Cevaplarınız nedir?
Sevdiğim erkek whatsApp'tan engeli kaldırdı sizce bana yazar mı?

Seni engelleyip kaldırmışsa ve sen de engelliyse farkedeceği bir zamanda engelini kaldır. Çevrimiçi gördüğü bir zamanda muhtemelen yazacaktır. Biraz cesaret toplama işi bu. Profil fotusu ya da whatsapp durumunuzla karşıya yazması için ortam sağlayabilirsiniz. Yani mesaj atınca kapı duvarla karşılaşmayacağını hissetsin
Kardeşim bence uzak dur ya masumca sevmişsin anladım ama üzülürsün sonunda ve bazen üzülmek zamanı geriye döndermez bunu unutma sevgi insanın gözünü kör eder hata yaptırır. Daha düzgün bir insan bul kendine karakterli. Yani suçlu olmasa haklı olduğunu ispatlar ispatladı mı? Ben tehdit eden kişiyi neden engelleyim ya üstüme suç atarken? Derdimi anlatırım boşver sen bunu. Üzer bu seni
Aynen inşallah gönlüne göre birisi çıkar bu tarz insanlardan uzak dur. Kullanmaya çalışır sevince kadınlar deli gibi seviyor gözleri görmüyor hata yapabilirsin. Ne diyim inşallah kolay unutursun. Ve unutma ki suçsuz olsa inan bunu ispat ederdi engel atmak da ne liseli çocuklar gibi
senin ona yazacağını bildiği için kaldırmış yazmamış
seni sevse yazardı zaten hatta şu an yazardı yazmaz
Basıma geldiği için söylüyorum, kendi varlığını sana tekrar hatırlatmak için, sende engeli kaldırırsan bir süre sonra mesaj atar, kaldırmazsan engeller, kaldırır yine varlığınu belli eder
Genelde kaldırdığın gün akşama belki 1 gün sonraya
Senden bekliyo o zaman, mesela neden engeli kaldırdın demeni, ondan sonra muhabbet baslar zaten
Görüş
5Görüş
Sen hiç uyuma telın basın da bekle ama hiç ayrılma gunlerce saatlerce bekle bir gün yazacak😂😂😂
Yazsa nolur ki? Kızlar bu kadar gurursuz olmayın.
Hala medet umuyorsun ve acaba yazar mı? diyorsun hala istiyorsun yazmasini engeli kaldırdığını görüyor gözlüyorsun
Müneccim değiliz, bilemeyiz.
belki hesabını silip açmıştır?
bekleyip görelim
sanmıyorum
belli olmaz
Kim bilir
Kısmet
En İyi Görüşler