sen kur :)
Erkek alana dek istediğini sanarsın ki Romeo
[ kaynak: link ]
ne diller döker de teslim olur kapana Juliet
Kadınlar hassas ve hisli, dilekleri içlerinde gizli hatırla işi bitince kaç Romeo gaddarca gitti?
Kadın olmak zor bu kadar acımasızlık sürerken
Hemcinslerim abazanlıktan oduncasına yanarken
Taksim fuhuş yuvası, partiler karı kız kazanı derken. Koleksiyona yeni bir bebek ekle sabah güneşi doğarken!...
El bebek, gül bebek bu yaşına kadar geldin
Düşünsene bir it heriften sertçe tekme yedin
Geceye aşkla vardın, sabaha yabancı uyandın
Bil ki sonraki gün başka bir baya anlatılacaksın (yeah) Kadını kandırmaksa amaç alayınız yalancı
Kapında köpek olan işi bitince yabancı
Tuzağa düşeni iplemez, yeni bir avı kovalar avcı
Sen karar ver bu olayda kim hakim, kim savcı?10 Yorumla
+1 yılYahu Bakırelık bacak arasında degıl.Kurtulmussun ıste daha ne uzatıyosun öyle bı ınsanla evlenılır mi.Unıvertsıte mezunuymussun bı ayaklarının ustunde dur kenedene cekı duzen var hayat ıstedıgın gıbı bırını ıllakı karsına cıkarır.
12 Yorumla
Soran+1 yılbunalıma girdim artık kaldıramıyorum çeki düzen vermeye çalışıyorum ama kaldırması çok güç.
- +1 yıl
yahu neyın bunalımına gırıyosun arkadasım sen ? Kendıne baglasın dıye senle ılıskıye gırmıs evlılık dısı ılıskı günah degıl ama senın kapanmaman gunah öylemı ? yok öyle bir dünya.Sevmene bısey dıyemem eyvallah ama resmen kullanmak budur.Insanmı acaba o arkadaslarınla görusmıceksın kapancaksın vs vs.Ilerde Keşke dıcek bişey yapma bence.Bu arada kendıne gel çeki düzen verceksen kendıne verceksın bırak ılıskıyı falan bunaltıyosa ayrıl.Unı mezunusun ıste calıs ugras bıseylerle ıllakı cıkar karsına.
midem bulandı nasıl eerkek buya hala sevıyoırun dıosun14 Yorumla
Soran+1 yılgünlerdir yediğim içtiğimin tadı yok.Bilemiyorum. Sevgi öyle bişey ki en ağır şeyi de yapmış olsa kalbin yine kin güdemiyor sadece bu ;)
Soran+1 yılçok haklısın canım evlilik bin beter olacaktı bir de seni asla üzmem insan sevdiğine hiç kıyar mı diyordu herşeyi geçtim aileme rezil oldum ben asıl karşılarına çıkardım güvendim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrospuyu, o* yapan bir o* çocuğu vardır.
Ayrıca sokayım öyle kapanacaksın demesine. Önce zina yap sonra kapan yok ya.
O elinde tutmaya çalışmak için beraber olmuş. Eğer kızda öyle takıntılı birşey yoksa ayrılsın.15 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyleee bir kere hakka giriyorsun gönül incitmek ne demek...bir insanın hayallerini yıkmak üstelik liseli değilsin nasıl bir cehalet bu.
Cevap sahibi+1 yılZaten o kişi büyük ihtimal ayrılmak için yapmıştır. Sıkılsında ayrılsın diye. :(
Soran+1 yılben seninle olsam senden bir ömür sıkılmam sen benim karıcığımsın kulaklarımın içinde çınlıyor ALLAH'tan korkmasam ebedi cehennem olduğunu bilmesem sonunun bu hayata tutunmaya çırpınmaz sona giderdim bu acıyla
Cevap sahibi+1 yılalacağını almış arkadaşım.Bu saatten sonraayrılması kalmış. Şu şekilde düşünmüş olabilir, Buda diğerleri gibi diye. Bırakma peşini. Tamam de tamam de:D ya da i*nelik olsun. Hamileyim ben diye mesaj at. yusuf yusuf yapsın :D
.
Soran+1 yılemin ol yusuf yusuf yapmaz öylesi bebekle beraber sıkar kurşunu vurur ;)
eşinin kapanmasını çalışmamasını istemek erkeğin hakkı o kısım doğruda
diğerleri düpedüz yavşaklık bırak o adamı madem esnekmiş zarın hertürlü kanıtlarsın bakire olduğunu113 Yorumla
Soran+1 yılama başta seni öyle kabul etmiş yani senin ailen sana yıllarca emek vermiş okutmuş ne paralar dökmüş biri geliyor önce kabul ediyor görünüyor ailenle de konuşuyor üniversite okumuş bir insandan fazla birşey bekleyemezsin zamanla öğrenilir herşey zaten evlenince diye konuşuyor üstelik ve sonra tam gitmesine bir kaç gün kala tüm bunları yapıyor gidince de terkediyor ardına bile bakmıyor canı yandığını söylüyor canı yanmasını geç insan sevdiğinden geçer mi hiç!
Soran+1 yılevet bende bunu söylerim hep ama anlamayana davul zurna az...
- +1 yıl
tek gelirle tabiki zor ama herşey para değilki parası olan nicelerinin huzuru yok
ben işten yorgun dönünce yolumu gözleyen bir eş isterim birilerinin emri altında çalışıp yorgun ve stres olmuş biri bana nasıl enerji vericek
ayrıca zorlamada nerden çıktı beni seven benim için değil Allah rızası için kapanır ki birçok arkadaşım kapandı öyle
inanın kapanan kocası istediği için değil Allah rızası için kapanıyo kocasının istemesi sadece ilk adımı attırıyor
o adamı etkileyen başka bişey.. harf bit
Soran+1 yılne gibi başka birşey anlayamadım töreleri var onların ;)
Soran+1 yıldoktora gidip öğrendiğimde esnek olayını onunla paylaştım bizim mutluluğumuz herşeyden önemli gerekirse elimi keser kanatırım dedi buna ne dersin ki! Beni böyle inandırdı...
Soran+1 yılilk an değil bunu ileri bişey yAşanmadan konuşmuştu.
Soran+1 yılzaten ileri düzey bişey yaşanmamıştı doktora gittim öğrendim ve onunla insan gibi paylaştım herşey öncesinde konuşuldu..
Soran+1 yılbu yara ölüm gibi yara hiç sanmıyorum ama sağol kardeş...
Her evleneceğim diyene inanıyorsanız ohoo...Erkekler sizi seçip alacağınıza biraz da siz kendi kararlarınızı verin seçen siz olun üzülen olmaktan iyidir .
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. biliyor musun? kötü karakterler var...
https://www.youtube.com/watch?v=N7YR5EyZm_013 Yorumla
Soran+1 yılbu kadarına ihtimal vermezdim öğrenmiş bulundum...
Soran+1 yılbu devirde...öyle
o istemeden git bakireysen belgesini çıkar kendisine ver. ve onu utandır. sonra değişme olacaktır ama güven sarsılması varsa mutlu olmanız zor. radikal bir karar vererek ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılalıp doktora götürüp kendi öğrenseydi ben mal mıyım güvenlik kartım boynumda dolaşayım mı! Benim sevdiğim dostlarım beni seven insanlar var çevremde hayatımın güllük gülistanlık olması için dualar eden ben hiç bu duruma düşecek insan mıyım ki geçmişte bir durumum olmasa da insandık herşey bizim başımızdaydı insan olan bunu düşünmez mi!
kızın yapması gereken sey cok basıt
bu dangalaktan kurtulmak... neysekı gercek amacını sımdıden soylemıs...
evlensen cok gec olabılırdı...sanslıymıssın bence10 Yorumla
+1 yılo na öküz derim sana da geçmiş olsun önüne bak sevgini haketmiyor
10 Yorumla
+1 yıllink denir başka bişi denmez...
11 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaraktersizin birisi...seni boyunduruk altına aldıktan sonra neler neler ister... sövesim geldi... zayıf karakterli herif...2 seviştiniz ya onun oldun sandı...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmak daha bir doğru. esnek olması ona pek inandırıcı gelmemiş ve saf olmadığını anlamıştır.
10 Yorumla
+1 yılYa boşver sen onu.Çılgınca aşklar yaşamazsan böyle olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı.
+1 yılgüle güle derdim. alacağını almış tüymüş
10 Yorumla Arkana bakmadan kac
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevdiğiyle sevişip bırakan erkek sizce bu gibi durumda ne yapılabilir!
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat