Sevgilim rüyalanıyomuş?

Sevgilimle tanışalı 1 buçuk sene oldu. İlk tanştığımız günlerde bana rüyalanıyom felan demişti ama beni reelde görmemişti bile. Tabi ben onu severken onun rüyalandığını unuttum malesef. Dün söyledi bna uykuda bos*lıyom felan dedi. Ya beni çok seviyo benim için herşeyi yapıyo ama tribe girip duruyo. Bide rüyalandığını hatırlayınca çok soğudum ondan. Zaten önceden erkeklerle çok konuşan bir insandm (onunla çıkarken bile konuşuyodum) ondan habersiz instagram açmıştım. Pişman oldm sonra. Dün bir sürü erkek kestim rüyalandığını duyduktan sonra ve bütün erkekler yakışıklı gelmeye başladı. Öyle yakışıklı erkekler varmş benim sevgilim ne o zaman demeye felan başladım birden. Ben bunun rüyalandığını nası unuttum ya Buluşmadan önce başkasıyla mı sev*şiyomuş rüyasında sizce? O kadar soğudm ki (her erkekte olmuyo demi? ) Öyle biri değildir ama namaz kılıyo benden başkasına bakmadığını da biliyorum bundan eminim. Çünkü bir erkek arkadaşı ona işyerindeyken kız numarası yapmış. O da bakmamış geçen anlatıyo bana. Kzlara hiç bakmaz ama neden benle tanıştığı ilk günlerde rüyalanmış olabilir ki?
Sevgilim rüyalanıyomuş?