Arkamdan ve yüzümden geçilen dalgalar

Merhabalar.Adım Tahsin.19 yaşındayım.Bazı kızlar arkamdan hep mal diyorlar birşey yapmamama rağmen.Komşu kızı ve amca kızı ve teyze kızıyla teyzem gibi.Bazen de arkadaşlarım çok sivilcem olduğu için benle dalga geçiyorlar.Örneğin,bir kız arkadaşım olabilirdi ama bu sivilceler olmasaydı dediğimde sivilcesiz çok mu tipliydin diyor.Ya da kilo vermeye kalktığımda(70 kiloyum)yarım dünya gibisin sen kilo versen ne olacak diyorlar.Kızlardan da bana garip bakanlar sık sık oluyor.Arkadaş çevremde de beni fotoğraflarına almıyorlar ya da dalga için faceye atıyorlar.Çok daralmaya başladım.Hiçbir kız beni sevdiğini söylemedi .4-5 tane iyi davranan kız var ama onlar da arkadaş gibi arkadaş.Kime iyilik yapmaya çalıssam ya arkamdan ya da yüzüme salak mal gibi laflar deniliyor.Örneğin birisi sigara uzatsa bir başka arkadaşım benden önce lafa girip o salak içmez diyor.Ya da küçükken geçirdiğim yüz yanığından sonra fırçalasam da dişlerim taş bağladı ve sarardı hep dişlerime laf atıyorlar.Sizce ne yapayım.Tek çarem siz kaldınız.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca biriyle tokalaşırken de herkesle kardeşim deyip sarılırlarken benim elimi 10 saniye sıkıp hemen oturuyorlar ve yüzüme bile bakmıyorlar.
Arkamdan ve yüzümden geçilen dalgalar