Cinsel Yaşam Sevgilinin ya da eşin göğsünde uyumak mı yoksa dizinde uyumak mı? colkaplani34 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Sevgilinin ya da eşin göğsünde uyumak mı yoksa dizinde uyumak mı?Ben göğsünde yatmayı daha sıcak ve tatlı buluyorum. Tabi tercihler ve düşünceler farklılık gösterir...Huzur, sevgi, aşk ve gözlerin yavaşça kapanması :) Sevgilinin ya da eşin göğsünde uyumak mı yoksa dizinde uyumak mı? Cevapla Dizi Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Vetsurgeon Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Göğsünde uyumak tabi hiç değilse kalbine yakın olur belki duyarsın be kardeşim 1 0 Yorumla
Wiccaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl İkisi tarifsiz duygular.Ancak dizinde uyuduğumda daha güzel uyumuştum.. 3 0 Yorumla
MaSksTeR Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,2b cevap paylaştı. Göğsünde😍😍 2 9 Yorumla colkaplani34 +1 yıl Böyle mi :)img-0.onedio.com/.../52d14efcdb8381aa3c000078.gif Yorumla MaSksTeR +1 yıl Ahh ah :/ 😢😢 Yorumla colkaplani34 +1 yıl Olur bir gün üzülme Yorumla MaSksTeR +1 yıl Inşallah :/ 24 yaşıma girdim 4 gün önce 😢😢😢 Yorumla colkaplani34 +1 yıl daha çıtırsın korkma :D Yorumla MaSksTeR +1 yıl 😢😢😢😢😢Yok be nerde 😢😢😢😢😢 Yorumla colkaplani34 +1 yıl ahahah 18 ken millete teyze demeyi biliyorsunuz :D artık size diyecekler :D Yorumla MaSksTeR +1 yıl Ben teyze oldum zaten 😀 desinler Yorumla MaSksTeR +1 yıl Teşekkür 😊 Yorumla
farklıbirinsan Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl ben bir kızın memelerine yatmayı çok seviyorum açıkcası çok güzel bir şey birde sakallarımı felan okşıycak uyuyabilirim orda saatlerce 2 0 Yorumla
Allizwell93 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Hem göğsünde yatmayı hem de yatırmayı çok severim. Ama öyle güvenebiliceğim bir liman yok ne yazık ki 😒 1 0 Yorumla
Azat69 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. kalp atışlarını ezberlemek isterdim saatlerce göğsüne yatıp dinlerken. 1 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Romantiklik falan hikaye bu konuda yatıp yastığında uyuyacaksın :D rahat edemem ben 1 0 Yorumla
inatcikiz4 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 76% +1 yıl Gogsunde uyumak daha guvende ve huzurlu hissettiriyor 1 0 Yorumla
minnik52 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Ben düz yatarım yastık kullanamıyom iki şekildede uyuyamam 😅😅 1 0 Yorumla
Öylesine_takılıyor Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Her ikisi de benim için olur ama göğsünde yatmak o kadar müthiş bir his veriyor ki..onun kalbinin sesini dinlemek bana nedensiz yere rahatlık veriyor. Çok seviyorum onu 🥺 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,8b cevap paylaştı. Ben öyle uyamam rahatsız olurum. Uyurken kimse bana dokunmayacak :) 1 0 Yorumla
SiteninDeliAkıllısıı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl İkiside değil, yastıkta uyumak. 1 2 Yorumla colkaplani34 +1 yıl Icin curumus senin kardes 😃https://www.gifgalaksi.com/upload/re.gif Yorumla SiteninDeliAkıllısıı +1 yıl galiba. d Yorumla
lady_beetle Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl dizinde uyuyum saclarimla oynasın uyuyum sonra 3 0 Yorumla
Sevdeniz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 58% +1 yıl goğsunde uyumak daha guzeldir 1 12 Yorumla Deli_dolu_âsk +1 yıl Yandan resmini çizebilirmiyim Yorumla Sevdeniz +1 yıl nasill 😃 Yorumla Deli_dolu_âsk +1 yıl Kara kalem profilden Yorumla Sevdeniz +1 yıl olabilir yuzum gozukmuyo zaten. d Yorumla Deli_dolu_âsk +1 yıl Olsun her şekilde ışığı görmek lazım Yorumla Sevdeniz +1 yıl ısık? Yorumla Deli_dolu_âsk +1 yıl Cizimlerimi ve kendi resmini görmek istermisin Yorumla Deli_dolu_âsk +1 yıl Detaylar sadece güz değil çizgiler Yorumla Sevdeniz +1 yıl mesaj at gonder Yorumla Deli_dolu_âsk +1 yıl Sence atabilirmiyim xperim yok fakirim Yorumla Deli_dolu_âsk +1 yıl Odunluk olarak görmezsen sen atsan Yorumla Sevdeniz +1 yıl attim mesaj Yorumla
umutsuzlukdünyası Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Öyle biri Yok olsaydı ama dizinde uyumak isterdim 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar