Sevgilim köle ve daha önceden yaşantısı hep bu şeklildeymiş sahibelere kölelik yaparmış. Kendini topuklu ayakkabıylada ezdiriyormuş ve bu onun vazgeçilmezi. Biz sevgili olduktan sonra mutlu olması için bu ezme işini ben üstlendim fakat bu saçma geliyor nasıl bıraktırabilirim bu huyunu
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok defa ezdirdim.
Ama bahsettiğin gibi internet üzerinden bulduğum sahibelere değil.
Bu siteden bir kaçtane kızla tanıştım ve ilgilerini çekti. Onların yanına gidip ezdiriyor ve onları masajla rahatlatıyorum arasıra.128 Yorumla
Soran+1 yılAy peki anlatır mısın bu durumu bana hani nasıl hissettiriyor ve bırakır mısın bu huyunu
Cevap sahibi+1 yılHayır bırakmam, yani psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum aslında ama inanmak lazımmış.
Zevk aldığım birşey için tedavi olmakda zor geliyor bana. gidemedim bir türlü.
Ne hissediyorum: O an çektiğim acı zevke dönüşüyor ve beni tahrik ediyor.
Acıyla zevkin karışımı muhteşem bişey,
Önce loveshoptan kırbaç, kelepçe, ağız topu ve tasma aldık.. ( çok pahalıymış bilmiyordum bu kadar pahalıya patlıyacağını bana :D)
Eve girdiğimizde ilk tasmayı ve kelepçeyi bağladı, sonra belim kızarana kadar kırbaçladı
Daha sonra en az 1 saatimiz onun elini ve ayağını yalayıp öpmemle geçti, tabi bunu yaparken durmadan iltifat etmemi de istiyordu, yoruldum vallahi öpmekten, masaj da istiyordu tabi.
Atı olarak kullandı beni bütün odaları sırtımda dolaştırdım 15 dk kadar, yeminle dizlerimi hissetmememeye başlamıştım artık, birşey de diyemiyorum diyince kırbacı yapıştırıyor ve dayanılmaz bir acısı var namussuzun :D
Yani bunun gibi şeyler işte.
Dahasıda var ama sana çok iğrenç gelebilir söylemicem oyüzden :)
Soran+1 yılHayır lütfen söyle bu dediklerinin hepsi sevgilimin istedigi şeyler ciddi manada bu işi çözmem gerek sevgilim için devamınıda söyle 😔
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm söylemem burda ulu orta,
Sevgilin de baya mazoşist demek ki bunları o da istiyorsa.
Soran+1 yılPeki tamam sen bilirsin
Soran+1 yılAşırı derecede ya ben frenlemek istiyorum açıkcası biraz hani onu baskın yapsam düzelir mi dersin
Cevap sahibi+1 yılBunları kabullenen bir kadın bulması sevgilin için bir şans.
Bir çok kişi sapkın olarak nitelendirir bizim gibileri.
Cevap sahibi+1 yılBaskın yapamazsın sen, bu istediğin ancak tedavi ile mümkün psikiyatriste giderse düzelebilir eğer isterse.
Ama zevklerinden ödün vermek zorunda kalacak bir süre ve bunu kabul edermi bilemem.
Eğer zevklerine ayak uydurursan seni asla aldatmaz ama kendin profesyonel destek almadan değiştirmeye çalışırsan gizli gizli sahibelere gider. Şahsen ben giderdim.
Soran+1 yılHayır ya sonuçta zevk alınan şeyler değişir benim korktugum sadece ona istediğini yaşatamamak
Soran+1 yılPazar günü birlikteydik 6 saat geçirdik beraber topuklularla ezdim kasıklarını falan her şeyi yaptım oral da yaptım mutlu olur diye ertesi gün fake bir hesaptan sahibe gibi ulaştım ona ve dedigim adrese geldi ben var ya yıkıldım. Sonra ben oldugumu ortaya cıkardım çok fena oldum aglamaktan var ya hani direk aldattı beni resmen. Sonra bana düzelicem dedi ama bilmiyorum düzelemez gibi ne olacak böyle hayır ben mi yetemiyorum ona
Cevap sahibi+1 yılBu zevkler psikoloğa gitmeden değişmez, çocukluktan gelen istekler bunlar.
Onun istediği senin dominant olman, onu aşağılaman fiziksel acı çektirmen.
Acıma hissi olmaması lazım hiç, onu mutlu edebilmen için.
Kölen hizzmetçin gibi davranacaksın, hatta köpeğin.
Bunları yapsan mutlu olmama olasılığı yok.
Ama sen bunları yaptığın birini sevebilirmisin biilmiyorum
Soran+1 yılİşte ben kıyamıyorum o kadar kötü davranamıyorum sevgiliyiz sonuçta ve sonra suratına bakamam gibi hissediyorum o da aynı şeyleri hissediyor olacakki söyleyemiyor cogu isteklerini
Cevap sahibi+1 yılSenin yetememenle alakalı değil bence, erkeklerin aç gözlü oluşundan kaynaklı sadece.
Bu utançtan sonra belki tekrarını yapmaz,
Cevap sahibi+1 yılO söyleyemez zaten, ama sen aşırıya kaçsan sesini çıkarmaz ve hoşuna gider.
Yaptığınız şeyi fanteziymiş gibi düşünün, normal hayatta dışarıya karşı normal insanlar gibi davranın, baskın olan taraf o olsun. Başbaşaykende sen baskın ol.
Bu şekilde üstesinden gelebilirsiniz bence.
Soran+1 yılDedigini uygulayacam hani bide ben ailemle yaşıyorum gece cıkamıyorum dışarı o fake hesapta gece denedim bunu ve koşa koşa geldi
Soran+1 yılBende cok kırıldım eskisi gibi olamicam bidaha sanki
Soran+1 yılAldattı resmen beni
Soran+1 yılBense dayanamayıp affettim ama kabullenemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHerkes ikinci bir şansı hakeder.
Aynı hatanın tekrarı olursa ya da buna benze hatalar olursa tamamen bağını koparırsın.
Canını sıkarak kendine daha fazla eziyet etmemelisin bence bu konuda
Soran+1 yılAynen öyle teşekkür ederim çok yardımcı oldun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılAyakların ve fiziğin gayet hoş, köle ruhlu olan sevgilinin sana hayran olmaması içten bile değil.
Ben köle ruhlu olarak böyle bir kadını asla aldatmaz, ihanet etmezdim.
Erkek arkadaşın gerçekten çok şanslı, onun yerinde olmak isterdim ne yalan söyliyim:)
Cevap sahibi+1 yılBu arada Konyalı olmana şaşırdım, ben de konyalıyım :)
Soran+1 yılBak bir ortak yönümüz oldu konya :) teşekkür ederim 🙈
Cevap sahibi+1 yıl:))
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 15,3b cevap paylaştı. Fantazili bir sevgilin var. Bu duruma alıştı ise maalesef zor bırakır bu durumu. Zamanla telkinle çünkü sanırım ayak fetişine meyilli ve seviyor.
214 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu ki aramızda 14 yaş var ben daha gözümü onunla açtım yetememe korkusu var o yüzden
Soran+1 yılZaten hani normalde hiç yapacagımı zannetmezdim sırf o mutlu olsun diye yaptım ama dün onu denedim instagramdan teklif ettim sahibeliği ve tarif ettigim adrese gitti bekledi orda yarım saat ardından kendi whatsappından yazdım sonra özürler diledi fakat bilniyorum hep birine gidecek korkum oluştu artık
Soran+1 yılOldukça önem veriyorum ayak bakımına zaten. Ya internette tanışıp ayarlıyormuş işte. Bahsetmek bile sinirlerimi bozuyor başka kadınlarla offf.
Bide bişey var ben ona neler yapabilirim hani sevgisiyim sahibesi değilim ki
Soran+1 yılHaftada bir görüşebiliyoruz yererli mi
- +1 yıl
Haklısın fakat, zaman zaman sahibe ; zaman zaman sevgilisi olacaksınız. Zamanla telkinle bu durumu azaltacaksın. Hoşlanmadığını söyleyeceksin. Yakın bir sevgili gibi yanaşın ve sahibeliği çağrıştırmayacak davranışlar yapın. Tekrar söylüyorum en güçlü şey kontrol mekanizması ayak fetişi ve sahibelik.
Soran+1 yılYani ikisini dengede tutacam sahibelik ve sevgililik
Soran+1 yılRica ederim :)
+1 yılAllah'ım ben bu insanlarla aynı oksijeni mi yakıyorum ya
11 Yorumla
Soran+1 yılHayatın gerçekleri napalım
+1 yılHayal dünyasında mı yaşıyorsun hiç bişey anlamadım bea.
011 Yorumla- +1 yıl
Nerde?
- +1 yıl
@Mrt35ck gel benim ayaklarimda guzel kiz gibi kolem ol
- +1 yıl
kizma pampa😚
- +1 yıl
Özel konuşulacak bişey olduğunu düşünmüyorum herkes yorum yapabilir bir sorunda görmüyorum.
Hayırlı akşamlar.. - +1 yıl
adamsin kiz sen 😂😚👍
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet sevgiliminde aynı şekilde tutkuları var. Hatta kendisini sürekli farklı topuklular ile ezmem için 18 cm ye kadar yüksek topuklu botlar ve çizmeler alıyor bunu uzun yıllardır sevgilime yapıyorum vazgeçmek istemiyor zaten artık bende bu duruma alıştım ve artık o kadar alıştımki tv izlerken bile oturduğum koltuktan üzerinde topuklular ile bekliyorum. Çok canı yanıyor ama bitmesinide hiç istemiyor vücudunda topuk izleri kalıyor topuğun geldiği yerler morarıp bazende hafifçe yara olabiliyor. Hatta acı esnasında elleri ile müdahale edemeyip tamamen benim vicdanıma bırakmak için ellerini bağlamamı istiyor bende artık hiç umursamıyorum saatlerce bile topuklularla üzerinde bekledim kıvranışını izliyorum ve ilginçtir artık bu durumdan gerçekten zevk almaya başladım. Dolabım bu yüzden onlarca topuklu ile doldu taştı makyaj yaparken bile üzerine çıkıp topuklular ile dakikalarca onu kıvrandırıyorum ilk başlarda çok acı çekip bırakması için çok çabalamıştım ama o bundan daha çok zevk almaya başladı artık bende rahatsız olmuyorum konu eski ama internette gezinirken gördüm ve yazmak istedim.
00 Yorumlakölelik hosunami gidiyor ona ilişkinizde güçlü olması gerektiğini hissettir tabi gaza gelip rolleri değiştirmesinde izin verme
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet hoşuna gidiyor. Rolleri değiştirsek belki daha iyi olur olmaz mı?
Soran+1 yılHahahahahah
Soran+1 yılYa benim amacım onu biraz toparlamak çok uçta yaşıyor çünkü
+1 yılşu an banada saçma geliyor. Lan sadomu senin sevgilin acidan zevk aliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılVar sanırım sadistlik
Bıraktıramazsn bu huyunu ona öyle kabul ediceksin onu ya da etmiceksn
06 Yorumla
Soran+1 yılOnu baskın yapsam
Soran+1 yılValla bende bilmiyorum yahu😭
Soran+1 yılBence hakkından gelicem😂
Saçma gelmesin zevkler farklı o da benim gibi ayak fetişi galiba
023 Yorumla
Soran+1 yılBu saçma gelmiyor sadece sahibelere gitmesinden korkuyorum
Soran+1 yılTamam peki kötü davranamıyorum ona o nasıl olcak ya biliyorum bu farklı bişeyde sevdigim adam olunca 15cm topuk altında kasıklarına bastırması felaket
Soran+1 yılyalıyor zaten ve bunu beni mutlu etmek için yaptıgını söylüyor kendi mutlu oluyor aslında
Soran+1 yılBazı şeyleri aşmak önemli. Hani insanlar çoğu şeyi duyduğunda kaçıyorlar direk ben anlamaya çalışıyorum yadırgamadan eleştirmeden. Sevgilim bana daha sevgili olmadan o topuklu ayakkabıyla ezilme olayını söylemişti ve ben ters bir tepki vermedim hoşlanıyorsan sıkıntı yok garip bişey değil dedim. Çünkü garip bişey yok aslında insanların aldıkları zevkler, zevk alacakları şeyler farklı olabilir benim korktugum sevgilimin bu yönü aşırı alışkanlık olmuş ve eskiden olan o sahibeleri özlerse isterse diye.
Soran+1 yılTamamdır
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılSöyle bakalım
Soran+1 yılHoşlanmıyorlar arkadaşlarım saçma ve gereksiz buluyorlar
Soran+1 yılÜzgünüm adına :(
Soran+1 yılSorarım çok saol
+1 yılAyrıl o ruh hastasindan
00 Yorumla
+1 yıl"Ezme işini ben üstlendim" :D Ne saçma şeyler ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaktım herif elden gidecek napalım 😅
- +1 yıl
Yol yakınken kurtul öyle insandan hayır gelmez ileride pişman olursun.
sahibeleri kaç yaşındaymış ki 🤔
01 Yorumla
Soran+1 yılBen 20 yaşındayım o 34 sahibeleride 20-35 arası değişiyormuş işte
+1 yılne diyon ya
00 YorumlaNe manyaklar var
00 YorumlaVar çok
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok begenir ayaklarımı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence gayet hoş.
312 Yorumla- +1 yıl
begendim
Soran+1 yılAma sapkınlık değil mi birazda
Cevap sahibi+1 yılTamamda adama işkence yapmıcaksınki. Ayagini onun üstüne koymayı bir dene bak çok zevk alacaksın.
Soran+1 yılYaptım yaptım merak etme sadece korkum haftada bir görüşüyoruz ve geceleri görüşemiyoruz o yüzden başkalarına gitmesinden korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemem.
- +1 yıl
uhhuu adam kacacak
- +1 yıl
ben atayim mi pampa😚
+1 yılRuh hastası
00 Yorumla
+1 yılYok.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı