ona kargo ile yollamayı düşünüyorum, ama çok özel ve unutulmaz bir hediye olsun istiyorum. Peki nasıl bişey alabilirim?
NOT: Yargılayan şikayet edilir!!!
NOT: Yargılayan şikayet edilir!!!
kendi resmini çizdir kara kalemle. sana senden daha güzel bir hediye veremiyorum kusura bakma de
vaaay bu çok güzelmiş😍
Ben yapamadım sen yap :D
Hiç kimsenin yollamayacağı şey nedir? Tabikide STRAPON !! Bende seni kesinlikle unutmicaktır.
strapon ney?
Ünlülerin hayali
baktım ama hiç sanmıyorum dildo isteyeceğini! erkek biri sonuçta
ya ona bütün duygularını yaz bı deftere bundan büyük bir hediye olamaz
ünlü biri bu ama, ve saçma olmaz mı o zaman onun diğer hayranlarından ne farkım kalır ki
nasıl yani konu büyümüş😂
onu bir kere bile görmedim nasıl hissi olabilir ki? hem sevgilisi var, sonuçta ben onu bir kere görüp ona güzel bir hediye almak istiyorum. dış görünüşüm yani dışarda giydiğim kıyafetim de çok farklı ve o yüzden onun aklında kalırım bir nevi, bari onun unutamayacağı acayip bir hediye olsun istiyorum
benim de düşüncem bir kitap almak ama öyle sıradan bir kitap değil çok farklı bir kitap😊 ben zaten çarşaflı olduğum için otomatik onun aklımda diğerlerinden biraz daha kalıcı olurum diye düşünüyorum, ve o yüzden ona dini bir kitap almayı düşünüyorum😊 hem biraz bilgilendir hemde herkesin verdiği hediyelerden farklı bir hediye olacağı için daha çok akılda kalıcı olurum diye düşünüyorum😊 hem en azından biraz dini öğrenir azda olsa bilgilenmiş olur hemde bende sevaba girmiş olurum😊 sence nasıl fikir
Çok teşekkür ederim🤗😘
Tek taraflı sevdiğin birine aldığın hediyenin değeri yoktur.
Cevap
4Cevap
ilgi alanı ile bir şey alabilirsin ne hobisi varsa onunla ilgili bir şey alabilirsin
manevi değeri yüksek olsun diyosan maddi değeri uçuk olmalı
böyle çok özel daha önce kimsenin ona hediye etmediği bişey olsun istiyorum. malum ona şimdi çok hediye geliyodur sonuçta ünlü biri
ünlü mü. kim la
bir oyuncu işte, Aras
:D hmm umuduna hayranım
olsun belki görürüm ve ona güzel unutamayacağı bir hediye almak istiyorum, milyonlarca hediye gelse de aklında kalan hiç unutamadığı hediye tek benimkisi olsun istiyorum. böyle çok farklı bişey olsun istiyorum ama ne olabilir ki bu?
Karşılıklı sevmediğim birisinin alacağı hediyenin hiçbir önemi yok..
senden seni hep hatırlatacak birşey olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar