1. Aile içindeki kızları takmamayı öğreneceksin
2. Sivilce için doktora gidip ilaç kullanmaya başlayacaksın bunu derindeki yanık içinde yapabilirsin adamlar yüz nakli bile yaptı sen hala yanık izini dert ediyosun .
3. Diş beyazlatma yöntemleri var en azından kemik rengine ulaşabilirsin.
4. O salak sigara içmez lafından etkilenip sakın sigaraya başlama kızlar sigara içenleri beğenir ya da ortamlara sigarayla girersin diye bişey duymadım şimdiye kadar.
5. Kilom 70 demişsin ama boyunu söylememişsin vücut kitle indeksine bakıp ideal kiloda olmalısın.
6. Giyinişine tarzına temizliğine dikkat edebilirsin. Saç şeklin apaçi ya da yeni nesil ergen havalarında olmasın.
7. Ve en önemlisi onlar senin arkadaşların değil arkadaşlar birbirleriyle dalga geçmezler canını sıkan ortamdan çıkıp gitmek senin elinde.45 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler.Herşey iyi gidecek birgün insallah.Boyum 1.67 fakat doktorlar kemiklerime bakıp 10 cm falan daha uzayabileceğimi söylediler inşallah.Tek derdim ben iyiyken onlar niye kötü.
- +1 yıl
Bak bazı gençler birileriyle alay edip başkasını güldürdüğünde popüler olduğunu sanar. O kozu kimsenin eline vermeyeceksin ve zamanlada hazır cevap olmayı öğreneceksin. Bizim toplumumuz böyle karşılarında mükemmel bir insan görseler tek bir kusurunda hemen onla alay ederler. Yanlış anlama senin bir kusurun yok anlattıklarının hiçbiri kusur değil kusur arkadaşlarında onları aileleri yetiştirememiş. Dua et ne güzel ailen var seni böyle tertemiz yetiştirmişler. Ve boyunda uzar daha 19 yaşındasın.
- +1 yıl
Çok sağolun.10-15 Tane iyi arkadaşım var birbirimizi sevdiğimiz 4-5 tanesi kız bence onlarla takılmak daha iyi benle dalga geçenler de şevkimi kırdıklarında mutlu oluyorsa ne diyeyim onlara.:S
- +1 yıl
Okulda oluyor onlar 3ay tatilde onlarla takılayım dedim burnumdan geldi sizce küçük çocuklar niye bana böyle yapıyor olabilir . :S
En İyi Cevaplar
+1 yılKendine biraz bakmalısın. Zayıflasan nolur filan diyenlere aldırma sen. Sivilcelerin için cildiyeye gitmelisin.Sivilce hapları var gayet iş görüyor.(doktor daha iyi bilir tabii..) Zayıflamak istiyorsan da çaba göstermelisin. Dişlerini de fırçala(bunu da ben mi söylüyüm?) ya da doktora gidebilirsin,ücretli mi değil mi bilmiyorum ama beyazlatıyorlar dişleri. Ve genel kültürünü geliştir,sohbet edecek,ilgi duyduğun konular olsun. Son olarak giyimine dikkat et,özen göster.Bunları başarırsan değişimi görürsün. :)
05 Yorumla- +1 yıl
Ben bir laf etsem hemen kafalarını çeviriyorlar ya da tokalaşırken hemen hehe deyip 1 sn sıkıp yüzüme bakmadan oturuyorlar ve benle dalgaya başlıyorlar.Artık yeter.Harbiden de dişlerimi hiç fırçalamadım ve antibiyotikler de bitirdi beni ! :(
- +1 yıl
Söylediğim gibi biraz çabalamalısın. Konuştuğun şeyler onlara boş geliyor olabilir.Ortak ilgi alanları bul. Dış görünüş her zaman önemlidir.Çoğu insan bunu kabul etmese de.İlla çok güzel ya da yakışıklı olmak zorunda değilsin ama giyimine ,duruşuna dikkat etmelisin ve çabalamalısın. Değişime inan :)
- +1 yıl
Siz bence benle dalga geçiyorsunuz.Babam 900 lira maaş alıyor.Ben de kendime bakamıyorum.Tipim de çok kötü değil fakat sivilcelerle kaplı olup yanık lekeleri olduğu için artık bıktım ayrıca büyüklü küçüklü kişilerin beni dışlayıp tokalaşırken bile ezmeleri ne derece doğru olur bilemiyorum.
- +1 yıl
Dalga geçmiyoruz ama bu böyle üzgünüm ve kendine bakmak da o kadar pahalı olmayabiliyor.
1)Sivilcelerin için doktora gidebilirsin örneğin.
2)Kendini geliştirmek için de paraya ihtiyacım yok.
3)Dişlerini fırçalamakta gayet makul bir şey.(diş macununa biraz karbonat koymalısın.)
4)Giyim konusunda da sorun yaşayabilirsin ama illa marka giyin demiyorum. Temiz giyin.
5)Son olarak herhangi bir koku varsa sende örneğin ağız kokusu ki bu muhtemel( dişimi fırçalamıyorum diyorsun) bunu gidermelisin. - +1 yıl
Çok doğru birazcık kendime gelip mutlu olmaya başladım benle dalga geçenler zaten hayatlarında burnu büyük olanlar galiba.Beni sevenlerle yetinmeliyim.Küçük çocuklar da benimle dalga geçiyorsa bu ailelerinin seviyesini gösterir.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSorunları tek tek hallediver sende. Sivilceler için doktora görün, büyük ihtimal stres ve allerjidir. Sağlık karnen varsa, düzenli diş temizliği yaptır. Diş beyazlatan diş macunları var. Spora başlayabilirsin, aikido güzel mesela, size salak diyen olursa kıstırırsın kolunu. Sırf öyle dediler diye sakın sigaraya da başlama, asıl salak onlar, bırakılmıyor kolay kolay. Yüzüne bakılmıyorsa sizde saçları uzatın, derecesiz, ince bir gözlük alın antrefleliler var, bilgisayar için almıştım ben. Entel durur. Giyimede biraz dikkat ettinmi sıkıntı kalmaz. Birde ortamı değiştirin tamam.
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTek başına olduğunuzda, internetten yazı okurken, dergi, kitap okurken sesli okuyun. Sessiz kalmamayı öğrenirseniz, çirkin bile olsa binlerce insanın hayranlığını kazanan çok insan var. Örnek; radyo dj'leri.
- +1 yıl
Çok sağolun uygulamaya çalışacam bazı kızlar bile beni mutlu etmek için güzel tipin var diyor ya da arkadaşlarım onlar gerçek dostlar ama bazıları da varki ...! :)
Cevap sahibi+1 yılSize çirkin demiyorum tabi, sadece örnek verdim.
- +1 yıl
Yok estafurullah size birşey demedim.Sadece biraz kafam bozuldu ben iyi bir insanım .Ama herkes bana salak mal deyince kötü oluyorum bazen.Ama kafam kötü oluyor sakın yanlış anlamayın.Küçük çocuklar biraz dalga geçip abi demeyince üzülüyorum o kadar ya da bazı arkadaşlarım küçük çocuklara dalga geçtirtiyor benim hakkımda onlar da yüz bulup tekrar dalga geçiyorlar evrim sana geçirmiş falan diye :(
Cevap sahibi+1 yılNe olmuş, banada 20 yaş civarındayken ruh diyolardı. İnanmazsın, aynı odanın içinde 2 saat boyunca konuşan arkadaşım, odadan çıkarken ayağıma takıldı. Sen burdamıydın dedi. Biri selam verdimi 1 saat sonra cevap verirdim. İnsanlar aynı kalmıyor, zamanla değişirsin, kendine uyan bir tarzada kavuşursun, seni hor görenleride susturacak bir karakter edinirsin. Ama hiç çaba harcamıyorsan olmaz.
- +1 yıl
Aynen bana laf edeni çok güzel susturmassam hep ezilirim ayrıca insanın tipi olmasa da evlenemezmi çok insan var böyle ayrıca insanın tipi değil karakteridir insanı insan yapan.Her insan kusurludur bendeki bu sevda olmasa diye laf vardır .Biraz değiştirdim ama olsun :)
Cevap sahibi+1 yılHuysuz virgin'i kadın sanıp hayranı olan insan bile var bu dünyada. Gerçi hayran olan o kişiye, arkadaşı o erkek deyince çok bozulmuştu. Yani tipin bir önemi yok, özgüven olsun yeter.
- +1 yıl
Çok teşekkürler.Çok sağolun.
- +1 yıl
Ayrıca insanlar benle dalga geçiyorsa da onların burnu havadadır %100.Öyle insanları bilirsiniz sonunda hep yanlız kalırlar yaşlılıkta falan teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılAynen söylediğin gibi.
- +1 yıl
İyi birisiniz.Hep mutluluk dağıtırsınız inşallah.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah sizde hem mutlu olur, hemde mutluluk dağıtırsınız. Teşekkürler.
- +1 yıl
Teşekkürler :)
çevren fazla aktif sen onların yanında pasif kalmışsın. çevremde bir çok insan var böyle. sırf konuşmadıkları, kavga etmedikleri ya da sigara içmedikleri için aşığılanan. sende onlardan birisin. insanlara saygı göster ama bu konuda aşırıya kaçma. s*ken sevilir diye biz söz var, gerçekten doğru, heleki bu yaşlarda saygılı oldunmu kimse takmaz herkes serseri tiplerin peşinden koşar. sende bunu yap, kavgacı ol demiyorum sadece hakkını yedirme diyorum:)
11 Yorumla- +1 yıl
:) çok iyi anladım.Yapıcam hiç korkmasınlar.Ayrıca hayatta her insan ezilir ezik davranırsa .
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eğer insanların ne dediğini takarsan, umursarsan ve onlarda bunu farkederlerse senin daha çok üstüne gelirler. Sana öyle davrananlar sadece egolarını tatmin etmeye çalışan kişiler ve sen ne yaparsan yap onları değiştiremezsin. Ama şunu düşün bu dünyaya sadece bir kere geliyoruz ve bu bir kerelik hayatınıda insanların ne dediğine takılarak mahvetme. Tamam takılmamak elde değil insan illaki üzülür ama senin yapman gereken onları umursamamak sonuçta kimse mükemmel değildir. Biri seninle dalga geçerse sende onunla beraber gül kendinle eğlenmesini bil sen böyle yaparsan laf atanlarda bir yerden sonra uğraşmayı bırakırlar. Ama onların dediği şeylere takarak hayatını batırma sonuçta hiç kimse senden önemli değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok sağolun inşallah alışırım.
- +1 yıl
helal olsun süper cevap. ayrıca banada yararı oldu
Arkandan dalga geçen arkanı, önünden dalga geçen önünü yesin. Sana bir şey olmasın <3 Annenin babanın bir tanesisin.
Face'i kapa. Zaten insanların birbirine hava atma aracı face. İşte efenim ben şöyle kültürlüyüm, şöyle sosyalim...Ömründe kitap yüzü açmamış adam facede edebiyat faresi kesiliyor.
Dişleri temizlettirebilirsin, git bir hastaneye. İlk yapacakları o zaten, dişim ağrıyor diye gitsen bile.
Roaccutan bebek poposu gibi cilt yapıyor.
Kilo konusunda milleti dinleme. Yaşlı başlı adamlar koşuyor bizim burda. En azından sağlığı için yapıyor bunu. Ergenken ben de topluydum. Üniversite, iş derken kuş kadar kaldım. 65 kilo oldugum zamanlarım var benim. Şu an 50 kilo bile degilim. Sadece sporla kilo verilmiyor. Yarın öbür gün koşuşturma başlayınca kuş kadar kalırsın zaten.
On dokuz yaşında genceciksin daha. Dert ettiğin şeylere bak. En büyük derdin bunlar olsun. Arkadaşların yaşının tadını çıkarıyor, sen de çıkar.012 Yorumla- +1 yıl
Ve en mantıklı ve uzun olarak bekleyip hayata getirecek cevabı buldum galiba :) Çok sağolun fakat sivilce ilaçları cildimde yara olduğu için yarayı azdırıyor onlar geçtikten sonra tavsiyenize uyacagım.Tek kelime iyi birisiniz.
- +1 yıl
Eyvallah genç. <3 Kozandan çık ve sevmediğin insanları etrafında tutma, gerekiyorsa tersle yaklaşamasınlar sana. Etraf zibil gibi insan kaynıyor zaten, illa onlarla olmak zorunda değilsin.
O ilaç çok etkili bu arada, kullanan bir iki kişi biliyorum. Doktora git, yaralara da çözümü vardır mutlaka. - +1 yıl
Yaralara başladık tedaviye sivilceler için de daha erken dedi aynı roaccutan ya da ona benzer bir kremle başlıcaz tedaviye dedi.
- +1 yıl
Yani küçükken birazcık maldım kabul ediyorum fakat büyüyünce açıldım çok ağlardım ve 7.sınıfa kadar annemle okula gidip gelir sınavlardan önce kusar stresten ağlardım ama bunlar çok geride kalırkenbile mal diyen kızları görmek çok kötü :S .
- +1 yıl
Tavsiyenize uyacağım.Ya da zaten psikopat olucam.En iyisi tavsiyenize uymak :D sonucta büyüklerim hep doğruyu söyler çok iyi bir insansınız.Keşke herkes sizin gibi bir bayan olsa.
- +1 yıl
son olarak beni kapak edeni ben nasıl kapak edebilirim mesela tipim dısında ? sizce biraz destek alabilirmym :) aklıma takıldı da :)
- +1 yıl
hayır bana en çok dokunan şey elini uzatıp yüzüme bakmadan 1 snde çekmesi ve rezil olmam oldu.bugün yaşayınca bunu buraya yazasım geldi siz de rahatlattınız. teşekkürler :)
+1 yılTakma kafana kimin ne düşündüğü umrunda olmasın bırak seni olduğun gibi kabul etsinler...
Olduğun gibi kabul etmeyen kişi senin gerçek dostun değildir zaten...
Kendine biraz güvenmeye çalış inadına dimdik ayakta dur bırak gülsünler o onların ayıbı sağlıklısın kör değilsin şükür et sivilcelerine gelince yağlı yemekler yemeyi kes garnıer kremi var onu al kullan...
Ve insanlar ne derse desin asla umursama biliyorlar senin zayıf biri takıntılı biri olduğunu ondan dalga geçiyorlar ...15 Yorumla- +1 yıl
Bilemiyorum küçücük çocuklar bile ya abi demeden badozlama giriyorlar laflara ya da evrim sana geçirmiş diye hakaret ediyorlar onlar bile.Ben birine birşey yapmadan abilerine güvenip diyorlar.Tavsiyelerinizin hepsini yaptım ama fayda da olmadı.Ama ilgilenmeniz bile çok daha güven verdi.Teşekkürler.
- +1 yıl
Ne demek umarım bu durumu aşarsın kendine güven biraz
- +1 yıl
Güvenemiyorum ki o kadar tipimle dalga geçilip salak yerine konulduktan sonra.
- +1 yıl
Güvenmek zorundasın ama kendin için ailen için sen kötü biri değilsin ya da çirkin
- +1 yıl
Ya aslında çevreme bakınca hepsi ya hapisten çıkmış ya başkaları tarafından dışlanıp dayak yemiş kişiler kızlar da güzel fakat biraz küfür eden tarzdan neden benle uğraşıyorlar. :/
kendine bak lütfen... kendin için yap bunu... insanlara mesafeli ol. sana böyle davrananlarla gezme. onlardan hiçbir şey bekleme. selam bile...
(söylediklerine benzer şeyleri lisedeyken yaşamıştım. merhameti olmayan insandan bir şey bekleyemezsin, bekleme...11 Yorumla- +1 yıl
çok doğru ne denebilirki :S
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni anliyorum. bendede sivilce var cok degil ama var yinede insanlar bana bakerken hep kotu seyler dunuyorlar gibi geliyor banada. ama takma kafana. buda gelir gecer bir doktora gorun derim. bende gittim yurtdisinda bir care bulamadim. 1 2 kere gittim. sonra turkiyeye gelmistim orda bir doktora gittim bana ilac vermisti sifir sivilce kalmisti. ama ilac biteli 2 3 sene oldu simdi kullanmiyorum yine sivilcelendim. cok kotu bir duygu.
07 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru herkes iyiyken herkes kızlarla gezerken faceden falan ohohoh sen hala kızsız bir malsın demeleri ya da ima etmeleri sadece üzücü .
Cevap sahibi+1 yılben bir kiz olarak bir erkekde yasiklikliysa sivilceleri hic sorun etmem. ama cogu insan ediyor. yani onun icin bende pek sevgili istemiyorum cunki ozguven eksikligim var.
- +1 yıl
Yani artık ben bir kızla çıkabilirmiyim bilemiyorum fakat aşık olduğum kıza neler dediler ve kötülediler ki babası beni bir güzel dövdü artık herşeyden korkar hale geldim.
Cevap sahibi+1 yılayy canım uzuldum ya ben bole seyler yasamadim bence o cevreden uzaklas. sonucta sivilceyi sen istemedin allahtan oldu. ins sen okuluna bak parani kazan pak pstt diyebiliorlarmi.
- +1 yıl
en iyisini dediniz valla.Sizin gibi iyi insanları göremiyoruz sokaklarda fazlaca :) ama demekki kalmış birazcık.Ayrıca büyük adamlarda benle dalga geçiyorsa 30 yaşında falan bu çocuğu hiç sevmiyorum diyorlarsa bu da onların seviyesini gösterir faceden de beni silenler benim değerimi bilemeyen ve tipsiz deyip aşağılamaya çalışan kendilerini birşey gören insanlar Allah sizin gibilerini çıkarır insallah karsıma .
Cevap sahibi+1 yılallah yardimcin olsun canım sen takma onlari aslinda bole tip insanlar kendileri ezik olur hincini baskasindan cikartirlar . hic kimsenin kimseyi asalamaya hakki yok. sen onlarla muhattap bile olma. onlar desin acaba bu nie bizimle daha konusmuo die.
- +1 yıl
En doğrusu olacak galiba :) teşekkürler.
çevreni değiştir ve insanların ne dediğini o kadar takmamaya çalış. iyi birine benziyorsun, salak saçma insanlar yüzünden canını sıkma. ayrıca kendine uğraşlar bul ve bol bol oku,kendini geliştir.her şey tip değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylüyorsunuz tavsiyelerinize uyucam.Ben kimseyi kırmadım hayatımda.Herkese iyi davrandım ama herkes bana küçük büyük salak mal diyorlar.Kuzenlerim veya alt komşum bile bazı kızlar bu çocuk kim dediğinde mal deyip küçümsüyorlar .
Bol bol okumaya çalışıyorum fakat okuldakiler de tipimle 3-4 kisi gelip dalga geçince (kendilerine bakmadan) konuşuyorlar.Doktorun dediğine göre yüzüm yanınca bütün çıkabilecek sivilceler bir anda patlamış ama bilmiyorlar . - +1 yıl
Aynen ama büyüklü küçüklü herkesin dalga geçmesi yordu artık :S
uzuldum tahsın kardes
ama sen onları en guzel sılahla vurabılırsın...
genel kulturunle konusmalarınla durusunla yuruyusunle... bu dedıklerım uzerıne calıs ve ınsanları da takma...
herkes once donup bı kendıne bakacak01 Yorumla- +1 yıl
aynen bakalım neler olacak.
+1 yılSana bir tarif vereceğim, sivilcelerine kısa sürede veda edeceksin. Ekle beni.
17 Yorumla- +1 yıl
ben bu siteden pek anlamıyorum direkt daldım.Fakat nasıl yapabilirim anlatırsanız sevinirim ya da eklemeyi nasıl yapabilirim.
- +1 yıl
nasıl bişey kolay uygulanır mı
- +1 yıl
Çok kolay.
- +1 yıl
Peki burda veremezmisin.
- +1 yıl
Hayır. Yanlış kullanımın mesuliyetini alamam. Kullanmak istiyorsan ekle tarifi vereyim, bende bayılmadım sana.
- +1 yıl
bende ekliyorum, soran eklemek istediğin birinin profilini açıp arkadaş ekleye tıklıycaksın
- +1 yıl
Valla ben de bayılmadım sana dedin yok valla küçümsemek gibi bir niyet içindesiniz galiba çünkü benim bunlarla uğraşacak vaktim yok teşekkürler.Ben burda derdime derman aradım.Teşekkürler.
+1 yılO insanlardan uzak dur. Hiçbiri gerçek dost değil ya da arkadaş. Umursama elinden geleni yap ve bakımlı ol,sana bir şey söylerlerse altta da kalma. Eksiğin yok fazlan var
03 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru fakat herşeyde beni dışlamaları neye para katsam da para yetmeyince paramı vermeyip ne yaparsam yapayım bana almamaları üzer hale geldi.Galiba şizofrene baklamak üzereyim.
- +1 yıl
Çevreni değiştir,senin yerinde olsam onlarla asla konuşmazdım. Beni istemeyeni ben hiç istemem.
- +1 yıl
Çok doğru en kısa zamanda uygulayacam.Ayrıca okuldakiler de benim gibi insan bence onlar düşünsün.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar