Arkadaşımın sevgilisi askere gidiyor. Ona nasıl bir hediye almasını ya da nasıl birşey yapmasını önerirsiniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşımın sevgilisi askere gidiyor. Ona nasıl bir hediye almasını ya da nasıl birşey yapmasını önerirsiniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Askere gidecek olan erkeklere bir güzellik yapmak isteyen kızlar asker sevgiliye hediye hazırlama telaşına düşüyor. Konuya biraz uzak olunca ne alacaklarına elbette karar veremiyorlar. Sakin ol, askere hediye fikirlerimle karşındayım!

Çok romantik olaylara girmemeni baştan söyleyeyim. Çünkü askerde bu hediyeni diğer arkadaşlarının yanında çıkaracak, onu utandıracak ya da dalga geçilmesine yol açacak hediyeler alma.
Sizin için anlamı olan, ufak bir anahtarlık ya da bileklik türü bir şey alabilirsin. Birbirinizin fotoğrafından oluşun ufak bir defter yaptırabilirsin. Cüzdan, kartlık, çakmak, pijama takımı alabilirsin.
Eğer ona koli hazırlayacaksan kışsa eldiven, bere, içlik, boyunluk, bot için tabanlık ve birkaç atıştırmalık alabilirsin. Notlar tutması için güzel bir defter ve kalem alabilirsin. Yine kışsa el ısıtıcısı alabilirsin. Bak bu gerçekten hayat kurtarıcı oluyor.
Birbirinizle ilgili anısı olan özel şeyler alabilirsin. Ama yukarıda da dediğim gibi bu hediyeler aşırıya kaçmadan, çok gösterişli, kırmızı/pembe gibi renkler içeren şeyler olmasın. Gerçekten dalga konusu olur. :D
Dilersen alırsın, istemezsen almazsın. Bu tamamen içten gelen bir şey. Sen hediye almayı seviyorsan alırsın. Bu bir kural değil. Sevgilini sevindirmek istiyorsan, onu önemsediğini, düşündüğünü gösteren hediye alabilirsin.
Askerdeki erkeğin psikolojisi biraz değişebiliyor. Hediye alarak sevgilini mutlu edebilirsin. Ufak da olsa bir hediye gönderebilirsin. Bir şey alamıyorsan da bir mektup yazabilirsin. :)
Asker sevgiliye hediye kutusu önerilerimi sıraladım. Şimdiden hayırlı tezkereler sevgiline. 😇
askerde duygusal olarak bişeylere ihtyac duyacagına sanmıyorum daha ilk gunundeen adamın iç dunyasını karartıyorlar.ilk girdiğim gunu ben bilirim.neyse,en ama en cok yardımcı olabileceği konu PARA :) hele sigara kullanıyorsa direk PARA..
cunku daha yeni gidecek acemi biriliğine ve devlet corabından atlet donuna ve tırnak cakısına kadar herşeyi karşılıyan bi paket veriyor.kimi birlikler bedavaya kimi birlikler 30 tl gibi bir para karşılıgında :)
ben 2010da teslim oldguumda 2inci gunumde 35 tl karşılığı birlik/tugay cantası almıştım.ihtiyaclarımın hepsi içinde verildi.
tabi işin garip yanı,segilisi,kız arkadaşının Parasını almayı kabul edicekmi :)
ewet işte o sorun olabilir çnkü öyle kabul edecek biri değil :)
Cebine biraz harçlık sıkıştır yeter.
Orada hediyeyi kaybeder düşürür biri alır gider. üzülür adam.
parayı kabul edeceğini zannetmiyorum :(
notla birlikte falan güzel bişi olabilir aslında tsk ederimm
bir şey almaktansa ona güzel hatırlayacağı bir şeyler yapmayı düşün bence. zaten askeriyeye öyle her şey alınmıyor bildiğim kadarıyla, boşuna masraf etme.
ama ne bileyim, başbaşa bir gece, ufak bir gezinti, sevdiği arkadaşlarının toplandığı bir parti... sevgilinin hoşuna gidecek bir küçük plan daha avantajlı olur gibi duruyor...
aslında olabilir tsk ederim cnm arkadaşıma önereyim
rica ederim:)
Sanırım fotoğraf makinesi alıyorlar içeri,temiz çamaşır,pasta vs alırlar heralde içeri.En iyisi asker abilerimize bırakmak sözü:))
Cevap
10Cevap
Askere de hediye alınırmış :). Adam askere gidiyo hediyeyi ne yapsın. Bence ikisi için de manevi değeri yüksek yani ikisi için de anlamı olan bir şeyi vermesi daha makbule geçer.
bncede öyle ama arkadaşım onun için bişeyler almak weya bişeyler yapmak istiyo farklı olsun istiyo :)
sevgilin sigara kullanıyorsa bir kutu içtigi sigaradan al ve askerligi boyunca
fahişeler ile yatmasına izin ver
birde banka hesabını veya gitti yerdeki ptt adresini ögren düzenli olarak ona para gönder
birincisi o asker kişi bnm sewgilim değil ikincisi de arkadaşımın sigara alacağını we dediğin şeye izin wereceğini hiç sanmıyorumm ama para fkri için tsk...
Diş macunu. Bak ciddiyim bir çok sebepten çok işine yarar. Sonra seni fikrinden dolayı takdir bile eder. Ama sebebini açıklamayacağım. İkiniz de anlamayacaksanız zaten bir öpücük de yeter.
neden olduğunu anlamadım ama arkadaşıma tawsiye ederim tsk :)
para
50 veya 100 ama askere 20 lira bile çok değerli
şişme hatun al bence :D en çok ona ihtiyacı olacaktır.
Dolaba koyacağını hiç sanmıyorum :D koynundanda çalamazlar ya uyanır adam ya da çaldırırsada o onun suçu :D
:):) yoq daha nelerr :):)
bence öyle deme :) utanma yahu hem şakayla karışık verirsin birşey olmaz :D ama cidden askere giden bir erkeğin en çok buna ihtiyacı vardır.hem arkadaşını aldatmasını istemiyorasan(o yapmaz deme.yapar.ruhunuz duymaz) bence al derim :D
walla alacak olan ben değil arkadaşım yani sonuçta onun sewglsi gidio askere ama bi önereyim arkadaşıma :) tşk bu arada :)
aldatma konusunu falan söyleyerek öner ki jeton düşsün :D ne kadardır çıkıyorlar bu arada ona da bağlı alacağı şey?
10 ay oldu canım :)
fena değil bence alınabilir bu hediye artık onlar zaten bazı şeyleri konuşuyorlardır daha öncesinde telefonda :D utanmasınlar :D şişme bebek iyi fikiiiiiiiirrr mutlaka söyle sen bunu arkadaşına var ya sevgilisi bunu düşündüğü için anlından öpecektir sonuçta kızlarada bakmaz aldatmazda ihtiyacınıda karşılar askerden geldiğinde de evlenirler belki yaşlarını bilmiyorum da ondan böyle dedim :)
inşallah ewlenirler canım o hediyeden sonra ama söyleyeceğim söz :D
o şimdi asker canı neler ister
demek geldi içimden :D
evet en guzel hediye sende saklı aslında :)) 400 kusur günn.. bitermi
:):)
haklısın asker yolu beklemek zor olmalı bn bilmiyorum ama arkadaşım bekleyeceği için ortak olurum acısına :(
askere hediye alınmaz ama sen , ona bence uzerinde banu alkanın olduğu bir şafak karalama kağıdı al.. yada hulya avşar, sibel can
arkadaşım onu alacağına hiç almaz bnce :):)
Bı koli hazırla içine kurabiye sarma çikolata abur cubur çerez felan koy bence..
en güzel hediye ona vereceği resmidir..
saol canım onların foto albümleri bile war :( bnde öyle düşünmüştüm yoksa :(
ziyaret fikri pek fena sayılmaz aslında ama onu gidince yapar artk ynede tsk :)
Saat olabilir veya ufak altın bi yüzük
1 tane ıtri resimli banknot yeterlidir.
ıtri resim ne oluyo ?
:):) tskk :)
Dokun ona
Saat
bi çift boynuz.
hiç katılmıyorummm
eyyorlamam bukara =) (+1)
erotik dergi
asllaaaaaaaa
neden aslaaaa ihtiyaç bu olsa ii olur
çok bekler daha bnce hem arkadaşım da öyle dergi falan almaz erkek arkadaşına yaniii...
erkek arkadaşı alır artık
kendi kendine mi..
evet kendi kendine
onu bilemem artık
şap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?