Sevgilim beni kullanıp attı ama çok özlüyorum?

Polis bir sevgilim vardı çok seviyodum ona hep güvendim hep beni sevdiğini söylerdi ama yalanmış ben senin hep yanında olacağım derdi bana her derdini anlat derdi anlatırdım ama hiç güzel sözler söylemez sallardı başından. Meğer beni vücudum için severmiş beni ben olduğum için değil sana asla o niyetle yaklaşmam derdi yani anlayın işte ve yaklaştı sevdiğim için bişey diyemedim hemde gücüm yetmedi evine gidersem tabi bunlar olur. Ama sonra noldu kullandı kullandı hevesi geçti bıraktı.. elde edene kadar canı çıktı ama sonunda gittim evine hemde defalarca. 1 kere aldattı yakaladım telefonda sevdiğim için affettim. Neyse günler geçti oruca denk geldik sürekli buluşmak isteyen adam oruç gelince buluşmuypr çok özlediğimi söyledim hep ama buluşmadı ulan buluşunca illa bişi mi olması gerekiyor hayır bunu anlamıyo işte neyse baktım bu instadan kızları eklşyo bişi demiyorum en sonunda kızdı evet ekliyorum ve eklmeye devam edicrm dedi ve kavga edip ayrıldı benle ve ben bunu yediremiyorum. Benden ayrılma sebebi isteksiz olmammış. Benim annem kanser hastası ben anneme hergün ağlarken nasıl istekli olabilirim her buluşmada dertlerimi anlattırıp ağlatıyo sonra istekli ol diyo sonra da ayrıl. Yediremiyorum kendime ben bunu cidden seviyodum ve hala seviyorum mk böyle şerefsizi hala özlüyoruö ben çok mal bir insanım sizce napıyım ben ya hergün elim telefonda onun adına yöneliyo yazaöıyorum ama yazması için çok dua ediyorum belki adam edebilirim onu. Ayrıca polis sevgililer hep böyle mi çapkın mı ya kimseye güvenemiyorum ve sevdiğim adama bakın mk uzun oldu ama kusura bakmayın
Sevgilim beni kullanıp attı ama çok özlüyorum?