Beni aldatıp giden, psikolojimi alt üst eden eski kız arkadaşın ifşasını internette buldum. Ne yapmalıyım?

3.5 yıllık ilişki sonrası, 1 defa bildiğim aldatıldım. Sonuncusunda işte ben bilmeden aldatıldığımı ayrıldım bundan. Kız benle bütün ilişkileri yaşadı. Bütün ilkleri ( öpüşmek falan hariç) benle olmuş, yatak ta falan. Benden sonra birisiyle nişanlandı. Önce hiç dönmek istemedi, 14 şubatta dönmek istedi ben reddettim. Sonra bu nişanlanmış. şimdi. Bunun ifşasını gördüm. Ne yapmalıyım. Herkes bana boş ver diyor. Hayatımın en berbat zamanlarınıda bunun yüzünden geçirdim, en keyifli zamanlarınıda. İlk erkeği bendim. Ama son olmamışım demek ki. Benden sonra başkasıyla oldu. Hep başkası ASLA! olmaz diyordu. Arabada muamele çekerken erkek arkadaşı video çekmiş internete atmış. Şimdi NİŞANLILAR! napsam? rezil etsem mi ikisini de., Ailesi dindar bir aile tarikatçılığa kadar var. yani sonu ne olur bilmiyorum!
Ailesinden birine gönder rezilliği ortaya çıksın.
Boş ver, kendi haline bırak.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Beni aldatıp giden, psikolojimi alt üst eden eski kız arkadaşın ifşasını internette buldum. Ne yapmalıyım?