Saç kremi kullanmak saç bakım rutininin en önemli adımlarından biri bence :) Saç kremleri genel olarak saçları besleyici özelliğe sahip. Aynı zamanda duş sonrasında saçların daha yumuşak olmasını sağlayarak kolay tarama imkanı sunuyorlar. Saç kremi kullanmamak cansız görünüme, kolay kırılmalara yol açabilir. Cansız saçlar kolay şekillenmiyor, kabarıyor üstelik dış görünümümüze de negatif etki sağlıyor.
Ben saçlarımın her zaman ışıl ışıl parlamasını, her koşulda güçlü olmasını isteyen biriyim. Bu sebeple sana benim de kullandığım saç kremini önermek istiyorum. Elidor Güçlü ve Parlak Serum Bakım Kremi :)
Saçlarda hızlı bir etkiye sahip. İlk kullanımdan itibaren farkı gözle görebiliyorsun. Üstelik Makedemya yağı ve Keratin ile güçlendirilmiş formül. Çok kolay şekilde durulanıyor, saçlarımı ağırlaştırmıyor. Yıpranmalarla da çok iyi bir şekilde savaşıyor :) Duştan çıkmadan önce ıslak saçlarıma masaj yaparak uyguluyorum. Sonrasında duruluyorum. Saçlarım yumuşacık ve parlak oluyor. :)
Saç şeklini ve yaşadığın sorunu bilmiyorum ama, hangi sorunun varsa ona göre bir krem kullanabilirsin. İhtiyaca yönelik ürün kullanmak saç bakımının ilk adımıdır. Sadece saç kremi kullanmanın da bir yere kadar çözüm sağladığını unutma. Aynı zamanda bitkisel serumlar, yağlar ve maskeler de kullanabilirsin.
Ben kendi saçlarıma, Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremini kullanıyorum, yeni bir seri bu. İçeriğinde keratin barındırıyor ve saç uçlarının da hızlıca onarılmasına yardımcı oluyor. Saçlarını uzatmak istiyorsan bunu kullanabilirsin.
Ya da günün koşuşturmacası içinde matlaşan ve sönükleşen saçların varsa ve parlaklık istiyorsan, Güçlü Ve Parlak Serum Bakım Kremi'ni kullanabilirsin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Uzun zamandır Elidor Güçlü Saç Uçları serisini kullanıyorum. Saç uçlarımdaki kırıklara çok iyi geldi ve onardığını görüyorum.
Tabii güçlü saçların yanı sıra parlak ve canlı olmasına da önem veriyorum ve takviye olarak Elidor Güçlü ve Parlak Serum Bakım Kremi kullanıyorum. Keratin içeriğiyle saçın yapısını güçlendirirken makademya yağının güçlü etkisiyle de matlaşmış saçlara yeniden parlaklık ve canlılık katıyor.
Sen de saçlarının güçlü ve parlak görünmesini istiyorsan bu şekilde bir bakım uygulayabilirsin. Eminim benim kadar memnun kalacaksın 🌺
Günaydın hanımlar, Saç kremi ile ilgili sorularınızdan bu konuda çoğunuz un yanlış uygulama yaptığınızı ve hatalı ürün kullandığınızı görüyorum. Mobil kuaförünü olarak duruma el koyma ihtiyacı duydum. Arkadaşlar saçlarınızı yıkamakla bakımını yapmak ayrı uygulamalardır. Saç derinizi ve saç tellerini kaliteli bir şampuanla (mümkün olduğu kadar saf ve organik) temizledikten sonra rastgele bir kremi değil saçınızın ihtiyacı olan kremi saç derinize değmeyecek şekide saçlarınıza sürüp iyice yedirmelisiniz. Bekleme süreside saçınızın yıpranma durumuna göre 5 dk. 10 dk. arasında olmalı son durlamayı yapıp saçınızı havluyla sarıp nemin saçınıza nüfus etmesini beklemelisiniz. Islak saçlarınızı yuvarlak ve kalın dişli taraklarla taramalı hemen fön ya da düzleştirici kullanmamalısınız. Size bir kıyak daha yapmak istiyorum, turuncu kasayı keşfedin bence uygun ürünler bulacaksınız. size birkaç krem tavsiyem
Gliss siyah şişe onu bir dene 3 kat fazla keratinli en yumuşatanı o kokusuna da bak hoşuna gitmezse diğerleri de aynı etkiyi gösteriyor ben çok memnunum hassas da bir saçım var :)
Erkek şampuani kullaniyorum. Cidden! Baktm dgrlerine hepsini kullandm işe yaramiyo. Sert oluyo saclarim filan. Aldim kardesimin sampuaniyla yikadim. Aman allahim ancak bu kadar hos bir sampuan olur. Hem de surekli mis gbi kokuyo saclarim. Şu clearin iri yari şişesi olan sampuan varya. Hah işte o! :)
Ilk sıradaki resim siz misiniz Iyi görunuyorsun siz ve sacınız Sacının mat ve kabarık olması cok kullandıgın sc sekillendirme araclarında da olabilir kullandıgın sampuanlardan kaynaklanır dogal sac bakım urunleri kullan derim ayrıca sac anatomisindende kaynaklana bilir iyi bir uzmana danıs..
bu değişir canım benim senin ne istediğine göre krem tek başına bazen işe yaramaz şampuanı ile birlikte kullanmak lazım ben kuru saçlar için kerastase şampuan ve krem kullanıyorum herkes yanı tepkiyi alamayabilir ama çogunluk güzel tepki veriyor.
saç kremi saçın dökülmesini engellemez güzelim, haftada bir çam terebendi ya da tatlı badem yağıyla masaj yap, kremsiz şampuan kullan her gün yıkama haftada en fazla üç kez yıka bir de şampuanı az tüket :D
Oriflame'ın 1o tl ye bal& süt kokulu bir şampuanı ve saç kremi var çok iyi öneririm. oriflame'ın sitesine bakarsan bulabilirsin :) Kokusu falan çok iyi acayip yumuşatıyor
live clean saç kremi argan olan ii gibi birde maske john frieda
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çatlamış Saç Uçları İçin : Bakımını biraz ihmal ettiğiniz saç uçlarınız için vazelin size yardım ediyor. Parmak uçlarınıza bir miktar vazelin alın ve çatlamış saç uçlarınıza uygulayın. Bu şekilde saç uçlarınız daha düzgün duracak ve elektriklenmeyi önlemiş olacaksınız.
krem degil de. argan yagı serumu kullanıyorum bayagı canlı gözukuyo onunla. ayrca yumuşatmak ve taramak için soruyosan yumuşatıcı saç spreyleri var adını hatırlamıyorum şu an. onlarda bayagı etkili.
Canım eczaneden Zigavus'un 12 bitki özlü saç bakım kremini kullanabilirsin. Hafta da 1 zeytinyağı sürmek çok iyi geliyor. Bizzat yapıyorum acayip sonuç aldım. Herkes saçlarına ne yaptın diye soruyor.
En İyi Cevaplar