Sevgilimle nasıl tanıştım?

Otobüste oturuyorum, ters koltuktayım. O ayaktaydı, birbirimizi kesiyorduk. Sonra karşıma oturdu, beni süzüyor, ben de yan gözle bakıyorum. Müzik dinliyordum, dudak da oynatırım müzik dinlerken. Sıralı bir listem var oradan sevdiğim şarkı gelince hafif tebessüm ediyorum. Duraklarca beni kesti, ben onu kestim. Numaramı dudak oynatarak vermeye çalıştım anlamadı. Bacaklarıma bakıp dudağını ısırıyordu. Sonra indim hemen 1 durak arkamdan inip benim olduğum yolun karşısında durdu, marketin önüne geçti. Ben de yanına gittim. Markete girdim peşimden geldi. Onu takip ettim, o da beni takip ediyormuş. Bir şey alacakmış gibi dolaşıyoruz. Dudaklarıyla gel dedi, kenarda buluştuk, numaranı versene dedi, hemen verdim kaçıyorum dedim. Mesaj atıyorum şimdi dedim tamam yazıcam dedim. 2 metre sonra Samet ben yazmış, o gece konum attım, yanıma geldi arabayla 5-10 dk. oturduk. Sonra biraz gezdik falan. Bir banka oturup sarıldık, konuştuk, öpüştük. Beni evime bıraktı, gitti. Aradım saat 3 olmuş dedim, seninle saat geçmese keşke dedi. Yarın akşam yine gelirsin dedim. Seni bırakmam güzellik dedi. Görüntülü aradım sonra, gözleri gidiyordu, uyudu, sabaha kadar onu izledim. Uyandı sen uyumadın mı dedi, seni izledim dedim. Yanıma geldi, kendi evine götürdü orada yatıp uyudum, o beni seyretmiş. Sonra kalktım yemek hazırlıyordu yardım ettim, yemeği yedik temizlik yaptık. Sonra aşkım ben yoruldum biraz masaj yapsana dedim kabul etti, çok güzel masaj yapıyorsun dedim, sen iste akşama kadar yaparım dedi. Sonra uyuduk baya akşam olmuştu, seni eve bırakayım dedi, tamam dedim. Arabaya atladık, sahile gittik, bankta oturduk. Sarıldık, öpüştük, hava serinmiş dedim, üşüdüysen vereyim hırkası dedi, sen üşümez misin dedim, sen sarıl bana, hiç bir şey olmaz deyip alnımdan öptü. Arabaya bindik, biraz daha oturduk, beni evime bıraktı. Sonra evine gitti.
Sevgilimle nasıl tanıştım?