iki çocuğumuz vardı bir iftira uğruna ayrıldık ailem laf gelmesin diye yeniden evlendirdi. kocam haftasonlari eve geliyor koydeyim o şehirde. ilk eşim farklı şehirde. Boşandıktan sonra bir kere karşına çıktım ama defol dedi yüzüme bakmadan itti beni gitti. şimdiki eşim öylesine evli gibi benimle haftasonlari var sadece birkaç kere mesaj attım ilk eşime özledim diye yazmazsan kendime zarar veririm dedim yazdı yapma sakın öyle birşey dedi çocukların var 😢 artık annesin sen benim için sadece kadın değil neden evlenmedin o zaman üç yıldır dedim sustu...
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendini ifade edip hayatını yönetememe sorunun var bu yüzden sürekli istemefiğin şeyleri yaparak mutsuz oluyorsun ailenden kusura bakma ama biraz gerici galiba Allah sabır versin sana tavsiyem o ilk esini unutmaya calısman çünkü artık oda istemiyorsa sizden bir şey olmaz bunu kabullenmeye calıs öteki eşine gelirsek ilk esini unutursaan belki seversin unuttuğun halde sevmiyorsan ya aileni karsına alıp calıscan kendine bakcan ya da onu sevmeyerek onun eline mahkum yasayacaksın
128 Yorumla
Soran+1 yılistemiyor değil ailesi istemiyor diye boşandı iftira attılar bana ama
- +1 yıl
Sevse ailesini karsısına alır senin görüşlerini önemsemeyen birini bence unutmalısın
- +1 yıl
görüş demişim savunmanı
Soran+1 yılaldatıyor seni dedi tüm sülalesi hepsi yalan mı söylüyor dedi
- +1 yıl
Böyle gerici akrabalar hep yuva yıkıyor...
Soran+1 yılevet. beni görmemek için memlekete gelmiyormus 😖
- +1 yıl
Kanıt isteseydin? bence bırakıp yoluna bak suna baksana hiç o tarafa yüklenmemiş kanıtsız kabul etmiş
- +1 yıl
Duygusal bir yapın var benim gibi sanırım ve bu da çok iyi birşey değil assında 😕
Soran+1 yılistedim amcaogullari oyun bile kurdular bana eve adam alıyor dediler bir adam zorla eve girdi sonradan helalik istedi ama coook sonra
Soran+1 yılduygusallık mı ah canım sevmedigim bir adamla evliyim artık inanmaz onu sevdiğime
- +1 yıl
Konuştur simdi adamı ayrıca video filan olsa zorla olduğu belli olue
Soran+1 yılbaşıma neler gelir biliyor musun bu kadar çirkin oyun kuranlar neler yapmaz
- +1 yıl
Ses kaydı vs. ?
- +1 yıl
Haklısın valla ama yuva yıkanın yuvası olmaz zor bir hayat Allah abır versin keske evlenmek yerine çalışıp kendine baksaydın
Soran+1 yılbizim burası kadının çalışmasını hoş karşılamaz ve de erkekler daha çok dolanır peşinde dediler baş göz edelim seni maddi durumu iyi bakar falan 😢
- +1 yıl
Sen de evlisin di mi?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Çok saçma zihniyet ya 😒😠
- +1 yıl
Ya sen evlat değil misin naısl baban var anlamıyorum bakacağın evladı dünyaya getirmek nedir diretsen kötümü olur mu?
Soran+1 yılne diye diretsem anlamadım canım
Soran+1 yılsülalesi bana ne kufurler etti sanki onlara ne oluyorsa ama işte biliyorlar yaptıklarını onlar da bana zarar vermesin istemişler
- +1 yıl
Evlenmeyeceğim diye diretseysin biraz sevmiyorm adamı deseydin
Soran+1 yılya korktum bende ailesi bildiğin benimle bozmuş gibiydi kafayı. hamileydim birine biri kucağımda 😞
- +1 yıl
Kaderin baya kötüymüş 😞
- +1 yıl
kaç yıllık evliydiniz keske çocukları yapmasaydın sorun bastan beri varsa
Soran+1 yılyok görücü usulü evlendik ama sevdik birbirimizi
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun 🙏❤
- +1 yıl
@sananeeeeeeeeee sen çok tatlı ve iyi bir kızsın...🙏❤
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Zor yaa bir iftira uğruna bunları yaşamak Allah yardımcın olsun yaa
11 Yorumla
Soran+1 yılevet canım ailesi beni istemedi bizim ogullarimiz bekar gezsin o yıllarca universite okusun gelsin evlensin dediler.
tamamen istesede unutamaz bence.. sonuçta ortada seni hatırlatan çocuklarda var yani.. bir de severek evlendiise ve iftira uğuruna bıraktısa gurur yediremez bu yüzden seni bırakmıştır. . bu da sevgiyi bitirmez. Ama sizide bir araya getirmez
06 Yorumla
Soran+1 yılailesi bosan dedi tek kalemde sildi beni ama hala evlenmiyor
Soran+1 yılevet çok hemde. biz mutluyduk evliyken
Soran+1 yılistediğini yaz burdan cidden bıktım hayattan
Yaa aşın böyle konuları aşkın kuralı yoktur çekin gidin uzaklara başkalarının canı cehenneme
08 Yorumla
Soran+1 yıliftira attılar bana o başka sehirdeydi is için ben memleketteydim ailesi onu alfattigimi söyledi
Soran+1 yılailem rahat vermezler dedi
Soran+1 yıltüm ailen sana esin aldatıyor seni dese sen başka şehirde çalışsan ne yapardin? görücü usulü evlendik beni tanımıyordu o kadar çok hep disarodaydi zaten tam tayini memlekete istedi boşandık sonra yine gelmedi memlekete
Soran+1 yılhayır. ailesi beni istemedi kendi oğulları evlenmemisti o hemen evlendi diye yakisiyoruz diye yaptilar amcaogullari bekar diye
Soran+1 yılbirde o başka şehirde olmasına karşı onu beklerdim yine de onlar iftira attı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
Ablacim cektigin acilar senin bu dünyadaki sınavın. sakın mesaj atma simdiki esine haksizlik etme. bol dua et Rabbim yardim edecek
21 Yorumla
Soran+1 yılevet artık atmicam sonuçta evliyim 😢
Yaptığın büyük *rospuluk haberin olsun şimdiki eşine acıdım
04 Yorumla
Soran+1 yılevet çocuklarıma baskı yapan illa bana baba diceksiniz diyen onları hor gören birine acı
Soran+1 yılarkasından iş cevirmiuorum sadece birkaç kere mesaj attım hepsi bu. yüzyuze gelmedik bile
Soran+1 yılkendi çocuğunu seviyor sadece benim çocuklarım ne peki?
unutulmaz cunku çocuklar var ama sevgısı bıterr ask bıter
177 Yorumla
Soran+1 yılneden o zaman mesajlarıma cevap veriyor? engellemiyor
Soran+1 yılmesaj atmazsan kendime zarar veririm diyorum sakın yapma çocukların var annesin sen diyor 😢
Soran+1 yılsevmediğim bir adamla yaşıyorum daha ne olsun
Soran+1 yılsorun bu işte başka birşey yok
Soran+1 yılayrilsam üç çocuk nasıl bakicam? biri dört biri uc biri bir yaşında
Soran+1 yılmaddi anlamda kayınpederim ilk zamanlar para verdi tehdit ede ede sonra da para veriyoruz de eski eşim veriyorlar zannediyordu aslında sonradan vermediler ailemin durumu da iyi değil öyle bakamazlardi Bana zaten kalabalık bir aileyiz
Soran+1 yıleski eşim asla kabul etmez çocuklarına çok bağlı biri kendisi zaten annesiz büyümüş onları böyle büyüsün istemez
Soran+1 yılevliyim diye biraz kıskançlık yapıyor kocan baksın sana diyor çocuklara bakıyor maddi anlamda ama benim psikolojim onlara şu an ancak maddi anlamda erkek halimle kendime zor bakiuroum demiş
Soran+1 yılAmin nasıl olacaksa...
Soran+1 yılkendi başıma olsam cesurca davranirim işe girer giderim herkesi bırakır ama çocuklar var çok küçükler
Soran+1 yılyeni eşim seviyor kıskanıyor çok beni. ama işte bazen ilk eşimle kiyasliyorum o olsa şöyle yapardı diyorum deli oluyor. evet karşılıyor zaten çocuğun çoğu ihtiyaçlarıni eski eşim ve ailesi alıyor beni görmeye geliyor çocuklar sadece gibi birşey
Soran+1 yılhayir
Soran+1 yılyeni eşim sorumluluklarını yerine getiriyor zaten ama ben onu ilk eşimden istiyorum.
Soran+1 yılkararım belli ama ne yapicam bilmiyorum
Soran+1 yılilk eşimi ikna etmek iki çocuğu alıp onunla evlenmek. bu eşimden olan çocuğu istemiyorum artık baksın ona
Soran+1 yılnedensiz yere ayrilmayi sindiremiyorum
- +1 yıl
Ne hayir var be.. eski kocasi Adam olsaydi 2 cocuna sahip cikardi.. karidan ayrilmis.. kari gitmis evlenmis Yeni heriften 1 tane cocu olmus. ve adamin diye ortaya cikmis.. Adam durzu kari oynak bunun ne hayir li olur
Soran+1 yılbaşkasının görüşü altına yazdığın iyi olmuş zira takmıyorum 😊 okumadım bile
- +1 yıl
Zaten o arkadassydi.. Sen oynaksin 1 kocanda durzu.. 2 cocuka sahip cikmadi icin.. Birde seni millet duzerken nerdeynis
Soran+1 yılsahip çıkıyor. ben bana sahip cikmayisindan yakiniyorum. edepsiz şekilde konuşmasan da sevinirim bir konuşma üslubu olmanı insanda.
Soran+1 yıloynak biri de değilim
- +1 yıl
Kardes inanki normal hayatta bole deyilim.. ya kadin Gercekten oynak.. 2 cisi evlenmis ve 1 cocu var.. Yeni KOÇAKi öna SAHip cikmis Adam calisiyor ama bu ne yapiyor eski si ile kirisiyor
Soran+1 yıltakmıyorum ağzı olan konuşuyor @semih1967
Soran+1 yılkiristiriyor derken? gözünle mı gördün ya ben adamı boşandıktan sonra uzaktan gördüm sadece
Soran+1 yılçocukları sokağa atmadım ya. ayrıca yeni eşim çocukları kıskanıyor baba demiyorlar diye kızıyor ben eve alamıyorum çocukları bundan da haberi var mı?
Soran+1 yılöyle pekte iyi biri değil yani yenisi de. hastalık derecesinde kıskanç
Soran+1 yılsakinim zaten sadece söylüyorum
- +1 yıl
Bacim. Sen eski kocana mesaj atman dahi kiristirmak oluyor.. 2 KOÇAn sucu ne? Ondan 1 evladin Var. adam seni Kabul etmis 2 tane cocukla.. Adam gibi Adam,, o da niye boynuzluyorsun.. Sen Kabul edermiydin kocan 1 karisi ile konussun.. basini aklina al.. Evine Sadik ol.. o durzuyu arama..
Soran+1 yılatmicam zaten artık söz verdim kendime. hatami biliyorum adam gibi adam dediğin cocuklarima zarar veriyor kiskancligindan... zorla bana dediklerini yaptirmasindan sıkıldım sadece.
Soran+1 yılAmin.
Soran+1 yılkendi çocuğuna hediye alıyor benim çocuklarıma baktiriyor resmen bu kolay birşey mi?
Soran+1 yılteşekkürler.
- +1 yıl
Biz seni yakinda Muge Anlida goruruz.. Biri bu Karin in Yeni KOÇAsina solesin bu kari eski kocasiyla Yeni kocasini yakinda oldurur.. beni dedi dersiniz.. Sen 1 ile gorusin sevisin o msm cok atesli
Soran+1 yılöyle birşey olmucak artık tövbe ettim diyorum anlamıyor musun kardeşim ya atmicam mesaj artik herkes hata yapabilir
Soran+1 yıleski eşim dindar biri ve de ahlaksızlık yapmaz ne saçmalıyorsun
- +1 yıl
Kardes. Senin eski esin dindar olsa dedikoduya inanmazdi.. dindar deyil ole geciniyor.. senin zina yaptina 2 veya 4 shahit olmasi lazim.. o yoksa iftira..2 tane cocuklu karisina sahip cikardi.. en onemlisi elin evli karisiyla konusmazz. ( Ben pest ettim ne halinjz varsa gorun.. yakinda cinayet goruyorum.. simdikten soleyin adami nere gomuceksiniz))
Soran+1 yıluzaktan davulun sesi hoş gelir...
- +1 yıl
Muge anlida sizi izlicem. Yakinda
Soran+1 yılanlamıyor musun yazmıyorum artık diyorum Yazmıyorum yaptığım yanlıştı tamam biliyorum
Soran+1 yılçocuğum olacak zaten yakında umarım yeni eşim ikinci çocukta degisir
- +1 yıl
O zaman bu adami koruyorsan demek ki yaptin.. masallah 1 adama laf kondurmuyorsun..
Soran+1 yılhangi adama laf kondurmuyorum
Soran+1 yılevet bir anlık gaflete düştüm attım mesajlar ama artık atmıyorum cidden 1 ay olacak en son attgim
Soran+1 yılhata yaptım diye öleyim mı kadınlar için ilk eşler ilk aşklar unutulmaz
- +1 yıl
Bacim kimse sana unutma demiyor , unutmucaksin AMA Sen hala iliski icindesin konu mus o.. kimse unutmaz unut diyen de yok Zaten... olayi carpitma
- +1 yıl
Konu unutmak deyil.. Asla unutmaz tartisilmaz.. Kadinin yazdiklari sende okudun..1 Kocasi kendini sutlamis. Kapiya atmis. Hemde 2 cocukla. Niye dedi kodu fitne yuzunden. SOnra bu kadin babasin evinde duramamis.. Gitmis evlenmis. Bunu biri kabul etmis. Ondan 1 cocu olmus. 2 koca hem bunu hemde cocuklarini kabul etmis.. SImdik bu kadin 1 kocasiyla iliskide Hatta ikna ederse..2 kocasini terk edicek.. Hatta 1 yasindaki Cocunuda birakip 2 cocukla 1 kocasinin yaninda gidicek.. Rahmetli baba annem derdi Yalanmis kemik tatli olurmus... ( bna gore hikaye yalan gibi de geldi.. ilgi almak icin de yazilmis olur )
Soran+1 yılinsanların hayatları hikaye gibi zaten ayrıca şimdi de beni karalamak için yalancı durumuna mı düşürdün pes ya
Soran+1 yılbin kere yazdim artık mesaj ATMİYORUM. hala ne diye üstüme geliyrosun
Soran+1 yılbenim yasadiklarim sana oyun gibi geliyor benim böyle ortamda normal olmamı mı bekliyorsun?
+1 yılaptallik yapmissin... simdikk kocandan da cocul var
03 Yorumla
Soran+1 yılevet. bir yaşında
- +1 yıl
Ama gene gonlun eski kocanda? Ne olucak simdik?
Soran+1 yılhiçbir fikrim yok.
zaman insanlara unutmayı değil alışmayı öğretir senin için üzüldüm yeni hayatına alışman gerekli
192 Yorumla
Soran+1 yıliki yıl olacak hala aynıyım hatta daha çok aşığım diyebilirim.
Soran+1 yılyokluğuna alisamiyorum deli olucam keşke yaptığım birşey olsaydı da ondan bosansam asla uzulmezdim.
Soran+1 yılevet ama ailesine çok bağlı biri annesi küçükken olmuş beni hayatimda iki kadın çok üzdü bir sen bir annem dedi bosanirken
Soran+1 yıliftira
Soran+1 yılevet. yoruldum artık çok
Soran+1 yılherkesi herşeyi bırakıp çekip gitmek.
Soran+1 yılne koca ne çocuk hepsini bırakıp
Soran+1 yılçocuklarım için bu evliliği bitirmiyorum güçlü olmaya çalışıyorum onlara sunacak güzel bir hayatım yok. benim ask acisi cekemiyor bir anne öyle
Soran+1 yılikisini cok goremiyorum ilk evliligimden olanları yani başkasıyla evliyim diye çok bu eve gelmesini istemiyor birde yeni eşim baba desinler istiyor ona ilk esimde istemiyor
Soran+1 yıliki
Soran+1 yılbir
Soran+1 yılbabaları başka şehirde is için yani tek yaşıyor. ben memleketteyim ailesi de burada haftaici annemlerde gündüz bende haftasonu babaannelerindeler
Soran+1 yılilk eşimden bir kız bir erkek ikinciden erkek.
Soran+1 yılbüyük oğlum dort yaşında anne babamla neden beraber yaşamiyorsunuz dedi. geçen eşim çiçek aldı dedi babam neden sana çiçek almiyor benim babam o esimde anma onun adını dedi oğluma
Soran+1 yılilk dört ikinci üç yaşında
Soran+1 yılöyle
Soran+1 yıl24.
Soran+1 yılilk esimle görücü usulü evlendik ama çok sevdik birbirimizi
Soran+1 yılyani birbirimizi sevmemiz iki çocuğumuz olmasi herkesin gözüne batti
Soran+1 yıl35.
Soran+1 yılbende kendimden igreniyorum
Soran+1 yılsavaşıyorum zaten yeterince
- +1 yıl
müsaitsen duş al kahve yap kendine aynanın önüne geç ve şunu kendine söyle tekrar tekrar ben bir insanım geri ömrümde ne yaşadım ise kaderimdir dedim ve ahımı alanları da yaradana havale ettim de son olarak yaşamanın özü direnmektir bende direne direne elbet bir gün güleceğim umuduyla yaşayacam bu söyle mi her an her gün her gece aklına yaza yaza yüreğinde yaşayarak hayatına devam etmeli sin
Soran+1 yılev kadını müsait olur mu iş güç 😊
Soran+1 yılbenim bu adami sevmem lazım sadece öyle mutlu olurum başka çarem yok
Soran+1 yılçocuklarıma Zarar veriyor ama hadi ben kendimden vazgeçtim de
Soran+1 yılkendi çocuğuna hediye alıyor onlara bana baba derseniz size de hediye alırım diyor
Soran+1 yılkıskanıyor çocukları o adam geliyor aklıma diyor birde oğlum babasina benzer hiç sevmiyor
Soran+1 yılhani yeni kocan iyi otur işte sana bakıyor diyorlar ama burnumuzdan da getiriyor çocukları o yokken eve alıyorum artık kendi çocuğunu kayiırıyor sadece
Soran+1 yılevet. ikinci çocugu da olacak yakında ve de artık o yokken de eve aldırmaz çocuklarımi kıskançlıktan çıldırıyor
Soran+1 yılAmin..
Soran+1 yılbende böyle bir hayat istemezdim. en zoru sevmedigin biryle evli kalmak başına gelmeyen bilemez
Soran+1 yılilk eşim zaten sevse evlendirmezdi gönlü razı onunda güya seviyordu
Soran+1 yılailesi ne derse onu yapıyor benimle evlen dediler evlendi bosan dediler boşandı.
Soran+1 yılpeki neden kıskanıyor hala beni. kocana şöyle banane diyor evlenmek için daha erken davransaydi demiş birde... evlenmiyor birde
Soran+1 yılçok yakışıklı biri filinta gibi uzun boylu. bekar kızlar varmış hatta peşinde nette fakanda kızlar çok yorum yazıyor fotolarinin altina ama o bakmiyor yoksa talibi çok biliyorum da
Soran+1 yılboşanma sebebini herkese açıklamıyormuş
Soran+1 yıldiyorum ya çok efendi biridir beni yine kotuletmez
Soran+1 yılolmuyor demekki ölse böyle olmaz
Soran+1 yılson yazdignizi anlamadim
Soran+1 yılanladım şimdi
Soran+1 yılbende butun eziyetine katlanıyorum
Soran+1 yılinşAllah ya
Soran+1 yılevet...
Soran+1 yılvar elbet
allah yardımcın olsun zor vallaha ayrılık unutulmaz hele ilkler asla
046 Yorumla
Soran+1 yılhem ilk sevgilisi eşi ben oldum hem bir laf uğruna bıraktı... seviyordu beni ama bitmez ki aski
- +1 yıl
Neydi o laf?
Soran+1 yılbiz ayri şehirlerdeydik evliyken. ailesi benim disari ciktigimi hergun onu aldattigimi söylediler halbuki yalan kendi çocukları evlenmedi o evlendi çocuklar var diye haset ettiler
- +1 yıl
Yalan sa ayaklarina dolanilr... ama kardes Sende evlenmissin cocuklarin var.. 1 kocanda konusman yanlis
Soran+1 yılbir tane var ikinciden. ne yapayım el adamı benim eski kocama uzulmemi mı takar senin kocan benim der. biliyorum ama seviyorum
Soran+1 yılyenisi de sınırlı kıskanç biri
Soran+1 yılikinciye 22
- +1 yıl
totaal 3 cocuk var
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
su anki kocana sorumlulun var... cocuna karsi sorumlulun var... Eski kocana ilgilenirsen.. eski kocan ailesi hakli cikicak.. Bak gozu baska erkelerde hala evli ama adami boynuzluyor... Sen kararini vermissin evlenmissin... BU adama haklzilik yapamassin...
Soran+1 yılhaklısın iyi biri değilim artık bende değiştim.
- +1 yıl
yani... artik sadik olamam diyorsun... senin yanlislarini cocuklar cekicek... hem o 2 cocuk nerde su an?
Soran+1 yıleski eşim yeni eşimle ayni evde bulunamasıni istemiyor haftaici o yokken gündüz bende geceleri annemde babaannelerinde
Soran+1 yılsadık olamam değil simdiki eşime ilk gece seni sevmiyorum dedim zamanla seversin dedi o da sevmedigimi biliyor
- +1 yıl
eski esin kim oluyor ya...1 soru sen hala eski esinle seks yapiyormusun;?
Soran+1 yılsaçmalama çok dindar biri
Soran+1 yılçocuklara asla karışmasını istemiyormus eşimin
Soran+1 yılbende anlamadım ya
Soran+1 yılburadan da yazabilirsin özel birşey yok yani
- +1 yıl
O zaman alicak
Cocuklarini
Kendi Bakicak.. adilik yapmasin.. cok Tehlike li yollar da yelken aciyorsun.. eski es bitti..
Soran+1 yılpsikolojik bakımdan iyi değilim diyormuş. yoksa alacak ama ailesine baktiriyor yazları da geliyor buraya geçen düğünde karşılaştık mesela
Soran+1 yıleşim duysa mesela yaşatmaz beni biliyorum
Soran+1 yılama baştan beri biliyor zorla beni sev diyor
Soran+1 yılevet boşandıktan sonra bayaga bozulmuş psikolojisi
Soran+1 yılburası iyi
Soran+1 yılözelden konuşmamız uygun olmaz
Soran+1 yılolsun
Soran+1 yılözelden yazamam
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılne alakası var
Soran+1 yılilgi çekmek için ne yapmışım ben söyler misiniz
sende evlisin eski eşine mesajmı atıyorsun istese koynunada alırsjn
06 Yorumla
Soran+1 yılsacmalamasan
Soran+1 yılo böyle birşey istemez zaten
Soran+1 yılasla yapmaz dindar biri
Soran+1 yılsen artık başkasının karısının dedi ne desin Bask a
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdiki eşinde aradığını bulamadığın için böylesin. . sen yoksa her türlü unutursun onu. .
119 Yorumla
Soran+1 yılevet. aradığım sahiplenmesi şefkat gostermesi bana ve çocuklarıma o ne yapıyor çocukları kıskanıyor
Cevap sahibi+1 yılbodozlamamı evlendin sen?
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yıltam aradığım evlilik stili 😀 direk konuya girmek. . düğün v. s yapıldı mı peki ayrıca çocuğun var mı eski eşinden
Soran+1 yıldugunum oldu ama görücü usulü evlendim evet var iki tane. ikinciden de bir tane var
Cevap sahibi+1 yılpekala ne kadar nişanlı kaldınız ya da tanışma süreci ne kadar sürdü. . böyle hızlıca olunca çok fena patlak veriyor dimi. .
Soran+1 yılhayır biz çok mutluyduk birbirimize çok asiktik hala da aşığım o da bana aşık biliyorum ama ailesi yüzünden ayrıldık yoksa hala evlenmedi beni sevdiğine adım kadar eminim
Cevap sahibi+1 yılbencede. . . yoksa boşuna bu kadar emin olamazsın. . pekala bahsettiğin iftira neydi. Sadece bir iftira yüzündnmydi gerçekten. . istersen açayım özeli?
Soran+1 yılevet iftira için aç özel ne yani
Cevap sahibi+1 yılyani şu an gizliyim nickimi göremiyorsun. . açıcam sen takip atarsın sonra mesaj atarım. . Yeni kayıt oldun buraya dimi
Soran+1 yılburadan konuşabiliriz
Cevap sahibi+1 yılSadece merak ettim iftira olayını
Soran+1 yılbenim onu aldattigimi söylediler o farklı sehirdeydi ailesi uzak olmamıza rağmen mutlu olmamızı ve amcaogullari bekardi kıskandılar
Cevap sahibi+1 yılne kadar ayrı kaldınız ki siz. . o süreçte hiç bir başka erkekle konuşmadın mı
Soran+1 yıl2 yıl böyle oldu ayda üç dört gün geliyordu
Soran+1 yılneden konuşayım evliydim
Cevap sahibi+1 yıldoğru mu bu?
Soran+1 yılevet seviyordum ben onu
Cevap sahibi+1 yılgünahı çok büyük bu sana yaşattıranlar utansın. .
+1 yılaşk biter ama unutmaz insan bir nesneyide unutmaz sonuçta
01 Yorumla
Soran+1 yılaşk bitmedi bence mesajlarıma cevap veriyor kendine dikkat et diyor sakin bir delilik yapma falan
+1 yılUnutabilir belli olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılama mesaj atıyor ben kendime zarar veririm deyince açıyor konuşuyor sevmese yapar mı ve evlnemdi benden sonra
Neden evlendin ozaman
01 Yorumla
Soran+1 yılailem eve istemedi dulsun artık çocukların var dediler
psikolojik destek almalısın..
01 Yorumla
Soran+1 yılo gelmedikten sonra hayatım yine aynı olacak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılmesaj atman dıgru degil sonuçta tekrar evlenmişsin
029 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum ama ne yapayım 😢 zorla evlendim sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılanladımda o zaman ayrıl oyle mesaj at zorla neden hala duruyorsun ki kaç yasındasın basta direnseydin aslında ailene
Soran+1 yılbaştan bilemedim böyle mesaj atacagimi falan. istemiyor zannettim ama hala evlenmiyor...
Cevap sahibi+1 yıladam belkide aldatıldıgına inandıgı için bunalıma ya da travmaya girmiş olabilir ya da hiç kimseye guveni kalmamış olabilir senin şu an bulundugun en kötu durum ona mesaj atıp onu seviyorsun baskasıyla evlisin
Soran+1 yılboşanmak istiyorum zaten boşanmıyor ki
Cevap sahibi+1 yılneden boşanmıyor o zaman sen çek gel hatta davayı sen aç boşanma davasını sanırım ev hanımısın çalışmadıgın için senden nafaka felan alamaz ya da ısrar et boşanma konusunda sen kaç yasındasın eşin kaç yasında
Soran+1 yılben 24 o 35
Cevap sahibi+1 yıleşinin senden boşanmak istememesinin nedeni nedir bu arada çok hızlı evlilik yapmıssın o yasta ilk evliligini yapmayanlar var
Soran+1 yılsevdigini söylüyor. ben ikinci evliligimi iki yıl önce 22 yaşımda yaptım bir tane çocuğum var ondanda bir yasinda
Soran+1 yılikinci evliligimi ailem yapmam konusunda ısrar etti
Cevap sahibi+1 yılkeşke direnseydin ailene karşı işin çıkmazda senin onundamı ikinci evliligi bu arada istersen mesaj at ordan konusalım daha rahat olur
Soran+1 yılburadan konuşsak? ve ayrıca çocuğum var diye de yapıyor olabilir
Soran+1 yılseviyor beni görürse dayanamam diye memlekete gelmiyor bence
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsinde mesajdan daha rahat olurdu sonuçta seni tanıyacak ya da bulacak degilim banada öyle geldi adam çocuk için boşanmıyordur yoksa baskasına aşık oldugunu bilerek bir erkek senle aynı evde durmaz genelde
Soran+1 yılaşığım falan demedim ama anlıyordur yani sadece artık beni kabullen diyor o ladindan anlıyorum
Soran+1 yılmaddi durumu iyi yani çocuk için bosanmamazlik yapmaz bakar ona xa
Cevap sahibi+1 yılanladım
Soran+1 yılevt
Cevap sahibi+1 yılonu kastetmedim çocugun psikolojisini dusunuyor olabilir diye
Soran+1 yılbilmiyorum ama kendi mutlugunu daha çok düşünen biri babaligi da güzel de
Cevap sahibi+1 yılpeki sen ne yapacaksın bu şekilde olmaz sonuçta
Soran+1 yılbilmiyorum sonunda alıp başımı gidicem galiba
Soran+1 yılçocuklarimla da ilgilenemiyorum
Cevap sahibi+1 yılgideceksinde nereye
Soran+1 yılhepsinden kacicam sonunda ya da ne bileyim onun yaşadığı yere gitsem artık seninleyim bırakma desem yük olurum ama ona da
Cevap sahibi+1 yılmesaj atsana sen burdan mesajını görmek için surekli sayfayı yenilemem gerekiyor korkma rahatsız olursan engellersin. onun kabul edecegini zaten sanmam edecek olsa boşamazda çekip gitmen daha riskli o durumda ailen kabul etmez sanırım meslegin ve işinde yok
Soran+1 yılyenile ya kardeşin için ne olacak 😊 evet yok. en cok uzuldugum su çocuklarimi yabancı bir adamın evinde buyutmem demis haftaici o yokken geliyorlar o yüzden ama beni bırakıyor burada...
Cevap sahibi+1 yılya sen mesaj atsan ne olacak sanki profilinde gerçek adın soy adınmı yazıyor ki o kadar korkma ya
Soran+1 yılburdan yazsan ne olur
+1 yılhafta içi biri haftasonu diğeri yap gitsin
032 Yorumla
Soran+1 yılöyle birşey istemiyorum
Soran+1 yılsuanki eşimi istemiyorum zorla evliyim
- +1 yıl
ilki birlikte olalım dese ne yapacan
Soran+1 yılasla öyle birşey demez ki evliyim diye artık sen bana elsin dedi...
- +1 yıl
sen istedin mi ki
Soran+1 yılsacmalamasan
Soran+1 yılevlenelim yeniden dedim
- +1 yıl
ikinci ne diyor bu ilişkiye
Soran+1 yılkıskanıyor
Soran+1 yılama mesaj atiigimi falan bilmiyor tabi
- +1 yıl
çocuklar hangisinden
Soran+1 yılilk eşimden ikincidende oldu bir tane bir yasinda
- +1 yıl
ilginç bir ilişki
Soran+1 yılherşey insanlar için.
- +1 yıl
birlikte ol rahatla
Soran+1 yılkiminle ne diyorsun sen
- +1 yıl
ilk eşinle ikincisi yetmiyor beli ki
Soran+1 yılyetmiyor meselesi değil ilk eşimi seviyorum yoksa yeni eşim sorumluluklarını yerine getiren biri maddi manevi
- +1 yıl
sadece haftasonu yeter mi ki
Soran+1 yılne yeter mi ya terbiyeli konuşun lütfen
- +1 yıl
ikinci eşin
Soran+1 yıliyi biri
Soran+1 yılçocuklarıma kötü
- +1 yıl
ikisine de mi
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılbana baba derseniz size hediye alırım diyor demiyor onlarda sinir oluyor kendi çocuğuna hediye alıyor bir yaşındakine
- +1 yıl
o nasıl etkisiz elemanmış öyle
Soran+1 yılöyle
- +1 yıl
heryerde öyledir o
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
profilime gel istersen
- +1 yıl
olma mı
+1 yılikisini de idare ederim diyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır. onu sadece o
- +1 yıl
hangisini ilkini mi
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılşimdiki eşim onu sevmedigimi biliyor zaten
- +1 yıl
hafta sonu gelince birlikte olmuyor musun
Soran+1 yılne alakası var
+1 yılUnutmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılemin misin? benim için evlenmiyor olabilir mi
- +1 yıl
Bilmiyorum canım ya ne diyim ki şimdi 😢
Soran+1 yılsende haklısın 😖
- +1 yıl
Özele gel
Unutmaz
08 Yorumla
Soran+1 yıldemi :/
Soran+1 yılneden soğuk o zaman mesaj atıyorum yazmıyor zarar veririm kendime diyorum o zaman yaşıyor
Soran+1 yıldestanlar yazdim engellicem dedi engellersen oldururum kendimi dedim engllemedi
Soran+1 yılburadan yaz ya
Hiç evlenmedim
024 Yorumla
Soran+1 yılben evlendim de ne oldu.
Soran+1 yılbosandim yine evlendim üç çocuk..
Soran+1 yılbende.
Soran+1 yılvar
Soran+1 yılama boşanıp gelince iki çocuk evlen dediler
Soran+1 yıl24 .
Soran+1 yılsevmeden evlendim. maddi anlamda sahip çıksın diye de o seviyor kıskanıyor
Soran+1 yılevet şükür ki haftasonlari geliyor eve haftaici yok
Soran+1 yılçocuklara da bana baba deyin diyor ilk evlilgimden olan ikisine onlarda demiyor
Soran+1 yıl35 yaşında
Soran+1 yılyani bakımlı biri yakışıklı yine de ilk eşim 30 yaşında ama görsen çok daha genç yakışıklı
Soran+1 yılhayır böyle haftasonu gelmese de görmesem diye bakıyorum
Soran+1 yılamin ta
Soran+1 yılya.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayirr
02 Yorumla
Soran+1 yılemin msn
Soran+1 yılseviyor mudur beni?
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. unutmaz
00 Yorumla
+1 yılİşin çok zor 😞
00 Yorumla
+1 yılSana uzldm