Malum toplumun ahlak yapısı bozulduğundan dolayı sevişmemiş öpüşmemiş cisellik yaşamamış kız kalmadı gibi. Acaba kaldı mı? Ben de hiç sevişmedim öpüşmedim. Böyle bir kızla evlenmek istediğim için kendime hak veriyorum çünkü ben de kendimi tuttum hiç yapmadım benim de kendini tutan başkasıyla sevişmemiş öpüşmemiş bir kızla evlenmek hakkım değil mi sonuçta? Böyle hiç sevişmemiş öpüşmemiş cnsellik yaşamamış evlenilecek bir kız nereden bulurum? Baş örtüsü takımtım yok dinci de değilim. Kız daha önce tanışma amaçlı falan bir erkekle yemek falan yemiş olabilir çünkü tanışma bu normal bir şey bence. Ben onu bile yapmadım ama sıkıntı yok daha önce tanışma amaçlı yemek yemiş olmasında. Sadece sevişmemiş öpüşmemiş başka bir erkekle cnsellik yaşamamış olan bir kız istiyorum hakkım bence sonuçta.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen öyleyim. 24 yaşındayım. Nisanlandim 2 ay önce. Öpusmedim diye bana sert davranmaya başladı. En zon zorla opmeye çalıştı nişanı attım. Geçmişi temiz erkek bulmak zorr. Hiç yasamadim diyen sanalds bir haltlar yemiş oluyor. Bu gidişle evlenmeyecegim. Onurlu gururlu serefli kalmak daha iyi.
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım dilediğin gibi birisini bulursun
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonuna kadar hakkin insallah allah sana gore birini cikarir karsina
13 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah çıkar. Var yapmayanları da dimi?
Cevap sahibi+1 yılTabiki var
Soran+1 yılYanlış anlama takıntım falan yok ama açık mısın kapalı mı?
Kardesim bnde pek bilmem de dügünler faln yok mi sizin orda gömlek faln giyin onlar sana bakar dikkat cekersin ama yine bilemessin yaptilarmi diye ama köyde faln yasarsan pek kisi yapmamistir
05 Yorumla
Soran+1 yılKöylerde bile yapıyorlar.
Soran+1 yılYa herkes yapmıyor ama sonuçta bazıları okumak için değil de memleketteki (gümüşhane) baskılardan kaçıp başka ilde üniversitede yapıyorlar. Ha bir de bizim yan köyde bir kızın babası kızına kızlık testi yaptırmış. Kızlığı bozuk çıkmış. Babası kızını öldürmüş. Yine de köyde çoğu yapmaz ama yapanlar da var
Soran+1 yılÖz kızını bakire değil diye öldürmek de yanlış bence ama baskılar çok olunca bazıları itaat eder bazıları da isyan eder ondan dedim. Önemli değil kardeş sağol
+1 yılkanka o zaman sen tıkla sahibinden. com'a aradığın kriterleri yaz bulursun. Yani hayır bunu aradın diyelim karşındaki insana bunu nasıl sorup öğreneceksin ki
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3Cevap
+1 yılher basortusu takan dindar değil ben açıktım ama bı o kadarda namuslu eşim çıktı sonra karşıma oda aynı benim gibiydi evlendik şu an kapaliyim şu an buraya ne yazdım paylaştıktan sonra okuyacam :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYok benim için başörtüsü olup olmaması önemli değil demiştim. Yorumun için sağol
+1 yılBende oyleyim ve bende oyle birini istiyordum aam sevgilim daha once 2 kisiyle opusmus bunu duyunca gecmisini dusunmeden edemiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılYa benim için önemli olan zar değilde Benden önce başkasıyla cinsel açıdan yakınlaşma dahi olduysa evlilikte güvenemem bence haklısın
+1 yılBunu hic bir zaman bilemezsin. Yapmadi sanirsin yapmistir. Yapti gibi gorunur yapmamistir. Ne yazikki hic bir zaman emin olamayacaksin evlensen bile.
10 Yorumlaonu tanıyarak öğrenirsin araştırırsın ama tabi ki herkes öyle senin dediğin gibi değil
10 Yorumla
+1 yılzor bulursun cinsel geçmişi olmayan bir kız ancak mağarada filan kalmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bulursun etrafta var hala
22 Yorumla
Soran+1 yılVardır illaki dimi?
Cevap sahibi+1 yılVardır ya
+1 yılarayan belasını da bulur, istediğini de.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoyden
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Daha önce hiç sevişmemiş öpüşmemiş tam evlenilecek kız nereden bulurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat