Sanırım bunu ezikliğimden dolayı yapardım ama bana o gözle bakmasını kaldıramaz dolayısıyla onu kendime aşık etmek için çabalardım fakat kimseyi kendinize aşık edemezsiniz çünkü kalplerin sahibi Allah'tır. Sadece oltayı atabilirsiniz balık, "kısmettir."
Ezik olanlar yapar bunu! Kişilik ve Özgüven sorunu vardır, daha iyisi çıkana kadar bununla çıkınca yenisiyle diyendir o, yola çıktığını yolda bulduguyla değişen aynı akibete ugramaktan kurtulamaz. Ben onu bench e (yedek Kulübesi ) oturturum kimse yede yara bandı olmam
İçinde bulunduğumu sandığım durum. Ben de ona Benching çektim. Her zaman sizi bekleyen bir liman durumu. Geminizi yanaştırmak için iyi. Denizin ortasında batmasından iyidir.
Ciddi olmayan hiç bir şeyi mantıklı bulmuyorum benim gözümde bu tür şeyler zaman kaybından başka bir şey değil ve benim için zaman çok önemli gereksiz insanlar için boşa zaman harcamam
Yaaaa çok güzel valla. Beraberce eğleniriz birbirimizle ne güzel. Arkadaştan öte filmindeki gibi dimi o gibi yani oo süper valla 😂😂 aşk yok meşk yok arkadaşça samimi ama of mukemmel
Alışveriş & Hediyeler konusunda 452 cevap paylaştı.
Tam benlik ilişki teşekkür ederdim, hayatımı topyekün işgal etmediği için... zaten çoğu kız bu şekilde ilişki kuruyor kıyaslayarak iyisini bulucam derken, yapayalnız kalıyor sonunda😀
Duygusal anlamda Bırakmam ama bunu farkettiğimde zamanla soguyacagımdanda Emin'im o yüzden bu tarz ilişkiler genel de biter , mantıken çok da uzatmadan bitiren taraf olmayı seçer bitirirdim :)
Ona verdiğim değer azalır. Yavaş yavaş ondan ayrılırım. Ayrılmadan önce bana nasıl kendimi kötü hissettiriyorsa ben de aynı şekilde ona kötü hissettiririm.
En İyi Cevaplar