Yazıştığım çoğu kız böyle. E böyle olunca da hem muhabbet yürümüyo hem çok sıkıcı oluyo. Ne yapmak lazım sizce bu gibi durumlarda? Bende mi sorun var yoksa?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılO insanı bırakacaksın çünkü sen ona böyle davranıyorsun desen bile 2 saat sonra yine aynısı oluyor çok sık söyleyince de çok sıkıyorsun der yani böyle cevap veren insan senden sıkılmıştır açık velet bir şekilde bırakacaksın konuşuyorsa düzgün konuşacak karşımdaki
32 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun be :D
Cevap sahibi+1 yıl😃😃 bizde böyle
En İyi Cevaplar
+1 yılBelki konuştuğun konu onların ilgilendikleri ile değil kendi ilgilendiğin şeylerden olduğu için konuşmayı ilerletmek istemiyorlardır. Bence ortak konu konuşacak birşey bul insanlara sorular sormaktan sa birşeylere yönlendirki konuşma sürükleyici olsun
27 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesala bir şeylere yönlendirebilirim anlayamadım tam olarak?
- +1 yıl
Mesela diyelim kız film sever biri filmlerden bahsedeceksin izledin mi ya falan diye. Ya da çok şiir seven tiptir şiirlerden bahset hem sen ilgilenmiş olursun hem onun dikkatini çekersin
Soran+1 yılNeyi sevdiini bilmiyorum ki
- +1 yıl
Okadar yakından tanımıyorsan demekki seninle iletişim kurmak istemiyor
Soran+1 yılNeden kimse benimle iletişim kurmak istemiyor haha :D
- +1 yıl
Egoist biriysen eğer belki ondandır. Ama çoğu tipe bakıyor yani karakterin ve tipin önemli
Soran+1 yılDeğilim hemde hiç değilim. Tipte iyi karakter de herkes iyi diyo herkes çok sempatik diyo.
- Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılOkuman yeterli.
www.kizlarsoruyor.com/.../q7204337-internetten-bir-kizla-nasil-konusulur-yapilan-hatalar-nelerdir00 Yorumla
+1 yılCevap atma yazma. Kardeş seni hak etmiyolar. Haketse adam gibi Güzelce cevaplar verir
12 Yorumla
Soran+1 yılKimse beni haketmiyor o halde :D
- +1 yıl
Aynen 😂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
12Cevap
Böyle insanlar size kendinizi değersiz hissettirir. İletişim iki taraflı olur eğer sıkıldıysa konuşmak istemiyorsa bunu belirtebilir aynen aynen diye geçiştirici cümleler kurmak sizi dinliyor gibi yapıp sizi umursamamaktır. Ben bu olayı bilmezdim kızın biriyle yazışırdık lakin bu sürekli hesap kitaplı bir şekilde yazardı benimle ben yazayım öyle yazardı ben yazmasam o hiç yazmazdı sürekli bir hesap kitap yapardı o yazışmalarda az buçuk sezerdim lakin ben yine kendim gibi davranıp onun bu aynenlerine takılmadan sohbet etmeye devam ettim sonraları bu kaybolmaya başladı o zaman anladım ki bu olmayacak maalesef siz her ne kadar hesapsız kitapsız tüm samimiyetinizle içinizi açtığınız insanlara karşı her zaman tetikte olun böyle içten pazarlıklı insanlarla umarım karşılaşmazsınız.
10 Yorumla
+1 yılseni takmıyor onun için hiçbi anlam ifade etmiyosun demektir egosu yüksek kendisine sürekli laf yetiştirmeni bekler yazdıgın herşeye anlamsız cevaplar verir kısaca onun için sıradan bir insansın onu etkileyecek faklı şeyler denemelisin konuşmak isterse yazar zaten sen yazma
20 Yorumla2 ihtimal var ya konusma özürlu guzel muhabbet edemiyo. Ya da seninle konusmak istemiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
+1 yılKızların ilgisini çekecek konular bul onlar da sıkılıyor belli ama bulucam diye de şebek olma 😂
110 Yorumla
Soran+1 yılHavadan sudan onun hakkında benim hakkımda işte ne bulucam roket bilimi hakkında muhabbet mi çevireyim? :D Hem neden ben buluyor muşum? O bulsun birazda :D
- +1 yıl
Aslında, doğr kişiyle konuşunca konunun nasıl açıldığına sen bile şaşırırsın
Soran+1 yıl20 Senedir doğru kişiye rastlamadım o zaman. Konuştuğum bütün kızlar aynı. Konuşmak bir eğlenceden ziyade eziyet gibi geliyor o yüzden artık kızlar ile konuşmayı basit bir sosyal etkileşimden ziyade sınav olarak görüyorum. Lanet olsun bu duruma.
- +1 yıl
Cidden kötüymüş ama şey yapabilirsin belki kasmana gerek yok konuştuğun kişi seninle devam eder veya etmez büyütmene gerek yok gayet sıradan, komik bir resim üzerine konuşabilirsiniz. Beraber bir oyuna başlayıp onun hakkında konuşabilirsiniz zamanla artar zaten
Soran+1 yılÖyle öyle olmasınada. Sorunda ordada zaten. Ben kendim oluyorum. Kendim olmuyorum. Öyle yapıyorum böyle yapıyorum. Ne yaparsam yapayım konuşmam pek uzun sürmüyor. 5-6 mesajdan sonra %90ı yazmayı kesiyor veya yazanlarda 3 saatte 5 saatte belki 2 günde bir cevap veriyor. Bir şey konuşamıyorsun kimse ile.
- +1 yıl
Sorunun kaynağını anlayamadım nedense belki sana yanlış insanlar denk gelmiştir çokta kasma
Soran+1 yılBenim için hayat meselesi haline geldi bu. Yani benim için ne kadar önemli olduğunu anlayamazsın. Yaşamayan bilemez.
- +1 yıl
Orası myle umarım istediğin gibi olur
Bnce bazı kozlar hariç bütün kozlar böyle bnde dahil😀
11 Yorumla
Soran+1 yılBenden uzak olun ıyy ıy :D
Seni çok da umursamayan, şuna yazıym da bir daha mesaj atmasın diye düşünen kızlara denk gelmişsin. Seven ilgili olan kız öyle mesaj atmaz, tam aksine genelde kızlar daha çok mesaj atarlar erkeklere göre.
19 Yorumla- +1 yıl
bana deliler gibi aşık olan bir sevgilim vardı güünün her dakikası mesaj atmamı isterdi ne yazarsam yazayım hımm höömm tamm evet gibi boş boş cevaplar verirdi mesaj atmayıncada trip atardı surat yapardı ve neticesinde ayrıldık...
- +1 yıl
@burakkurt31 sizi deliler gibi sevdiğini nerden anladınız?
- +1 yıl
3 yıldır görüşüyoruz hala kopamadı görebilmek için evin önünde beklediği bile oldu o derece daha yazmadığım neler var
- +1 yıl
@burakkurt31 siz daha iyi bilirsiniz tabi bunu. Belki de karakteri öyledir sorabilrsiniz neden az ve kısa mesaj atıyorsun vs.. Ben öyle değilimdir tam aksine hep en çok mesaj atan taraf ben oldum şu ana kadar.
- +1 yıl
benim herzaman konusacak bişiler bulurm galiba dedğin gibi karakteri öyle ayrılık sebebi bu değildi tabiki aşırı kıskançlıktan ayrıldık yani demek istediğim her kız bir olmuyo en cok seven bile bazen böyle cevaplar verebiliyo ama gerçekten çok sıkıcı 10 satır yazı yazıyosun gelen cevap 3 harften oluşan hmm
- +1 yıl
@burakkurt31 Ben acaba beni takmiyor mu umusamiyor mu veya cok mu sıkıyorum onu diye düşünürdüm hep. Neden öyle yazıyorsun dediğimde de meşgulum vs cevabını alırdım. Yanındayken çok ilgili olabiliyorlar ama mesaja gelince... Herkes farklı karaktere sahiptir yapılıcak bişey yok
- +1 yıl
başkasıyla konuşuyoda olabilr bazı insanlar birden fazla sohbete adapte olamaz kısa cevaplarla geçiştiriyodur meşgulsem eğer canım biraz işim var daha sonra konuşalım derim anlayışla karşılar karşımdaki normali budur
- +1 yıl
@burakkurt31 Normal kavramı kişiden kişiye değişebilen bir kavram maalesef.
- +1 yıl
sevgililer normal olmuyo genelde hiçbişi tanıştıgın ilk zamanlar gibi olmuyo bunun adı sıkılmışlıkmıdır ya da yüz göz olmakmı fazla değer vermenin sonucumudur bilemiyorum
Bu seyler konusmayi bitirir yani kizlar senle konusma bitsin diye bunlari yazmistir. Ustlerine dusme
11 Yorumla
Soran+1 yıltamamdır
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. birda hmmm evet yazarsan kendimi bogaz köprüsünden atarım yaz belki düzelir fdask :D
11 Yorumla
Soran+1 yılasasddas :D
+1 yılKonuşmak istemiyor ama ayıp olmasın diye idare ediyor. En iyisi konuşmamak.
22 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten. Kimse konuşmak istemiyor benimle. Ben de onlarla iletişim kesip yeni arayışlar içine giriyorum. Yenilerini bulduğumda onlar da aynı şekikde bir yerden sonra iletişimi kesiyorlar ve yenilerini bulma arayışına giriyorum.
Kısır döngü bir nevi- +1 yıl
Anladım.
+1 yılSürekli aynı şeylerle karsilasiyosan birazda sucu kendinde aramalisin bence
15 Yorumla
Soran+1 yılArıyorum herkese de soruyorum nerede suçum var diye kimse bulamıyor
- +1 yıl
Insanlar seni kirmamak için söylemiyor olabilir kendini en iyi sen bilirsn
Soran+1 yılYok alakası yok bu beni kırmış olmazlar ki bunu yüzlerine de söylüyorum herkes yalan söylüyo olamaz
Soran+1 yılHem ben normal bir insanım mesajlaşma dehası değilim ki ne bekliyorlar benden çok merak ediyorum hadi diyelim beceremiyorum hayatımın sonunda kadar yalnızlığa mı mahkumum demek böyle saçma şey mi olur mesajla insan mı değerlendirilir
- +1 yıl
Bilemiyorm
- Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılYazdiginda cevap veriyorsa ilgi gosteriyordur baska konu bul ilerlet olmuyorsada zorlama demek ki uyusmuyorsunz
10 Yorumla
+1 yılYa seninle ilgilenmiyor ya da sıkılmıs. Uzun sure hic yol almadan sadece yazisan insanlarda bu daha cok oluyor. Monotonlasan iliski gibi.
10 YorumlaKız konusmak istemiyor belli.
Bence pek üstüne gitme boşver.10 Yorumlaİletişim tek tarafli bir eylem degildir kestirme cevaplar verip ilerisini getirmiyorsa konusmak istemiyordur zorlama
10 Yorumla
+1 yılEgo koktu burasi. Hemen uzaklaşırdım ben olsaydım. 😊
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 656 cevap paylaştı. Yazismak istemiyor demek ki. Konusmayi kes sen de napacan 😬
10 Yorumla
+1 yılkonuşmak istemiyordur. böyle cevaplar vermesinin sebebi de seni kırmak istemiyordur. net.
10 Yorumla
+1 yılKonuşmak istemiyor demek ki sen de çok zorlama eğer konuşmak istersen kendisi yazar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılhemen yanına gidip ağzının ortasına okkalı bir tokat vurmak isterdim
10 Yorumla Koşarak uzaklaş, istemiyor.
10 Yorumla
+1 yılSıkıldığı içindir..
Yazma sende..11 Yorumla
Soran+1 yıltamam
+1 yılkonuşmak istemiyor sanki
19 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir açıklaması olabilir mi tek açıklama bu mu sence?
- +1 yıl
bilmem bana öyle geldi ama yanılıyor da olabilirm ya ama tekrar baktım da ya konuşmanıza değer vermıyor ya da konuşmak ıstemıyor. Bırsuru kısıyle konuşuyor da sana da he he dıyıp geçiştiriyor gibi geldi
Soran+1 yılOlabiir. Tipik kız işte :D
- +1 yıl
:D sende ona geç yaz ya da hehe diyip geçiştir sonra da yazma bir süre o yazsın sana
Soran+1 yılÖyle yürümüyo işte o işler :D Ben sinek avlarken o gün içerisinde aralarından özenle seçtiği 10 farklı kişi ile konuşuyor. 300 tane DM geliyor kıza o 10 tanesini seçiyor günlük. Ben kendimi bildim bileli hiç bir kız bana yazmadı veya dalga geçmek için yazdı. Malesef :D
- +1 yıl
:D maşallah nasıl bir kızmış o öyle :D
Soran+1 yılGenelde hepsi böyle kızların. Öyle olmayanlarında biraz içe kapanık olduklarından oluyo yoksa sosyal medya ile biraz haşır neşir olsalar etraflarında onlarca erkekler. Aynı şekilde gerçek hayatta da biraz ılımlı davransa ona aşık olan bir sürü erkek. Malesef erkekler için aynı şey söz konusu değil
- +1 yıl
:D valla bende kzıım ama öyle degılım ama içime kapanık ta değilim :D
Soran+1 yılAma potansiyel vardır sonuçta istediğin zaman açığa çıkarabilirsin :D Ben bir taraflarımı yırtıyorum birini bulabilmek için yok nerdee :D
Kişilik & Karakter konusunda 573 cevap paylaştı. konuşmak istemiyoruzdur zorlamayın
16 Yorumla
Soran+1 yılPeki dışarda iyi vakit geçirmişseniz sana iyi davranmışsa sosyal medya hesabını falan vermişse sana kendi elleriyle?
Soran+1 yılHmm böyle yapmadı daha ama önceden soruyum dedim böyle yaparsa diye çünkü kızların %90 ı böyle aynı
Soran+1 yılNedenini az çok anlayabiliyorum.
+1 yılKizda var konusacak biseh bulamiyo demek
13 Yorumla
Soran+1 yılöyle olunca çok sıkıcı oluyo benim için bir eziyet haline geliyo ve yazmayı kesiyorum nihayetinde
- +1 yıl
Normal kesmen o istiyorsa konusacak biseyler bulmali
Soran+1 yıl¯\_(ツ)_/¯
Yazma istemiyor konuşmak
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden açık bir şekilde dile getirmiyor? Veya kız sana yazıyorsa ilk önce?
Soran+1 yılÖyle yaptım hatta en son görüldü atıp bıraktım yine yazdı sonra yol verdim kıza :D
Konuşmayı kesmeli zorla guzellik olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki kız sana yazıyorsa? Veya dışarda ilgili ise?
+1 yılOrtak bir konu bul. Yoksa muhabbet edemezseniz.
10 Yorumlaİlgisini daha çok çeken biriyle konuşuyodur
10 YorumlaKonusan kiz bulmak lazim :))
10 Yorumla
+1 yılKonuşmak istemiyor anlamını taşıyor.
Uzaklaşmalı10 Yorumla
+1 yılKonuşmak istemiyo seninle
10 Yorumla
+1 yılAğzına kürekle vur 😄
10 Yorumla
+1 yılhmm peki nasil?😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılAynn Tm Ok Pki. s Evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılilgisi olan konularda konuşun
11 Yorumla
Soran+1 yılBen müneccim değilim ilgisi olan konuyu nereden bilebilirim biraz da onlar yardımcı olsa diyorum hani?
+1 yılO kız seni umursamıyordur.
10 YorumlaHim aynen
11 Yorumla
Soran+1 yılyes
Başka konulardan girersin
10 YorumlaBirak gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılBıraktım gitti :D Böyle daha niceleri bıraktım. Adam akıllı birini bulamadım gitti :D
Rehberden sevmek lazım
10 Yorumla
+1 yılaaa bn
15 Yorumla
Soran+1 yılRica etsem açıklama zahmetine girer misin?
- +1 yıl
ya tarzj bole ya senj takmio ya da aynı anda baskasyla da konusuo knk
Soran+1 yılOhooo kendisi kaybeder dicem hep kendileri kaybediyorlar gerçi kaybetmişde olmuyorlar benim kadar iyi olmasa da dışarda bir sürü fırsat var onlara talep çok nasıl olsa :D
- +1 yıl
takma boşver knk
Soran+1 yılZaten takmamaktan başka seçeneğim yok elimde
+1 yıldefolup gitmeli
10 YorumlaSükmeli
22 Yorumla
Soran+1 yılSükmek hmm yeni bir kelime mi türettin diyeceğim kökü sük olan bir şey yok bildiğim kadarıyla
+1 yılİstemiyor seni unut
10 Yorumla
+1 yılSorun sendedir belki
10 Yorumla
+1 yılMuhabbeti kes
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkonusmak istemiyorlar demek
10 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bir kız sürekli "Hmm, ne güzel, bende, aynen" gibi cevaplar veriyorsa ne yapılmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım