Polis bir sevgilim vardı çok seviyodum ona hep güvendim hep beni sevdiğini söylerdi ama yalanmış ben senin hep yanında olacağım derdi bana her derdini anlat derdi anlatırdım ama hiç güzel sözler söylemez sallardı başından. Meğer beni vücudum için severmiş beni ben olduğum için değil sana asla o niyetle yaklaşmam derdi yani anlayın işte ve yaklaştı sevdiğim için bişey diyemedim hemde gücüm yetmedi evine gidersem tabi bunlar olur. Ama sonra noldu kullandı kullandı hevesi geçti bıraktı.. elde edene kadar canı çıktı ama sonunda gittim evine hemde defalarca. 1 kere aldattı yakaladım telefonda sevdiğim için affettim. Neyse günler geçti oruca denk geldik sürekli buluşmak isteyen adam oruç gelince buluşmuypr çok özlediğimi söyledim hep ama buluşmadı ulan buluşunca illa bişi mi olması gerekiyor hayır bunu anlamıyo işte neyse baktım bu instadan kızları eklşyo bişi demiyorum en sonunda kızdı evet ekliyorum ve eklmeye devam edicrm dedi ve kavga edip ayrıldı benle ve ben bunu yediremiyorum. Benden ayrılma sebebi isteksiz olmammış. Benim annem kanser hastası ben anneme hergün ağlarken nasıl istekli olabilirim her buluşmada dertlerimi anlattırıp ağlatıyo sonra istekli ol diyo sonra da ayrıl. Yediremiyorum kendime ben bunu cidden seviyodum ve hala seviyorum mk böyle şerefsizi hala özlüyoruö ben çok mal bir insanım sizce napıyım ben ya hergün elim telefonda onun adına yöneliyo yazaöıyorum ama yazması için çok dua ediyorum belki adam edebilirim onu. Ayrıca polis sevgililer hep böyle mi çapkın mı ya kimseye güvenemiyorum ve sevdiğim adama bakın mk uzun oldu ama kusura bakmayın
Cevabın nedir?
Bu saatte böyle bir konu icin uzunca bir yazi yazdiysan gercektir ve ne yapacagini bilemiyorsundur. Bu nedenle ben de sana bir seyler söylemek istedim. Durumuna üzüldüm ama ölüm degil dönüsü var. Her günahin da tövbesi var. Birileri cok agir yorumlar yapmis, gerek yok böyle yaparak senin üzerine gelmelerine.. Diger taraftan adamin da üstüne gitmeye gerek yok.. Cünkü karsilikli kabul edilmis yasanmis bir cinsel iliski var. Bunu böyle yok pis yok iste bir seyler oldu diyerek kapamak da bana baya komik geliyor. Bana göre zina sana göre nedir bilmem ama genel olarak herkes icin bu bir cinsel iliski.. Senin dini inancini aile hassasiyetlerini bilmiyoruz bu nedenle astim kestim yorumlar yapmak sacma.. Yardimci olmak gerekiyor.. Ama sunu yap bunu yap diyerek de yardimci olamayiz sana.. Anca tatava olur bizimkisi de..
Sana 3 sorum var...
1) Hayatinda ki önceliklerinde bu adam kacinci sirada?
2) Onunla olmak istemenin tek nedeni hata olarak görmüs oldugun seks deneyimleriniz olabilir mi?
3) Kendini ona layik görüyor musun?21 Yorumla
Soran+1 yıl1- onu çok sevdim çok sıcakkanlı gelmişti tatlı geliyodu çirkindi ama esprileri güzeldi gülümsemesi falan.
2- sexle alakası yok inan bende bilmiyoruö ama alışmışım ona sevdim kıcam gibi gördüm ama pişmanım seks yaptığıma çünkü yapıldığımla kaldım kendimi kullanılmış gibi hissediyorum
3-layık dan ziyade özlüyorum
+1 yılNeyini seviyorsun böyle itin merak etme seni arayacaktır ama sevdiğinden özlediğinden değil pisliğine arar sende kullanılmaya sömürülmeye acıksın kendini topla uzak dur güvenmeyin kimseye hergün burda yüz tane aynı konu açılıyor yapmayın kızlar bu kadar senii sevmiyor kullanmaya devam edecek yenisini bulunca seni bırakacak sen yine bugünkü gibi gelip burda ağlayacaksın erkenden sök at kangren olan tarafı biiran evvel kurtul heersey geçer dua et sabret o adam seni sevmiyor ssevmeyecek ve yine gidecek unutma.
23 Yorumla
Soran+1 yılKız bulamayınca arar mı diyosun
Soran+1 yılNasıl olsa affeder der benim için yedeklerdeyim resmen
- +1 yıl
Hala ararmı diye soruyorsun ümit ediyorsun ağır konuşacağım ama tam bir aptalsın senin sonun hiç iyi değil Allah seni düzeltsin kalbinide düzeltsin diyeceğim başka sey yok akıl kalmamıs sende nefsinle hareket ediyorsun.
+1 yılben senin yerinde olsam bundan sonra emniyet müdürlüğüyle kapına dayansa bikez selam dahi vermem bırak yatıp kalkmayı selam vermem yani annen için gerçekten çok üzüldüm annesini kanser hastalığından kaybeden biri olarak gerçekten üzüldüm ve senin bu sıkıntını bildiği halde sana böyle yapan adamı affedersen kusurabakmada mal az kalacak önde gideni olacaksın bir tavsiyem var sana sımsıkı sarıl annene sımsıkı yarın çok geç olmadan sarıl öyle zor ki annem öldüğünde ilk bir ay falan zaten şaka gibi geliyor sonrasında o kadar çok o boşluğu hissediyorsun ki anlatması bile zor tahmin etmen dahada zor bırak o yaptığıyla kalsın sanma ki o bunun acısını ilerde yaşamayacak ne diyor yaradan ben sizin her günahınızı anında cezalandırmam herşeyin zamanı vardır elbette allah ıslah etsin o vatandaşı sanada çok geçmiş olsun yaşanmış bitmiş çokta takılma bence insan böyle böyle hasta oluyor zaten yaşamına devam et arkadaşım affetmek mi kusurabakmada o işle yaradan ilgileniyor bence gerisi sadece ikinci kez aldanmak olur hadi kal sağlıcakla...
16 Yorumla
Soran+1 yılSeni eig seçmeliyim ama nerden seçiliyo.. içimd su serptin çok teşekkür ederim 😊 Cidden bende sana çok üzüldüm allah rahmet eylesin annenin mekanı cennet olsun.. :( bana hep yanında olucam derdi ama olmadı yalanmış hep uçkurunu düşündü birgün bile bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı
- +1 yıl
ne diyor müge anlı karşımızdakiler biz müsade ettiğimiz kadar bizi üzebilir dünyada erkek mi yok ya ya da bir başka deyimle erkeksiz yaşamak bu kadar mı zor mahallemizde bile çok genç yaşta eşini kaybedenler var ya bırak başka birini düşünmeyi yan gözle bakanları bile affetmezler öyle güçlü ve sağlam duruşları var yani sende güçlü olmalı ve bunu çevrene yansıtmalısın inan bana kimse için üzülmeye değmiyor bir müddet sonra mutlaka yapmasaydın vermeseydin etmeseydin diyorlar diyecekler yani bunun sonu yok bu sana öyle büyük bir tecrübe ki bundan sonra atacak olduğun her adımda sana güzel bir bilezik gibi olacak lazım olduğunda bozdurup kullanabileceksin düşünsene iyi tarafından baksak biraz da şöyle yani bir ton para verseydin bunları başka şekilde göremezdin kavun değil ki misali yani butecrübeyi parayla satın alamazdın her şerde bir hayır vardır derler senin için belkide tertemiz bir sayfanın açılması olacak yaradan katında bir kapı kapanır diğeri mutlaka açılır bu hep böyle olmuştur vs.
- +1 yıl
bak satır yetmedi işte yani bana kalsa sabaha kadar anlatıcam sana bir karşılık eig falan peşinde değilim insanlık ölmedi daha hiçbişey beklemiyorum sadece güçlü olun yıkılıp kalmayın öyle hemencicik hanım evladı gibi hayat bu işte yani öyle 4*4 lük bir yaşam yok ya inanın buna dizilerde ki gibi bir hayat değil bu herşeyi yaşıyosun görüyosun öğreniyosun olgunlaşıyorsun herşeye rağmen gülmeyi başarabilenlerden olmalısın hem kendin hem çevrendekiler için daha da önemlisi annen için inan bana bırak bir polis memurunu bir orduya değmez iyikide bunu yapmış sana diyorum içimden saklamadan edemeyeceim içimde kalmasın belkide o adamın yüzünden anneni ihmal ettiğin zamanlar olmuştur sorarım sana şimdi değdi mi bak elin adamı hevesini aldı gitti şimdi yanında kim var ANNEN ama yarın olmayacak büyük ihtimalle er ya da geç olmayacak yani olmayacağız o yüzden sen gerçekten sarıl annene asıl ben teşekkür ederim senin sorundan sonra biraz duygulandım annemin resimlerine falan baktım güzel duygular
Soran+1 yılÜzüldüm cidden :( teşekkür ederim ilgin için
- +1 yıl
bişey değil kendine iyi bakman dileğimle allaha emanet ol
- +1 yıl
eig için teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu gibi insanları baş tacı edip halen peşinden koşarsanız sayenizde kendilerini bir halt zannederler e sonuç olarakta aldatırlar hatta kullanıp bırakırlar
Seviyorum demekle bir bedene sahip olabiliyor demekki herkes sende buna müsade ediyorsun helalin olmadan önce bu konu da asla sana hak vermiyorum çok hatalisin asla izin vermemeliydin şimdi pişman oldun seviyor musun yoksa yaşadıkların zoruna mı gidiyor
Ben bunu anlamıyorum sevgili iken öpüşmek birlikte olmak heleki evine gitmek nedir nedendir bırakın modern görüş yalanıni bırakın sevgili güven kavramını bu şekilde oluşturmayı her seviyorum diyene kanmayi
Bırak Artık unut gitsin tövbe et ders al bir daha ne ara ne sor sen bu kadar basit birimisin zavallı insanlar ile vaktini harcayıp günaha giriyorsun aklını başına al kendine yeni hayat kur adam gibi adam olan birini bul seni sen olduğun için seven birini yatağa yakıştıran değil ahiretine yakıştıran sana sahip çıkan koruyup kollayan birini bul ve mutlu ol ne günahkar ol nede üzül kiril12 Yorumla
Soran+1 yılHep yapma dedim direndim ama gücüm yetmedi sonra isteksizsin diye ayrıldı hemde en zor zamanımda destekçiye ihtiyacım varken
- +1 yıl
Benim ALLAHTAN baksa kimseye ihtiyacım yok çok şükür çünkü en zor animda defolup gidenler çok oldu seni anlıyorum
ALLAH'A havale et inşallah her şey güzel olur sıkma canını
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
33Cevap
+1 yılSelam ne yapacagimi bilmiyorum buraya içimi dökmek istedim bi çocukla çıkmaya başladım ilk buluştuğumuzda beni öptü ve ilk öpücüğüm oldugu icin etkilenmistim çok aptalım amacini anlamaliydim neyse 2. haftamizda eski konustugu kiz yzfı seni kullaniyor aldatiyor bana da yapti aynısını gibi seyler soyledi cocuga yazeim engelle kıskanıyor falan dedi engelledim sonrw ben bunun yinr biseyini gördüm kixin engelini kaldirdim dedim iste kanit varsa atar misin fiye yalvartti kasar sonra ona ss atmis bak senin ki yaziyorbfalan MAL MSIN falan dedi cocuk bana herneyse ben bunun yaninda hesabini caldim asla calamazsin diyordu bi kıza "çok güzelsin viski döküp sevişelim"baska bi kıza "eve gidince haber ver canım" yazmış çok kötü bir histi o an yaşadığım kalktim gittim tokat atp sonra arkamdan melisayi gonderdi kendiside gelmedi mal gibibyine gittim affettim ertesi gun uzun bir mesaj yazdim ayrilalim diye bos konusuyosun falan dedi 1 hafta sonra ben yazdim yine meraba diye allah brlami veriyor işte sonra konustuk falan ben dedim cok cabaladim ama degmezmissin cok agladim cok dusundum ama tamamen cik hayatimdan falan diye "bozuk plak gibisin naparsan yap umrumda degilsin aglamismis Çok yaşa"dedi ya sonra engelledim 1 gun Sonra kaldirdim hic yazmadim 4 gun sonra goruntulu aradi noldubyazdim goresim geldi dedi tamam dedim sonra bu ilk bsta benim kafama girmeye calisti milletin lafina bakma beni benden ogren dedim sana gihi seyler soyledi bende bana millet gelip Çok yaşa demedi seni senden öğrendim dedim yuz vermeyince bana şey dedi
'Neyse zamanında olacagi kadar oldu artık olmasada olur ne farkin kaldi kullanil kosrye attigim kızlardan"o kadar canım yandı ki anlatamam bende "hicbiri seni gerçekten sevmemisti ben elletmedim zevkine yaptım ne yaptiysam ve pisman degildim bu zmaana kafar beni yaniltmadin simdi sen soyle ne farkın kaldı karaktersiz bir insandn"dedim bu arada benden 5 yas buyk ben 16 o 21 bana "büyüyünce anlarsın" dedi sen baya buyumussun bakiyorum da akilda vr adamlikta gelisme yok gibi dedim engelledim SİZS YEMIN EDIYORUM COK CANIM YANDİ KALBİMİ HİSSTEMEDİM BI AN HİSSİZİM NEFRET EDIYORUM ONDAN İNTİKAM ALMAK ISTİYORUM NE YAPMALIYIM00 Yorumlaİyi aferim istekli olmanız lazımmış daha dur senin ve onun cezası kesilecek sen Allah ı çiğneyip yapmayın dediği şeyi yarattığı bir kul yüzünden ve nefsin yüzünden çiğnedin ve şimdi cezasını çekmeye başladın daha devamı gelecek emin ol. Durmuş günaha girdim demşyorda beni kullandı diyor kullandırtma kendini. Her kim Allah ın sözünü çiğnerse Allah ı unutursa böyle unutulup çiğnenir acımıyorum size
37 Yorumla
Soran+1 yılUtandırdın valla helal olsun 1 like hakettin
- +1 yıl
@Zombik ben ona günah değil demedim. Dikkat edersen çoğul kullandım. Herkim olursa olsun bu erkek kadın ben sen kim olursa böyledir unutan unutulur yüz çevirene yüz çevrilir.@soran amacım seni rencide etmek değil bilakis onu düşüneceğine tövbe et afdile merak etme oda ettiğini bulacak ben hep böyle şeylere şahit oldum ve o an geldiğinde ben nerde yanlış yaptım diye sorduğunda ilk aklına sen geleceksin. Beşeriz şaşarız yapmışsın hata kalk doğrul ananda hastaymış onun yanında ol. Tamam duygularımız var ama biz insanız bizi biz yapan en önemli şey akıl irade erdem gibi şeyler. Keşke olmasaydı ama olmuş. Tövbe et ve Allah a yönel ciğeri beş para etmez insanlar yüzünde dahada kötü durumlara düşme
+1 yılBen bunların geçmişini s*keyim afedersin ama , karakter yoksunu insanlar polis olması bir b*k ifade etmiyor insan olmadıktan sonra, civarda çevrede o niyetle yakşalacağın kaç tane var ya temiz insandan ne istiyorsun ! Bacım kusura bakma sende malmışsın biraz , sevmek ayaklar altında paspas olmak değil başlar üzerinde taç olmaktır bunu ayırt edemediğiniz için kaybediyorsunuz alayınız böylesine niyeti bozuk...'larına karşı...
Unutursun yapılanları hazmetmen gerekir unutmamak için ve ciddi anlamda hiç bir insan bu kadar geniş olamaz , ona ait ne var yak gitsin , közüne su tut külünü rüzgara bırak o zaman unutacaksın işte...20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen onu sevmissin ama o seni sevmemiş.. malesef ihtiyacı gecincede kusur bulmaya çalışmış. . onu unutmalısın kesinlikle arama ve hayatına birini sok onla seninle ilgilenen önem veren kesinlikle cinsellik paylasmiycan biri olmali. . bu yasadigindan ders al hata yapma dikkatli ol. aynı zamanda polislere genel anlamda laf söyleme.
12 Yorumla
Soran+1 yılşu an birsürü insan çıkıyo karşıma ama kimseye ısınamıyorum hep aklımda çünkü o unutamıyırum nasıl unutabilirim?
Cevap sahibi+1 yılHayatına bakicaksin uğraş biseyler bul ilgilen kafanı dağıt konuş erkek arkadaşın olsun eğlen. . Dua et bukadar bak alışıyorsun unutmasanda ben de aynı yaptım geciyo yani aylar oldu.. sosyal medya hesaplarımı kapattim yoksaydim zamnla bitiyo canım
sende az salak değilmişsin birinden hoşlandım diye kullandırtmasaydın kendini yapacak birşey yok ayrıca polisler neden çapkın olsun o çapkınlık değil şerefsizlik bildiğin ama yani her buluşmada bir ekşın bekleyen birisi zaten seninle ciddi düşünmüyordur kimin ne mal olduguna bakmadan öyle işlere girişmeyeceksin
20 YorumlaHepsini okudum klasik hatayı yapmışsın. Benim bir sözüm vardır bak kardeş kaç yaşında olursan ol pişman olacağın şeyler yapma. Özlüyorsun anlıyorum ama sana çektirdiği acılar gelsin aklına yaptıkları gelsin. Daha evlenmeden saçma sapan işlere kalkışma bidaha. Düşünsene belki başkasıyla evleneceksin aklına gelemeyecek mi? Sevdiği adamı iyi seç güvenme herkese. Hadi eyvallah.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılaferin, iyi etmişssin tebrik ediyorum seni, polis asker diye sürekli böyle karaktersizleri tepemize çıkarttınız ya, tebrik ederim, yakın çevremdede var birtane böyle sözde yunus polisi ama daha çok o üniformayı daha çok jigololuk için kullanıyor, artist artist pozlar, kızlara yürümeler böyle, kaldırın bunların kıçlarını... polisten askerden nefret ettim sayenizde !
20 Yorumla
+1 yılsenin için en önemli olanı verdin bı 1 bana göre aptallık değil o. rospuluk 2 herşeyden önce anneni bir kenara atıp onunla seks yaptın buda 3 benim aşşağılık bir yaratıktan farkın yok eserinle övun şimdi zina ile ilgili soruma bir bakıver bir ara olurmu zinakar insan :/
www.kizlarsoruyor.com/.../q7243653-konumuz-zina-zinaya-bakis-aciniz-nedir22 Yorumla- +1 yıl
hayır neyi merak ediyorum yarın evleneceğin o insana temizim mi diyeceksin yoksa diktirip kandıracakmısın buna ne hak razı olur nede ameli sağlam kul razı olur namusla iki bacak arası kavramı değil kavram ruhuna tenine bir yabancının değmesi olay bu :/
- +1 yıl
Hem (veriyorlar) hemde doğruyu konuşunca eksi veriyorlar :/
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAllah akıl fikir versin sana... Yaaa bu kizlar neden bu kadar aptal aşık oluyorlar ki... Yahu arkadaş memlekette başka adam mı kalmadı? Hayat ondan mı ibaret ya? Takılıp kalmayın bir kişiye... Şimdi o adam canı burnunda görevini yerine getiriyor... Kaldı ki seni düşünüp seni arayacak, sana yazacak... Başka işi yoktu adamın... Kim bilir belki de hangi kızın yanında gönül eğlendiriyor, hangi am*cık üstünde ceviz kırıyordur... Unut onu gönlüm unut gitsin demeye bak...
02 Yorumla- +1 yıl
O adamin canini da burnunu da gorevini de seveyim.
Soran+1 yılÇok doğru
Kacan kovalanir canım . Sen ona cok belli ettikce onu bekledigini asla istedigin olmucak. Nasil olsa beni seviyo birakmaz dicek cepte gorucek hep. Sen iradeli olursan asla arayip sormazdan hatta güclü gorunursen bu sefer sen kovalanan olursun. Bunu ona verme. Az saygin olsun kendine. Sen mal deglsin kullanip atilcak. Insansin.
24 Yorumla
Soran+1 yılYa bende arayıp sormuyorum belki arar diye o günden sonra ne aradı ne sordu hatta 30 tanr kız eklemiş instada
Soran+1 yılSevse arardı dimi karı kız eklemezdi. Hevesini aldı tabi benden
+1 yıl"Polis" ler sevsin sizi. Sikmis zaten.
Bir insanin "Ne soyledigiyle" degil,"Kim olduguna"gore adam sanarsaniz boyle kullanilir atarsiniz.
Biz de mi polis olsak la. Kullanak kullanak atak. Mk saftirolari sizo.10 Yorumla
+1 yılSil numarasini resimlerini sosyal medyada engelle bu senin icin bence en iyisi olcaktir karsina daha iyileri cikar unutursun.
38 Yorumla
Soran+1 yılKıyamıyorum son görülmesine kadar aşığım :(
- +1 yıl
Ama bu erkekden sana hayır gelmez biliyorsun dimi? Hep mutsuz olursun, sevgili olsaniz bile bu yaptiklari gelecek aklına ve mutsuz olacaksin, bence iyi düşün.
Soran+1 yılUnutmak için ne yapmalıyım peki tam olarak aklımdan çıkmıyor
- +1 yıl
Resimlerinz varsa önce onlari sil hicbirsey kalmasin sonra numarasini sosyal medyadan engelle hic biryerde gormeyesin diye öyle daha cabuk unutursun
- +1 yıl
Unutmaya calis canım aklından sil onu
Soran+1 yılResimleri sildim evet geriye tek nosu kaldı ona da kıyamıyorum ama dediğini yapıcam sağol canım
- +1 yıl
Birsey degil canim senin icin en iyisi bu olcaktir allah seni daha iyi insanlarla karşilaştirsin inşallah🙏
Soran+1 yılAmin canım sende
+1 yılSizin gibilere normal
Sevgili =cinsellik buradaki herkes basına gelecek istediğini alınca tekmeyi basacak
Siz kızlar cok safsınız 😀👍12 Yorumla
Soran+1 yılCidden her istediğini alan erkek tekmeyi basıyo dimi
- +1 yıl
İstediği şey belli bak bunu unutma
Sevgili = cinsellik
Aklına kazı😀 biz diyoruz ama - veriyorlar
İnandınız mı şimdi
Sevgili başka eş başka
meslek grubuna bakmaz. karaktersızmıs herıf. senınde hatan cok.
10 Yorumla
+1 yılKimse kimseyi kullanamaz. Bedeninizi bu kadar alçaltmayı bırakın. Gerçek yara sadece ruhta olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kafayla seni daha çok kullanıp atarlar. Zaten bundan sonrada yine bir serefsizle beraber olacaksın büyük ihtimal yaptığın hatadan dolayı hep horlanacaksin belki de kötü yola duseceksin maalesef yaptığın hata ömür boyu peşini bırakmayacak. Ne yaparsan yap yinede tövbe et.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kanı ciğeri beş kuruş etmeyen birmis sktr et karaktersizi
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılÇapkınlıkla yavşaklığı birbirine karıştırmayın. Saf saf hareketler yapıp evlenmeden adamın koynuna giriyosunuz sonra sağda solda ağlıyorsunuz böyle. Az iffetli olsaydın böyle olmazdı.
00 Yorumla
+1 yılilişkide karşılıklı değer görmüyorsan. bir tarafın üstüne daha çok yük biniyor ve sonu ayrılık oluyor genelde
02 Yorumla
Soran+1 yılBana bunları yapmasına rağmen çok seviyorum mk keşke arasa beni
- +1 yıl
geçmiş olsun
+1 yılKüfür etmeyeydim keşke nickimi unutma kalkarsa yaz bana
12 Yorumla- +1 yıl
Bak yaşadığın kötü bir durum ama ayakları öpülesice biricik annen var iken o kadın sana cennet ama seni kullanan bir dingil var karşında bence üzülme mesajda isteme annenle daha çok ilgilen maneviyatım güçlensin açıkcası ben herşeyin böyle daha iyi olacağını düşünüyorum destekçi olmak için yaz demiştim saçma amaçları olan biri değilimdir✋🏻✋🏻
- +1 yıl
Etmeyeydin*
Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı. hevesi kacmis ayrilmis. ne yapsin sevmedigi halde cikmaya devam edip oyalasin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok sevdim be kandırmasaydı keşke inandım ona
+1 yılneden polis diyosun meslek ne alaka bilinçaltında polisleri kötülüyosun
00 YorumlaAnkara daysan yerini doldurmaya çalışırım iştersen.
00 Yorumla
+1 yılya şerefsizi adi köpek sonra erkeklerin adını kötüye çıkarıyorlar tamam ulan birşeyler yaşanır yaşanmaz değil ama herşeyde iş demek değil uzak dur kızım uzak durrr
10 Yorumla
+1 yılyok kız normal genelde o tür meslekte olanları bizim kızlar sever etinden budundan yararlandırır eli boş ve hüsran sapıkmı yok
00 Yorumla
+1 yılcahilliğin bedelini ödüyorsun ama meraklanma oda senin ahının sonucunu görecek birgün
01 Yorumla
Soran+1 yılAhhh inşallah inşallah ağzından bal damlıyor
Yazık etmis ya o sevgiyi sadece bacak arası görmüş cahil kalmış ne yapacan
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ne kadar sevdiğimi bir bilse
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim şimdi orda mısın seninle konuşmaya ihtiyacım var
00 Yorumla
+1 yılUnut, başkalarıyla konuş.. mesele dert dinlemekse bende dinlerim
00 YorumlaSevdiğim adam demissin de o adam değil.
10 Yorumla
+1 yılSeni seviyorsa her seyinle sevmelidir.
10 Yorumla
+1 yılpolisle asker capkın olur gecmis olsun
10 Yorumlahadi ordan et takma gitsin sıkma canını
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. Yanlış adama çatmışsın.
00 Yorumla
+1 yılÜzülme 😂😂her genç kızın başına gelebilir
00 Yorumla
+1 yılAldatanlar ölmeli idam edilmeli
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi affetmeme rağmen bana bunları yapöası hemde gözümğn önğnde
- +1 yıl
Affetigin. icin yapmis zaten bidaha yapsa bidaha affedersin size mustehak kusura kalma gardas
+1 yılne bekliyordun ki standart erkek işte
00 Yorumla
+1 yılşaşırdık mı. hayır. ders aldık mı. nope.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekaretini o mu aldı şimdi kaldın ortada 😔
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır değildim zaten
+1 yılHep böylelerini sevin zaten ablacım
10 YorumlaBoşverr
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o kadar kolay olsa
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi