diyelimki başka bir bayanı seviyosunuz yani eşinizi aldatıyorsunuz... ! Diğer sevdiğiniz bayanla her istediğinizde ilişkiye giremiyorsunuz ama yakınlaşmalar oluyor... bu durumda cinsel isteğinizi bastırmak için eşinizle dahamı çok ilişkiye girersiniz onu sevmeseniz bile... ayrıca sevdiğiniz bayanla istediğiniz zaman ilişkiye girseniz eşinizle dahamı az ilişki yaşarsınız? ( soru biraz karışık oldu ama anlamadığınızı sorabilirsiniz,.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1- Aldatmak için o kadını seviyor olmak gerekmiyor. Biz erkekler genelde duygusal yönden değil cinsel yönden aldatırız sadece
2- Asıl amaç cinsellik oldugu için, eşimiz ya da sevgilimizle değil o aldattıgımız kadınla yatmak isteriz ve yatarız sürekli
3- Evet tabiki eşimizden daha fazla ilişkiye gireriz o kadınla121 Yorumla
Soran+1 yıl1 beni sevdiğini hatta aşık olduğunu söylüyor eşini sevmediğini söylüyor.
2 biz cinsel birliktelik yaşamadık daha ama öpüşmeler yüzeysel sevişmeler oluyor tabiki 6 Aydırda sevgiliyiz...
3 sevgilisi olan benim ve son zamanlarda eşiyle daha sık ilişkiye girmeye başladı...
4 sanırım sorularım hepsini yanlış anlamışsın
Cevap sahibi+1 yıl1- Seni sevip aşık oldugu koca bir yalandır. Çünkü biz erkekler o işi yapmak için, o kadını kıvama getirmek açısından ona aşık olduğumuzu, çok sevdiğimizi, eşimizin bizi anlamadıgını, artık eşimizi sevmediğimizi söyleriz. Çok klasik ve çok bilinen bir erkek taktiğidir bu
2- Öpüşmeler ve yüzeysel sevişmeler bile bizim için aldatmaya değer cinsel kazanımlardır. Kaldıki nasıl olsa devamı gelecek zamanla diye sabırla bekleriz
3- Eşiyle ne sıklıkta ilişkiye girdiğini asla bilemezsin
4- Ben çok doğru anladım da, sen gerçeklerden kaçıyorsun
5- Sonu büyük bir hüsran olacak bu işin
Soran+1 yılEşiyle nezaman ilişkiye girdiğini sorduğumda söylüyor... evet haklı olabilirsin tabi ben gerçeklerden kaçmıyorum zaten oyüzden buradayım sadece emin olmak istiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum.. çünkü aynı ortamda çalışıyoruz ve bana olan ilgisini herkes farkedecek şekilde davranıyor eşi bile anladı ve bu durum onu hiç korkutmuyor
Cevap sahibi+1 yılHata yapıyorsun ve inan bana çok üzüleceksin.
Bence derhal bitirmelisin
Soran+1 yılÖyle kolay bitmiyor işte
Cevap sahibi+1 yılÇocuk değilsin, kolayca bitirebilmelisin.
Bu arada kaç yaşındasın sen?
Soran+1 yıl30 yaşındayım.. çocuk olsam bir heves olurdu daha kolay biterdi
Cevap sahibi+1 yılKüçük olsan takıntı haline getirip vazgeçemezdin ama sen 30 yaşında yetişkin bir kadınsın.
Derhal bu hatayı farkedip ilişiğini kesmelisin onla.
Ayrıca sormayı unuttum, sen evlimisin?
Soran+1 yılEvet ben evliyim ama o resmî evli değil sadece beraber yaşıyor bir çocuğu var onun biraz daha büyümesini istiyor ayrıldıktan sonra yanına almak için
Cevap sahibi+1 yılKendi ellerinizle kendi felaketinizi hazırlıyorsunuz.
Silkinip kendinize gelin. Sizler 16-17 yaşlarında olupta cinsel ve duygusal dürtülerine yenik düşecek yaşta çocuklar değilsiniz.
Sana yemin ediyorum ki, gün gelecek pişmanlıktan başını duvarlara vuracaksın, kendine kızıp affetmeyeceksin.
Hatandan bir an önce dönmelisin
Soran+1 yılSiz erkekler gerçekten çok acımasızsınız!!! hiç bukadar tahmin etmiyordum... burada hiçbir erkek demediki olabilir belki gerçekten seviyordur.. sadece düşünceniz cinsellik... belkide birçoğunuz burada eşlerinizi aldattığınız ve o yasak aşk yaşadığınız kadına kimbilir kaç kez seni seviyorum aşığım dediniz meğerse hepsinde YALANmış... birde kadınlara şeytan diyorsunuz yazık
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle HEPSİ YALAN !
Biz erkekler amaca giden yolda, o kadını kıvama getirebilmek için duygusallıgı kullanırız, onun duygusal yönlerden açlık çektiği şeyleri sinsice hesaplayıp, ona göre ihtiyaç duyduğu şeyleri veririz. Bol bol seni seviyorum, sana aşığım, eşimde bu duyguyu tadamıyorum, heyecanımı kaybettim deriz ya da eşim beni anlamıyor diye başlayıp çaktırmadan onu yereriz.
Lafa başlarkende, "eşimi sana kötüleyemem, bu bana yakışmaz, ne de olsa o benim eşim, ailem diye" başlarız ve onu kötülemiyormuş gibi yapıp aslında yerden yere vururuz.
Sonra çok duyarlı ve çok sevecen davranırız.
Öyleki bir hale getiririz ki, artık karşımızdaki kadın tüm duyarlılığını ortaya koyar...
Soran+1 yılTamam anladım çok kötüsünüz kalbiniz vicdanınız yok.. peki şimdi bana şununda cvbını verirmisin son kez... biz bukadar ilerlemişken sevgi adına yani gelecek hayal ediyoruz bazen mesela... ben ayrılalım desem ne cvp verirse beni seviyor veya sevmiyor olur?
Cevap sahibi+1 yılSen ayrılalım dediğinde, şok olmuş, çok üzülmüş gibi davranır, kesinlikle olmaz der ve seni güzel sözlerle ikna etmeye hatta yalandan seviyorum diye yemin etmeye başlar. Çünkü amaca giden yolda yalan yere yemin etmekte gayet normaldir bizler için.
Ne derse desin, bu seni gerçekten sevdiğini göstermez.
Sen kararın kesin şekilde davran ve kesin olarak bitir, hiçbir umut bırakma onda.
Sonrasında uzaktan takip et onun davranışlarını
Soran+1 yılEe uzaktan takip ettiğimde ne görürsem beni seviyor veya sevmiyor diye düşünebilirim? Şimdi senin bana söylemek istediğini anlıyorum ayrıl kesinlikle sevgi falan yalan diyosun uğraşma diyosun... ama bende seviyorum işte ve ancak beni sevmediğine ikna olabilirsem ondan kopabilirim yoksa çok zor.. ben seviyormu sevmiyormu ondan emin olmak istiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılBu dediğimi yapmazsan asla emin olamazsın.
Ayrıca erkekler, ondan çocuk sahibi oldukları kadınlardan kolay vazgeçmezler ve diğer kadınları sadece kullanmalık olarak görürler.
Senden umudunu tamamen kestiğinde, eğer birazcık insanlığı varsa onun çocuğunun annesiyle daha fazla ilgili olduğunu görürsün ya da tam tersine hiç insanlığı yoksa bu kez başka kadınlara olta attığını görürsün ve her iki durumda da aslında seni hiç sevmemiş demektir.
Bu arada sen ne kadar süredir evlisin?
Genelde kadınlar evliliklerinin ilk zamanlarında aldatırlarmış
Soran+1 yılİyide sen neden bukadar emin bir şekilde seni sevmiyor diyosun gerçekten anlamıyorum... yani ya eşini seviyor ya da hiçkimseyi sevmiyor diyosun.. çünkü başka kadınlar sadece kullanmalık diyosun... ne yani bu adam başka bir bayanı sevemezmi sadece merak ettim kendimle ilgili değil yani ben zaten bugün ondan uzaklaşmaya başladım oda kızdı zaten ayrılma yolundayız... bu arada ben 10 yıllık evliyim
Cevap sahibi+1 yılÇünkü bir kez aldatmış olan erkek zaten sevgiyle değil, dürtüleriyle hareket eden biridir.
Sevgiyle hareket eden bir insan zaten aldatmaz, aldatamaz. Ha sevmez mi? Sever tabi ama şu var ki zaten sevmiş olduğu için o kadınla evlenmiştir ve karşısına çıkan yeni kadını zaten gerçek anlamda sevmiyor ki ona evlilik dışı ilişkiyi reva görüyor. Üstelik evli bir kadın...
Hangi seven insan evli bir kadına bunu reva görebilir ki. Kesinlikle sevgi falan yok- +1 yıl
Gorus sahibu lutfen bna ulsrmsznz Şu an ayni durumu yasiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@umaybabacan9
Peki- +1 yıl
Abi boş ver bunları aq anlatamazsın 31 yaşında evli başka evli insanla beraber oluyor şeytan görsün bunların yüzünü
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıltamda olay bu olur işde cinsel yönden fazla bir uyarılma var biyerde patlıycak bu ee öteki olmuyosa beriki eee baktın kacamak tatlı geldi her istedigindede fırsatın var bu sefer bütün tabagı o yer evdeki aç kalır burda kimse demesin onada yeterim onada yeterim diye ben yemem bir taraf eksik kalır
02 Yorumla
Soran+1 yılSonuç olarak eşini sevmesede bir erkek cinsel olarak beraber olur sıklıkla diyosun sen...
Cevap sahibi+1 yıleee çalmadıgı kapı deyil sonuçda zaten arada bir küslük yoksa muhtemelwn o iş oluyodur
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
24Cevap
Her şeyi geç sen kocanı aldattığın için hiç utanmıyor musun? Hiç yakalansak ne olacak düşüncesine girmiyor musun?
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet utanıyorum... ve evet ne olacak diyede düşünüyorum... başka bu konuda merak ettiğin bişey var mı
- +1 yıl
Muhtemelen sevgilisi kocasından çok kazanıyordur
erkekler daha cok cinsi munasebet icin aldatirlar. bende evliyim ve bu sekilde dusunuyorum. tecrubelerimde bu yonde gelisti.
031 Yorumla
Soran+1 yılYani erkek seviyor diye başka kadına yakınlaşmaz cinsellik istediği için yakınlaşır bunu kesin ve net anladık
- +1 yıl
biraz geç olmuş ama. senin yasinda bunu coktan anlamis olman gerekirdi. bunu nankorluk olarak gorebilir. ama yanlis anlama hala bilmedigimiz cok sey var. bazilari farkli dusunebilir. gonul kaymasi ve askta olabilir. adam dunyaya bir kere geldim bu kisiyle yapamiyorum diyebilir.
Soran+1 yılBu düşük bir ihtimal tabii
Soran+1 yılOzaman neden benim durumuma bukadar olmaz kandırılıyorsun diyorsunuz.. senin gözünün önünde ceyeran eden olay benimkinden çokmu farklıki onların sevdiğine inandın
- +1 yıl
seninki istisnai bir durumsa olabilir. ama bu senin karsindaki insanla alakali. sana yasattiklari ve hissettirdikler hatta vaat ettikleri onemli. agir basan durum bu. cogu erkek asik olmaz sevmez. belkide evdekinde ozellik yoktur. yani duzgun ve zevkli iliski kuramiyordur. belki sana ona cok daha buyuk mutluluklar yasatiyorsundur. bu yuzden seni el ustunde tutabilir. seni tanisam dertlesebilirdim ama artik burdan kimseye guvenim kalmadi.
Soran+1 yılÇok dürüst biri kesinlikle kimseye bir yalanı yok çok sağlamcı birisidir eğer bişey dediysede kesinlikle o öyledir ve herkese çok saygılı ve bana çok değer veriyor evet.. ama en önemli konuda yani eşi konusunda maalesef dedikleriyle yaptıkları uymuyor işte bunu zaman geçtikçe farkedebiliyorum...
Soran+1 yılİyide zaten biz aynı yerde çalışıyoruz ve eşi gelip gidiyor çalıştığımız yere ayrıca bizden şüpheleniyorda hatta birkaç defa benimle ilgili tartışmışlar yani eşi kesin biliyor aramızdakileri ama ispat yok tabiki.. ayrıca sevgilim olacak kişi ben bana sorduğunda aramızda bişey var demedim ama inkarda etmedim yalan söyleyemem diyor.. çok tuhaf bir durum
- +1 yıl
buna baska turlu bak bence farkli yonden. yani bir ask hikayesi degilde insani bir durum gibi. bazen kaybetmek istemezsin elimin altinda dursun dersin. ve iki secenegin olsa ikisindende vazgecemezsin. kararsizda kalirsin ortadada kalirsin. sen sevmiyor asik degil falan demiycem. zaten asik degilse ikinizede degil.
Soran+1 yılNeden aşık değilse ikimizede değildir anlamadım.. hadi bana belki aşık olmayabilir ama belki eşine aşıktır
Soran+1 yılİyide bana aşık olsa zaten eşinden ayrılma çabası olur... veya onunla okadar cinsel ilişkiye girmez... o bana diyorki senin gibi kimseyi sevmedim böyle bidahada sevemem.. ama eşiyle aralarındaki duruma bakınca hiç öyle durmuyor
Soran+1 yılBen kararımı verdim ayrılıyorum aynı yerde çalıştığımız için zor olucak belki ama acaba bir erkek seviyorsa ayrıldıktan sonra nasıl davranır sence iş yerinde kızgınmı yoksa umursamazmı ya da ilgilimi davranır.. ben hala beni sevip sevmediğini öğrenmek istiyorum ayrılsam bile çünkü beni ınandırdı buna
- +1 yıl
bizim is yerinde 2 iliski mevcut bir tanesi evli+evli ikincisi bosanmis kadin+evli adam... her hallerinden belli ediyorlar. her turlu ortaya cikiyor tavirlar. departman tarzi ayni yerde calisiyorsaniz dusman bile olabilir sana. belkide bu ayrilik icin kurtuldum gozuyle bile bakabilir. tam dusuncesini bilmeden konusuruz. burada 1 iliski devam ediyor ama evli+evli olan bitti kiz isten ayrildi ve bir anda bir sey uydurarak hemde 12 yildir calisiyordu. konu cok uzun aslinda ve burada konusulacak gibi degil :)
Soran+1 yıl😀 sonuç evet öyle demekki sonu yok bu tür şeylerin ve sırf erkeklerin cesaretsizliğinden dolayı bitiyor bence ,,, ayrıca evet ya belli etmek istemesende herkes anlıyo içten içe biliyorlar tüm orada çalışanlar çünkü bakışlardan falan belli etmemek mümkün değil en kötüsüde o aslında
- +1 yıl
ama olan sana oluyor iste. is bitince sen haksiz olacaksin. cunku herkes sana farkli gozle bakacak. belkide simdiden dedikodunun boyutu uzaya varmistir. keske hic bulasmasaydin. ama ben bu durumlarda kadinlara kizmam sorun erkeklerdedir. kendi yaptigimda bile kendime kizarim. kadin masumdu sen zorladin altindan girdin ustunden ciktin vs.
Soran+1 yılYok her iki tarafında suçu var işte tek taraflı olmuyor bu işler...
Soran+1 yılOrası doğru tabi.. kötü olan sadece kadın oluyor erkekler gerçekten çok şanslı her konuda
- +1 yıl
her konuda demeyelim bence. yasin dogruysa tecrubelisindir az cok bilirsin ama zaman cok kotu iste. erkeklerin beklentileri cok yuksek oluyor. mesela ben olsam belkide daha yeni evleniyor olurdum belkide hic evlenmezdim. yani zamani geri alsam ciddi ciddi dusunur belkide vazgecerdim. bir cok sey tilsimini kaybediyor zamanla.
Soran+1 yılYa evlilik ayrı bir konu ama mesela kadın hep herşeyden sakınarak yaşamak zorunda.. ayrıca evet yaş ilerledikçe insan daha bir herşeyin farkına varıyor mesela bende olsam asla okdr küçük yaşta evlenmezdim
Soran+1 yılEvet evliyim zaten
Soran+1 yılOda evli bende evliyim hatta o resmî evli değil ama sonuçta beraber yaşıyorlar çocukları var
Soran+1 yılEvet doğru ben gelecek bekliyordum oyüzden öyle konuştum çünkü be öyle günü güzel geçireyim diye bakmıyorumki o eşlerimizden ayrılalım deseydi bende o sürece girerdim yavaş yavaş.. zaten demiştiki 1 yıl süre istemişti
+1 yılsonra kullanildik psikolojisine girio kafayı sıyırıyorsunuz
14 Yorumla
Soran+1 yılOzaman kullanmayın sizde bikere adam olunda gerçekten sevdiğiniz için çabalayın
- +1 yıl
bana anlatma bu masalları. biz adam oldukta noldu gittiniz itin kopugun serefsizin kölesi oldunuz. onlarda kullandı attı kendine güveni, erkekligi arttı. agzini yaya yaya anlatti orada burada.
Soran+1 yılSen ne yaşadın bilemem ama bir kadın severse bırakıp gitmez asla demekki seninki karşılıksızmış
- +1 yıl
severseymiş. sizler çok sevildiginizde sıkılan canlılarsınız sizi surundurenler ancak keyfinizi sürer
Sadece macera için aldatıyorsa bir erkek, olur yaşanır biter. İşin içinde aşk meşk varsa şayet bırak eşle ilişkiyi bir zaman sonra aynı yatakta yatmak bile istemez
021 Yorumla
Soran+1 yılYani seviyorsa diğer bayana aşıksa eşiyle cinsel ilişkiye girmezmi diyosun...
Soran+1 yılGerçek sevgi bencede bu olur
Soran+1 yılDiğer kadın için zaten yatağını ayırmasada hiç adil değil ,,, peki ayrılmak erkekler için çokmu zor çocuk varsa
Soran+1 yılBen sevgilisi oluyorum benimle aldatıyor eşini ama ikimizinde çocukları var birer tane
Soran+1 yılSevgi aşk yokmuş demekki ilişkiye giriyor hemde öyle haftada bir ayda bir değil 3 4 gün ard arda...
Soran+1 yılEvet anlatıyor işte hiçbirşeyi gizleme gereği duymuyor ve bu yüzden ona güvenmemi sağlıyor ama bunu söylemesi hiç iyi olmadı çünkü onu kıskandığımı biliyor belki tepkimi ölçmek istedi bilemem.. ama ona karşı bir adım geri atmamı sağladı çünkü eşini sevdiğini belli etmiş oldu
Soran+1 yılStres yapmamak mümkünmü herkese haksızlık oluyor ve ben daha beni seviyormu yoksa oyalıyormu onu çözemiyorum bunlardan birinde emin olabilseydim keşke ozmn sonuca ulaşmak daha kolay olurdu kimse incinmezdi
Soran+1 yılYok yaa doğru şekilde düşünemiyorum gerçekten... peki oyalamak bile değilse ne sanırım beynim durdu 😁
Soran+1 yılEvet bir heyecan falan sanırım.. ayrılayım ben en mantıklısı ama iştende ayrılmam gerekecek
Soran+1 yılEvet aynen
Erkek başka bir kadına gidiyorsa sorun kadınlarda bana göre
02 Yorumla
Soran+1 yılE zaten kadında başka bir erkeğe gidiyorsa sorun erkeklerde olur ayni sonuc
kaç tane eşini aldatan gavatt varmış okumaya geldim sen devam edebilirsin devam devam :)
13 Yorumla
Soran+1 yılBöyle tek eşli olanları görünce aslında mutlu oluyorum umarım sen bu durumlara düşmezsin
Soran+1 yılHımm anlamalıydım zaten bekar olanlar genelde aldatanlara tepki gösterir şimdilik bişey demiyorum evlenince gel cevapla bu konuyu Emin'im daha farklı cevapların olur 😉
Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı. birkere bir bayanla sevgili olmak için onunla sevişmek şarttır olmuyorsa o sevgili olmaz olsada onu ayrı karımı ayrı tatmin etmek benim icin zevk olur
010 Yorumla
Soran+1 yılYani cinsel ilişki başka sevmek başkamı diyosun... eşimi sevmesemde onunlada birlikte olurum diğer sevdiğim bayanlada birlikte olurum diyosun
Soran+1 yılHerkesi severim diyosun yani aslında kimseyi sevmem keyfime bakarım diyosun... hımm umarım bütün erkekler böyle düşünmüyodur
Soran+1 yılOlabilir jeton köşeli olmasa bu durumlarda olmazdım zaten ☹️
Soran+1 yılUmarım hep öyle sadık kalırsın
Soran+1 yıl😔 üzüldüm
Gizli Üye(36-45)+1 yılevli adamı. peşini bırak..
evli adamın sana verecek hiçbirşeyi ykktur
boşuna oyalanma027 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Cevap sahibi+1 yılhaklı olmam bısey ıfade etmıyor
bekarlarla aynı seyi yasayabilirsniz.
şimdi bana diyeceksinki bekara güven olmuyor
peki
evli kişilere nasıl güvenıyorsunuz?
aynı şey değil mi?
kadınsın ve hemcinsin olan bir kadın var yuva sahibi
lğtfen o hemcinsini rahat bırak
bak benım annemde bole bır durumda kaldı
etmedğimiz beddua kalmadı
etmedğimiz hakarette kalmadı
yakıstırabılıyorsanız kendinize her turlu kelimeyi buyrun devam edn
Soran+1 yılİyide bu zaten seçimle olan bişey değilki evli bekar diye ayıralım... ansızın gelişiveriyor kim ister bu durumda olmayı zaten benim aklımda bu şekil bişey yoktuki bende evliyim...
Cevap sahibi+1 yılöyle birşey yok
adam senden nemalanmak için bunu yapıyor
seni kullanıyor
bak benımde evli sevgilim oldu
ben bekarım tabi..
olmaz demıyorum ama onun ilgisi sadece cınsellikle olur
esiyle kavga etse tartıssa senle yapar anlıyormusun?
yani seni ancak kullanır
keyfimden demiyorum.. ama sana katkısı asla olmaz..
Soran+1 yılBeni sevme durumu asla olmazmı yani peki nasıl okadar iyi rol yapıyor olabilir... bu erkekler gerçekten çok kötü bayanları en zayıf noktasından vuruyosunuz
Cevap sahibi+1 yılerkekler cinsel deneyimi yasayacağı kadını bırakmazlar
Şu an onla konusuyormusun mesela?
Cevap sahibi+1 yılyanı mesaj yazıuor musun Şu an su saatte
Soran+1 yılHayır hiç msjlaşmıyoruz zaten hergün beraber aynı yerde çalışıyoruz
Cevap sahibi+1 yılyani adam gece hiç kıskanclık yasamıyomu
dısarıya karsı kıskanc evine karsı kıskanc değil mi?
Cevap sahibi+1 yılya sen güngörmüş birisin
kıskanc kim belli değil mi
bak sen yarın ayrılmaya kalk aklında ilk diyecekki baskasımı var baskasını mı buldun diye
Soran+1 yılO beni kıskanıyor zaten ,, ayrılmak istediğimde oldu ve öyle bişey demedi
Cevap sahibi+1 yılbak adamı savunmayı bırak
o içten içe bu duyguyla uzerine dusuyor
sevgi mevgi olsa Şu an had bısanalım bırbırımızı alalım der değilmi?
mantıklı ol
o senı baska amacala kullanıyor Şu an
Soran+1 yılYani hadi boşanalım demesimi gerekiyor gerçekten seviyor olması için
Cevap sahibi+1 yılaynen
Cevap sahibi+1 yılbirlikte yasam demektir bu
yapılan iğrencliği bak sen biliyorsun o bilmiyo mu?
Soran+1 yılAma diğer taraftan başka bir gerçek şu ki hadi boşanalım dese bende boşanamam okadar kolay değil... ve o resmî evli değil sadece beraber yaşıyorlar çocuğu var ve çocuk biraz daha büyüsün ozmn ayrılırım diyor yani çocuğu yanına almak istiyor.. sence bu durumda yinemi beni kullanıyor oluyor
Cevap sahibi+1 yılevet
kullanıyor
bak sen cinselliği kes onunla bulusacaksan dışarda buluş
bak iki gune seni nasıl terketmey başlıyorda gör
Cevap sahibi+1 yılozaman evinde neyşn kavgasını veriyor?
cpcuguna gostermelik ben annenle yatıyormuyum dıyor
hemde mınacık cocuga
güldürme öyşe birşey yok
kimlğinde dul yazıyormu?
bide bu karısıyla bukadar ılımlılarda neden boşansınlarki
kandırılıyorsun..
aikede kacga ılur gurultu olur
bak sende evlisin ve demekki eşinle sorunlusun
kendinden bikmen gerekmıyormu bu durumu
Soran+1 yılEvet haklısın her dediğinde Ozaman ben bana yakınlaşmasına izin vermicem ayrılır ozamn eğer amacı cinsellikse... ayrıca ben eşimden ayrılıcam zaten o olsada olmasada
Cevap sahibi+1 yılneden ayrılıyorsun ki?
daha demın ben bosanamam denmişti sanki
hani bu işler zor falan..
onun dısında evet
cinselliği kes zaten anlasılır
evlenene kadarda onunla yapmama kararı al
ve bunu uygula ama kesınlkkle
cunku ileriyi dusun
bununla değilde baskasıyla tekrar evlenırsın ama bu kısı adınıda cıkarabılır
zamanında rastlanmıs bıseydi
hırsla kalkan kötğ şeyler yapıyor..
tabi bosanırsan
Soran+1 yılAyrılmak zor öyle ansızın olacak bişey değil tabiki onu ben dedim çocuk olduğu için zor... ama sonunda bu olacak yani ve oyüzden sevgili olduğum kişide daha zamanı var dediğinde onu yadırgamadım beni oyalıyor zannetmedim çünkü hadi boşan bende yarılayım deseydi zaten ben daha zamanı var şimdi olmaz dicektim...
Cevap sahibi+1 yılyaa bak
oyalanıyorsun
ayrı yasayacak ınsan ya da eliyle ayrı bır ınsan neden Şu an orda bırlıkte uyusun
ayrı yataklar olur senle konusur
bıraz gelecek planı yapar
nasıl yaparız dıye dusunur..
sence durumu anlayan eşi niye atıssın mesela?
sence mantıklımı
Cevap sahibi+1 yılben bekar halimle bile ıkı cocuklu dul sevmıstım
ıstemeyenler oldu ayrılmamıstım ıkı yıl harcadım
olmadı evlenemedık
o ayrılmıstı benden tabi ben ayrılmadım
karsıma almıstım ailemi.. belki Şu an kknum farklı ama hşssettirir
demem oki bır araya gelmek ısteyen oyalamaz bekleme yapmaz
Soran+1 yılHayır mantıklı değil tabiki işte bende oyüzden buraya yazıyorumya daha yeni yeni farkettim bu durumu çünkü eşimi sevmiyorum zaten çocukta istemiyordum ama olmuş işte sonrada aldırmadık falan demişti ve ayrılma konusunu ben ilk aylarda konuşmuştum öyle demişti zamanı var çocuk büyüsün biraz diye sonra hiç açmadım konuyu oda sanırım rahat davrandı nezmn ilişkiye giriyosun diye sorduğumda bile söyledi belki baştan kızsaydım bunları gizlerdi.. yarın sorucam bunun cvbını alınca kararımı veririm ayrılırım büyük ihtimal
Cevap sahibi+1 yılee artık fark edin
bence sormayın
cunku soraagınız soruya verecegı cevaplar anca kafa kurcalar..
hareketlerinize yansıtın ve kesinlikle cinselliği kesin onunla..
hatta uzaklasın yanındanda
baska yerde baslayın ve goruceksınızki sevgisi mevgisi yok
Soran+1 yılNeyse bakalım denicem teşekkür ederim çok soru sordum kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılest
hıc yorulmadım anlatırken
yardım etmeyı severım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen evli olduğum zaman sadece cinsellik için eşimi aldattim. o yüzden senin durum karışık evli biri ile birlikteysen kiskanmayacaksin😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılKıskanmamak mümkün olmuyor... peki erkeklerde kocasından kıskanırmıki eğer seviyorsa
Cevap sahibi+1 yılbn hiç aşık olmadım bilemiycem orasını ben seks için aldattim sadece
Tabi eşiyle değilde diğeriyle ilşkiye girmek isteyecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayat hikayeleri sanirim hayat herkese ayni oyunu oynuyor evet aynen dedigin gibi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa digeriyle sevisirsem otekiyle daha az sevisirim. Ama ayni gun ikisiyle de yaptigim oldu suphe cekmemek icin. Hatta bulsam 3. yu de yapardim 😂
09 Yorumla
Soran+1 yılYaa bu erkeklerin gerçekten anladımki sevgiden zerre haberi yok 😀 Hep cinsellik düşüncede
Cevap sahibi+1 yılValla oyle. Ben de yalan yok😂
Soran+1 yılYani zaten tüm yorumlar onu gösteriyor... bizde zavallı bayanlar sevgi aşk diye dolanalım ortalıkta
Cevap sahibi+1 yılAma bizde baska bayanla aldatiyoruz. Yani aldatmamizi da baska bayan sagliyor o nolcak😂
Cevap sahibi+1 yılBence kadin ya da erkek fark etmez partnerine suphe cektirmedigi, yakalanmadigi surece sorun yok. Ha aldatilmak ister miyim? Tabi ki istemem o ayri 😂
Soran+1 yılKim isterki zaten aldatılmak kimse için adil değil... ama bayanlar sevgi aşk olarak düşünüyor erkekler sadece cinsellik... mesela sende bir bayanla aldatıyosun tabiki ama o bayan seni seviyor ondan aldatıyor yoksa erkekler gibi direk cinsel bişey düşünmüyor
Cevap sahibi+1 yılKismen Hakli olabilirsin. Mesela o benimle disarda vakit gecirmek istiyor iste sinemaya gitmek yemek yemek falan . Ben sadece onun evine gidip onunla yatip evime geri donmek istiyorum. Mesela reglyken bulusmuyorum bile..
Soran+1 yılİşte bukadar yani mesele çok basit aslında keşke biz bayanlarında sevme duygusu olmasaydı bu aralar en çok istediğim şey bu
Cevap sahibi+1 yılSevmiyo degilim ben de ama on planda cinsellik var evet.
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. esi aldatma duygusalmi cinselmi o onemli
080 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl anlaşılırki? Ama duygusal diyelim çünkü diğer bayanı seviyor eşini sevmiyor ama cinsel birlikteliği normal devam ediyor... bunu nasıl yorumlarsın normalmi erkekler için
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılYa sevişmeler oluyor tabiki yüzeysel öpüşmeler falan işte ama tam anlamıyla cinsel ilişki yok
Soran+1 yılYani sevgilin olan kişiyle birleşme olmazsa zaten onunla devam etmem diyosun... peki nekadar bir süre ilişki olmadan devam edersin sevgilinle
Soran+1 yılEvet ben sevgiliyim cinsel birliktelik yok 6 aydır beraberiz buna ne diyosun
Soran+1 yılYooo bende evliyim
Soran+1 yılYoo ne trolu yaa bu saatte boş şeylerle uğraşacak biri değilim hayatım alt üst olmak üzere
Soran+1 yılBen onu sevdiğim için birlikteyim onun yanındayken mutlu hissediyorum değerli hissediyorum kendimi yani ben cinselliği düşünmüyorumki.. senin dediğini sevgilim yapıyor benimle sevişip eşiyle tatmin oluyor zaten sorunda bu
Soran+1 yılNiye nasıl olmalıki sevmeyi becerememişsin diyosun? Ayrıca kurallar dediğin ne benim kurallarım yok
Soran+1 yılEvet ikimizde kıskanıyoruz birbirimizin eşlerini hatta bir dönem ikimizde eşlerimizle ilişkiye girmicek diye anlaştığımız zamanlar oldu..
bu arada evet bende eşimle ilişkiye giriyorum ama onun kadar değil benim kocamla ilişkim azaldı onun tam tersi çoğaldı
Soran+1 yılTabiki öyle
Soran+1 yılYa bende bunu çözemiyorum işte ... bana diyorki sana yakınlaşmam seni rahatsız ediyorsa zamanı gelinceye kadar sana dokunmamda... Peki sen karşındaki kadınada bu şekildemi diyorsun yani bizim aramızdaki ilişki sacede cinsellikmi diyosun yoksa seni seviyorum aşığım falan diyomusun
Soran+1 yılErkeklerden nefret etmemi sağladınız teşekkürler yani
Soran+1 yılTamam sen açıkça söylemişsin oda kabul etmiş neden etmişse anlamdım ama işte benim gibi çoğu kadın sevdiği için beraber oluyor ve çoğu erkekte bu durumu kullanıyor işte kendiniz diyosunuz
Soran+1 yılPeki gerçekten dürüst cvp ver bir erkek aynı evde yaşadığı kadınla yatağını ayırabilirmi kadın ayırmak istemiyor seviyor diyelim... erkeğin cinsel dürtüleri buna izin verirmi
Soran+1 yılYani sende eşini sevmiyosun ama ayrılmayıda düşünmüyosun oyüzden o isteyince sadece oluyor öylemi.. eğer sevseydin ilişkiye girme sıklığınız dahamı çok olurdu
Soran+1 yılAnladım seviyosun ama cinsel yönden sadece tatmin olmuyosun oyüzden aldatıyosun tabiki.. bende karşı tarafı öyle düşünmeliyim aynı sonuç işte
Soran+1 yılEvet bu çok net oldu Aynende öyle oldu
Soran+1 yılYa cinsellikte istiyor tabiki ama öyle ısrarcı değil yani benim istememi bekliyor oyüzden kafam karışıyor evet cinsellik için olsa bir an önce ilişkiye girmek ister diye düşünüyorum 6 ay oldu yani birlikteyiz...( ama zaten artık bana öyle çok yakınlaşmasınada izin vermiyorum ve oda kızdı insan sevdiğine sarılmak ister elini tutmak ister öpmek ister diyor
Soran+1 yılYani kısıtlıda olsa evet geldi birkaç defa
Soran+1 yılHayır ilk zamanlar öyle bişey hiç olmadı sadece sarılmak öpüşmek okdr.. ayrıca göğüs ve diğer yeri toplasan şimdiye kdr 2 3. Defa okdr ileri gidildi
- +1 yıl
tamam 6 ayda elinle baslamis kolunu kapmis nie seni sikistirsin nasilsa senle tamamlayamasada gidip tamamladigi biri var argo olacak ama 6 ayda sikmesede a m i gormus yalamis daha ne olsun sen erkek olsan acele edip sikistirip kusu kafesten kacirirmisin yoksa lan zaten acip yaladim elbet bir gun al gir dicek o zamana kadarda girecegim delik var bekliimmi dersin empati yap cevap ver
Soran+1 yılYaa ben yani erkek olsam ve sadece cinsellik olarak düşünsem bir an önce ilişkiye girmek isterim diye düşünürüm sonuçta amaç o yani niye okadar bekleyim diye düşünürüm... ama sadece düşünce bu kadın olarak ancak bukadar empati yapabiliyorum... ama tabi sende haklısın sonuçta ihtiyacını zaten eşiyle gideriyor bende bir macera falanım ozamn sanki sevgi diye bişeymi var
- +1 yıl
ben kendi acimdan soliim bole bir durumu benle yasion diim sole dusunurum zaten sinirsiz veren karim var ihtiyacim yok ama heyecan yasicagim biride bulmusum sadece opup koklatiomu olsun oda yeter bugun optuysem yarin yalar haftayada kayarim o zamana kadarda zaten tekle idare ediodum etmeye devam
Soran+1 yılHaydaa sonda boşanırım bile demiş valla asıl erkekleri anlamak zor 😀 Hani ozmn bir macera için insan boşanırmı... neyse ama dediklerinde çok haklısın sonuçta adım adım ilerliyorum diye düşünüyor yani ama artık ilerlemek yok 6 ay öncesine dönüyorum oda ayrılsın zaten ben uzak durunca oda duruyo hatta konuşmuyo bile sadece benimle değil kimseyle konuşmuyo yani hayata küsmüş gibi duruyo
- +1 yıl
o isin esprisi idi :) ama belli yastan sonra anlasilan bisi var seks herkesle yapilabilir duygusal mutlulukla cinsel mutluluk tamamen ayri kavram sende kocanla azalttin hic yapmio deilsin ama bir taraftanda baskasi ile bisiler yasiosun o giderse yine arayisin devam edecek demekki hayatinda eksik bisiler varki ona kapi actin
Soran+1 yılElbette insanın hayatında bir eksiklik olmasa bu yanlışa düşermi hiç çok berbat bişey... ama bu akşam ayrıldık bakalım süreç nasıl devam edecek.. biraz tartıştık sorunları konuştuk falan sonra pes etti işte tamam sen benden rahatsız oluyorsun madem bitsin dedi hiç sevmemişsin beni dedi.. kaç gecedir uyku uyumuyorum. Dedi yani 3 gündür ayrılma sürecindeydik o bakımdan... şimdi bunlar son bir kandırma biçimimi acaba...
Soran+1 yılSende çok acımasızca konuşuyosun ama neyse zaten şu an çook mutsuzum müsaadenle ben bir ağlayım 😥
Soran+1 yılYokya okadar basit olsa ben hiç kocamı aldatabilirmiyim gerek duymamki ama çok sevmiştim gerçekten insan severken ayrılması çok acı... hem seviyosun hem kendi elinle itiyosun bunu siz erkeklerin anlamasını beklemiyorum zaten
Soran+1 yılYa ama sen kendinde dedin bunu siz sevmiyomuşsunuz
Soran+1 yılEe ozamn nasıl oluyo şimdi bu ben okadar soru sordum sana sırf sevgilim beni seviyomu sevmiyomu çözmek ama sen hep sevmiyoya getirdin.. şimdide aşkla meşki karıştırmıyom diyosun
Soran+1 yılTamam yaa karısını sevsin artık işte
Soran+1 yılEvet doğrudur neyse ben uyuyayımda geçer belki bu. Sevgi unuturum elbet iyi geceler
+1 yılanladım elbette ama burda yorum yok))
11 Yorumla
Soran+1 yılNiyeki
- Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılNiye aldatayim bosanir onunla evlenirim
02 Yorumla
Soran+1 yılHayat şartları boşanmana elvermiyorsa... naparsın sevdiğin bayanı bırakırmısın ozmn
- +1 yıl
Bosanma durumu olmazsa bu islere kalkismam
+1 yılher zaman vermeyen daha değerli gelir emin ol
020 Yorumla
Soran+1 yılTamamda sevgilin vermeyen taraf olsa bu defa onunla yakınlaşmalarından dolayı cinsel isteğin artsa bu defa eşinlemi bastırırsın o duygunu
- +1 yıl
hayır asla olmaz aksine eşine hiç yanaşmak istemezsin
çünkü istediğini alamadığın için aklın hep sevgilinde kalır
Soran+1 yılOzaman eşiyle beraber oluyorsa bir erkek demek oluyorki onu seviyor aslında diğeri yalandan sevgi sadece alternatif
- +1 yıl
aynen öyle emin olabilirsin
mevzuyu tam olarak anlatsan ben çözerim aslında ama bilmem anlatmak ister misin
Soran+1 yılMevzu açık zaten evliyim ve evli bir erkeği seviyorum oda beni seviyor... 7 Aydır birlikteyiz ama cinsel ilişkiye girmedik sadece ufak sevişmelerimiz oluyor.. oda diyorki senden sonra eşimle beraber oluyorum çünkü benleyken arzusu yarım kalıyormuş.. bu durumda eşini sevmediğini söyleyen bir erkek eşiyle okadar sıklıkta ilişkiye girmek istemez diye düşünüyorum
- +1 yıl
evet eşini sevmeyen hele de hayatında başkası varken asla eşiyle beraber olmak istemez
istediği kadar ilişkiye girsin arzusu yine yarım kalır yalan söylüyor yani
peki senin ne sıkıntın var eşinle
Soran+1 yılBenim eşimle sıkıntım ayrı bir konu... neyse zaten buraya soru sormam saçmalık! Hangi erkek başka bir erkeğin düşüncesini bilebilirki yinede cvplar için çok teşekkürler en azından bazı fikirler edindim
- +1 yıl
ben söylediğimin doğru olduğuna adım gibi eminim
başka sormak istediğin olursa yazabilirsin
iyi geceler
Soran+1 yılİyide sende diyosunki istediği kadar eşiyle ilişkiye girsin yine arzusu yarım kalır... ama sorun bu işte eşini sevmeyen bir erkek neden okadar sıklıkla ilişkiye girsinki Ozaman
- +1 yıl
aynı şeyi söylüyoruz aslında :)
eşiyle ilişkiye girmesini arzum yarım kalıyor diye bahane ederek yapıyor
diyorum ki eğer seni seviyor olsa eşiyle gece gündüz ilişkiye girsin yine arzusu yarım kalır
yani eşini seviyor bu adam
Soran+1 yılBunu kabullenmek istemeyişimden dolayı oluyor hep 😃 çünkü hergün aynı yerde çalışıyoruz bana okadar değer veriyorki beni gerçekten sevdiğine inandırıyor... eşiyle msjlaşmalarını bile bana gösteriyor sırf sevmediğini ıspatlamak için
- +1 yıl
valla ben erkekleri iyi tanırım sevdiği veya haz aldığı başka birisi varsa 40 yıllık eşiyle bile beraber olmak ilişkiye girmek istemez
hadi hepsini anladım da siz neden beraber olmuyorsunuz madem :) ?
Soran+1 yılBen istemiyorum çünkü eşimle şimdi ayrılamam daha zamanı var dedi.. bende ilişkiye giremeyiz daha zamanı var dedim ondan yani..
- +1 yıl
ohoo o zaman o seni kandırıyor be güzelimkullanıyor seni
eşinden ayrılmak istemiyor besbelli
Soran+1 yılEvet sanırım öyle oluyo ya 😢 ama bende ilişkiye girmicem bakalım Çıkmaz bir sokak benden ayrılırsa daha iyi olur ben ayrılamıyorum
- +1 yıl
peki eşinle sorun ne gerçekten merak ettim
eşinle bir sıkıntın var ki başka arayışlardasın
biliyorum özel konular bunlar ama anlatırsan dinlerim
istersen özelden de anlatabilirsin
anlatmak istemezsen de saygı duyarım tabi
Soran+1 yılYani eşimle olan sorunları anlatmak istemiyorum ama keşke eşimle hiç sorunumuz olmasaydı Ozaman bunları yaşamazdım mutlu mesut yuvamda otururdum... neyse çok teşekkürler yardımların için faydalı oldu gerçekten
- +1 yıl
ben teşekkür ederim yardımcı olduysam ne mutlu
Tüfeyi doldurduktan sonra gel patlar canım
016 Yorumla
Soran+1 yılYani sevgilisinin yanında doluyor eşinemi patlıyor
Soran+1 yılErkeklerde sevgi falan olmaz sadece cinsel duygularmı var
Soran+1 yılEee sonuç yine belirsiz Ozaman hem eşini seviyor hem sevgilisini
Soran+1 yılHımm anladım evet doğrudur
Soran+1 yılSevgili
Soran+1 yılEvet tahrik oluyor işte normal giyiniyorum bununla ne alakası var
Soran+1 yılYooo ben öyle bişey düşünmüyorum bile
+1 yılBu durum özelde tartışılır
00 Yorumla
+1 yılhiç yapmadım benden cevap yok...
00 Yorumla
+1 yılEşimi aldatmam ben
01 Yorumla
Soran+1 yılSüpersin
Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı. Cok fenasin
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılEee neymiş
Soran+1 yılEvet öyle zaten gizlemedim
Bam bam
00 Yorumla
+1 yılonun hayaliyle evet
017 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
İlişkiye girmen arttımı azaldımı
Soran+1 yılKiminle
- +1 yıl
Eşinle senin
Soran+1 yılAzaldı
- +1 yıl
Büyük ihtimal onu hayal ediyordur eşin tabi sevişşrken fark edersin
Soran+1 yılSevgili olan benim... aldatılan eş değil
- +1 yıl
anladım o zaman eşine yönelmiştir o
Soran+1 yılSanırım öyle bir durum var belki onu sevdiğini anladı benim sayemde 😃 İyi buda güzel
- +1 yıl
ya da eşi şüphelenip boş bırakmıyor
Soran+1 yılEşi zaten şüpheleniyor hatta birkaç defa tartışmışlar bu durumdan dolayı.. ama o istemediği sürece kadın istemez biliyorum
- +1 yıl
bazı kadınlar çok istekli
Soran+1 yılİstekli olması her gece onunla ilişkiye girmesini gerektirmez sanırım bir erkek sevmiyorum dediği bayanla okadar ilişki yaşamaz
- +1 yıl
tabiki sevmiyorsa yaşamaz ama evli ve boşanmıyorsada yaşar
- +1 yıl
yaşın kaç?
Soran+1 yıl30 yaşındayım
- +1 yıl
güzel yaştaymışsın
bence diyeriyle
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz