arkadaşlar konuşuki sevgilimin anne babası vefat etmis ablasiyla yasiyo ablada calışmıyo. İkimşzde son sınıfız ünide. Bu sene mezun olucaz. Ama maddi seyler kafamda cok sorun olmaya basladı. yememiz icmemizden gezmemizden hatta cinsellikten bile (doğum kontrol parası, korunma parası vesaire ) kıstık bulusunca. Yorum yapanlar olucak sen öde falan zaten ben ödüyorum herseyi lafınıda ona yapmıyorum tabiki. Ama ne zamana kadar is bulucak yani 0 birinin 0 dan devlet bursuyla falan 2-3 sene içinde evlenmesi eve cıkması falan ne kadar zor? Ailem mimar ikiside. Erkek arkadaşım gecekonduda oturuyor. asla aşağılamak için demiyorum. Ama yeni mezun biri olarak bu sene benim ailem sayseinde daha kolay toparlanma imkanım varken onun ne kadar sürer? Aşkımdan sırf daha parasal olarak kaliteli bir yaşam için vazgecersem pişmam olurmuyum? Onu başkalarıyla görmeye dayanırmıyım? Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılDaha şimdiden aklını bunlar kurcalamaya başlamışsa olası bir evlilikte kat kat daha fazla düşünürsün. Zor ve imkansızlık görmemişsin, olası bir zorlukta bunu erkek arkadaşının başına kakma ve huzursuz olma ihtimaliniz çok yüksek. O da sana rahat bir hayat imkanı sunamassa kendini kötü hissedecek ve sorunlar baş gösterecek. Yol yakınken bence vazgeç, evlilikte sevmek kadar denklikte önemli ki , sevgin bu sepeblerden dolayı fazla uzun sürmez bence. Eğer gerçekten sevginin bunları aşabileceğini düşünüyor olsaydın bu söylediklerinin çoğunu dert etmezdin
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyosun ama kafamı kurcalayan psikoloji mezunuyuz. bir şekilde toparlayıp düzenini kurabilirmi? veya bu 5 yılını alırmı? yorumlarda para düşkünlüğüyle falan suçlanmışım o kadar üzüldümki. para düşkünü olsam 4 sene neden onunla olayım anlamadım. işin içine maddiyatı sokuncaki bu gayet normal bişey çağımızda para önemli. para düşkünü oluyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soru para önemli değil diyen hanım kızlarımıza gelsin, paranın ne kadar önemli olduğunu görebiliyoruz birlikte birşeyleri çözmek derken , maddi bir sorunu çözememek bir yana , birlikte olma kavramınız. yaşamınızda yapmak istedikleriniz olarak yer değiştirmiş. Parayı kazanmak bu kadar zor olmasa gerçek , ailen mimar sen mimar erkek arkadaşın mimar. Erkek arkadaşın gerçekten tembel biri mi değil mi bilmiyorum , sen daha iyi tanıyorsun. yalnız şu var sen o çalışsa da onun kazancı hiçbir şekilde yetmeyecek olarak bakıyorsun duruma
03 Yorumla
Soran+1 yılMimar değil ailem mimar biz psikoloji okuyoruz hala son sınıfız
Soran+1 yılEmin değilim işte ne şartlarda hangi yerlerde yaşarız
Cevap sahibi+1 yılEtraf psikolojisi bozuk insanlarla dolu birlikte bir ofis açsanız yürür gidersiniz bir yandan çalışp geliştirirsiniz kendinizi.
anne babasida yokmus hayat onun icin cok zor olmali.. daha cok gencsiniz biraz zaman ver bakalim is bulmasina düzen kurmasina bukadar aceleci olma
00 Yorumla
+1 yılonu çalışmaya teşvik et kendi ayağı üstünde durması için destek ver
01 Yorumla
Soran+1 yılistioya zaten oda yeni mezun olucak benle beraber
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
+1 yılBence sizin ilişkinizde maddi farklılıklardan çok sosyo ekonomik farklılıklar sözkonusu. şu an belki aşk gözünü kör ettiği için tam göremiyorsun ama evlenirsen aşk bitince bunlar birer birer gözüne batmaya başlayabilir. O zaman da geri dönüş olmadığı için ancak kara kara düşünürsün.
15 Yorumla
Soran+1 yılbende tam anlamıyla bundan korkuyorum. yani herşeye para yükü diyor. herşeye ama
Soran+1 yılaynı ünide aynı böümdeyiz.4 senelik ilişkimiz var. bu tek fark
- +1 yıl
Kusura bakma ama ben sizin ilişkinizde mutlu bir gelecek görmüyorum. Şahsi fikrim.
Soran+1 yılbanada öyle geliyo. bende ilerisinden korkuyorum şu an mutluyum ama ya 4 sene sonra
- +1 yıl
İşte işin o kısmı zaten sıkıntılı..
Sevme p. iç gibi bırak onu ortada duygularının anasına geçir sonra yüzsüzce de ki ayrı dünyaların insanıyız.
Sen paraya aşıksın o çocuğa değil.
Bunu açıkça belirtemeyip gizliden yazan birisisin sen yazık. Ayrıl o çocuğa acıdım ayrıl duygusuz..37 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi ben paraya aşık olsam 4 senedir onun maddi durumunu bilmeme rağmen neden onunla olayım? onu bıraktım demedim zaten ama bunlar kafamı kurcalıyo içimi acıtıyo dedimki duygusuz olan biri dertlenipte şu an bunları yazıyoda olmazdı. bir lafı söylemeden önce lütfen vi düşünün ya. ilerisi için kaygılanmam normal bişey değilmi sencede daha başlamadım iş hayatına atılmadım bilmşyorum bu ne kadar sürer toparlama vs. gizliden yazma sebebim gelecek sacma mesajlarla uğrasmak istememem sadece. birde yazmışım orda sorgulamışım onun hayat kurma süresini. kaygılanmak öğrenmek istemek para düskünlüğüyse senin için
Soran+1 yılkafamın dikin girm istemediğimden olabilirmi? benim göremediğimi başkaları görmüş ya da deneyimlemediğimi başkaları deneyimlemiş olabilir. yaşı daha büyük insanlar var sitede daha tevrübeli evli ya da daha çok şey yaşamış bilm. onların yorumlarını görmek istedim. lay lay lom değildi ilişkiye başladığımda 19 yaşındaydım.19 yaşında bir insan oldun düsünemez aradan 4 sene geçti. şimdi büyüdük hayata atılıcaz. hadi eyvallahta demedim ayrıca. bence ben ne yazarsam yazayım kafasının dikine gidip beni suçlayacak olanda sensin. maddi açıdan işi düşünmek suçmu bunu her kız hatta erkek yapıyor. çağımızda buda önemli bende kafamda düşndüm yapabilirmiyiz insanlar ne düşünüyor acaba diye bunu sordum sadece.
- +1 yıl
Uzun yola giden dayıya derler ki;
-Dayı varamazsın vazgeç geri dön.
Dayı da der ki;
-Varamasam da yolunda ölürüm ne var yani?
Senin de maddiyatı düşüneceğine-çağa ayak uyduracağına şöyle düşünmen lazım ;
"Beni seven biri var bende onu seviyorum okulunu bitirip çalışacak elbet az da olsa çokta olsa eli ekmek tutacak aza kanaat getirmeyen çoğu da bulamaz Allah bereketini verir bu halimize de şükür" Emeklemeden koşamazsın demek istediğim bu. Başlarda sıkıntı çekilir biraz ama halledilir illaki dert etme banknot parçasını.
Soran+1 yılkeske anlatmak istediğini baştada böyle bir üslupla anlatsaydin. sağol ayrılmadım zaten akışına bıraktım. bir mezun olup işe başlayalım ikimizde o zaman daha rahat görürüm durumu. biz daha önce aldatma olayı falan yaşadık aramızda. o yüzden bana daha çok batmaya başladı kusurları. maddi durum onun suçu değil ama aldatma olayı sonrası gözüme batmaya başladı.
Ayni refahi vermesi biraz zaman alir 0 dan başlaması zordur omuz omuza verip biseyleri basarabilirsiniz
17 Yorumla
Soran+1 yılben niye daha iyisiyle olmuyorum düşüncesi var ama duygularım içimi yiyiyo. biraz zamandan kadıt 3-4 senemi? askerlik vs falan yok daha onda
Soran+1 yıl5 sene nedir ya 28 ime gelirim öyle.30 uma kadar evde oturup ona çorba iğimdan bile hakliliğin çıkıyo aslında:). ya tabiki çok şükür ama ben buluşunca bile beni götürdüğü yerlerden memnun olmuyorumki. sıkıldım bankta parkta oturmaktan
Soran+1 yılüzdün kardeş:( ama doğru olanıda sen söylüyosun.4 senedir kolaydı okul ortamı falan ama şimdi değişti işler
- +1 yıl
Bak kardes bir kizla yola cikacaksam eger ya onu baba evindeki refah seviyesinde tutacan ya da üstünde altina cekip ne kendini yipratican ne kizi tamam eyvallah sevgi çok güzel bir şey ama su zaman şartlarında cokda bisey ifade etmiyor bak kardes bir aileyi yok etmenin en kolay yolu nedir bilir misin ailenin gelirini kesersen eger aile kendiliginden yok olur akli başında birisin belli ne kendini yor nede elemani illaki bir süre aci cekicen belki pismanlik yasiyacan ama unutma evlendiginde daha cok problem olucak hele bide cocuk olursa daha büyük sıkıntı belki çocuğuna güzel bir gelecek sunamayacaksin kendinden yola cik bak ailenim durumu iyi rahatsin ama sevgilin ayni mi ilerde seninde cocuklarin ayni sıkıntı icerisinde olsunn ister misin?
Soran+1 yılevet istemem. birtek sen anlamışsın zaten demek istediğimi. herkes yazmış yok para düşkünü korunmayla ilgili örnek verdim diye yok geneleve git bilmemne. olay bu değilki ben orda durumu anlatmak için örnek verdim. bir erkek hamilelik riskini azda olsa alıyor burda para ödememek için bunu anlatmaya çalıştım. gözüm zaten yükseklerde değildi ama dediğini istedim sadece yani benimle aynı olsun orta halliyim ben oda öyle olsun. haklısın
Nice fakir yetişmiş ancak iz bırakmış kişilerin hayat hikâyelerini okumak lazım.
12 Yorumla
Soran+1 yıltabiki var ama kaç kişi bu lar 5 mi 10 mu. realitede fakirsen yoksulsan 10-0 gerisin hayatta. bu böyle malesef
valla hayat ona birkere vurmuş bide sen vurma ikiniz el ele verin parayıda kazanırsınız herseyde olur bak ne güzel meslekte edinmişsiniz
22 Yorumla
Soran+1 yıledinmedikki daha bu sene olucaz inşallah olabilrisek
+1 yılDusmez kalkmaz bir Allah.. Sifirdan baslayip ilerleyen cok insan var para kazanilir... Bu sebepten birakirsan cocugun hayatini mahvetmekle kalmaz birde kendine sovdurursun benden demesi..
05 Yorumla
Soran+1 yılyani tek kaygım ilerde bana 23 senedir sahip olduğum standardı sağlarmı. tek kardeşim hiç yokluk bilmedim allaha şükür ama? çokta seviyor beni beni üzen bu bende onu. tek bu aramızdaki sorun benim kafamda olan
- +1 yıl
Hemen evlenmek zorundamisiniz cocuk belini dogrultana soz yapin el birligiyle evi felan kurun calisarak cogu insan boyle yapiyor.👍
Soran+1 yılo el birliği hep benim ailemdenmi gelecek ama. bilmiyorum kendi yasadığım alıstığım kosullar böyle değildi hiç.
- +1 yıl
Aileleri hic karistirmayin calisin yapin zor birsey degil.. Gercekten seviyorsan katlanilmayacak sey degil.
Soran+1 yılseviyorum ama katlanasımda gelmiyor. neden katlanayımki ben niye onb sorununu çekeyim 3-4 sene düşğncesi var
+1 yılyarın öbür bir iş sahibi olup zengin biri olmcağının garantisi var mı sabredmek en hayırlısı benve
02 Yorumla
Soran+1 yılGözüm zenginliktede değil zatende en azından benimle aynı olsun
- +1 yıl
sabret ilerde olur
Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. Rıskı veren Allahtır bir kapı kapansada yüzlercesi açılır üzülme şükret haline
04 Yorumla
Soran+1 yılşükrediyorum ama atıyorum sen su an apartmanda oturuyosan burdan gecekonduya geçermisin?
- +1 yıl
ben zaten dar gelirli bir ailede yetiştim çok zorluklar çektik hani dersin bir liraya onu bulamadığımız zamanlar oldu fakirlik nedir iyi bilirim Allaha çok şükür ki o günleri sabrederek aştık şimdi okul bitti çalışıyorum ve şükrediyorum Allaha bugünleride gösterdi herşey bir imtihan
Soran+1 yılüzüldüm geçmiş olsun. allah bidaha göstermesin insallah
+1 yılPara dediğini bulursun kaybedersin tekrar kazanırsın ama görünce kalbinin ritimlerini değiştiren bir insanı kaybedersen tekrar kazanamazsın
00 YorumlaBunu soruyorsan zaten yapsan da bişeyler sana dokunuyordur. Daha fazla devam etme ona da kendinede yazık
05 Yorumla
Soran+1 yılyeni olmayaba, ladı bu bende yeni oluşmaya başladı, yani utanıyorum kendimden ama zengin sevgilisi olan tanıdıklarıma eşlerine imrenmeye başladım. çok ya ünlış bişey ama yapıyorum. bırakamıyorumda bilmiyorum bir türlü. çok ağlama geliyo içten içe.4 senedir beraber
z biz. üniversite hazırlıkta tanıştık ta. çok şey yaşadık paylaştık silip atamıyorum- +1 yıl
Bu derece olması sevgilininde ayıbı aslında. Zengin insan herzaman daha rahat yaşar tabiki ona aldırış etme. İyi kötü geçinecek kadar paranız olacagını düşünüyosan ve gerçekten mutlu bir ömür geçireceğini düşünüyorsan asla bırakmaması tavsiye ederim pişman olursun. Gerçekten mutlu edebilecek insan olması herşeyden daha önemli.
Soran+1 yılseviyorumda standartlarımı yarıya indirip sonra asıl o zaman mutsuz olmıyım
Soran+1 yılYaa
+1 yılRealite aşkı bitirir. Zamana yayın ve izleyin.
17 Yorumla
Soran+1 yılzamana yaymada şmyle mezun olucaz 22.25 olunca ne olacak? o zamana kadar izlemelimiyim
- +1 yıl
Bak bakalım neler yapabiliyor iş hayatında. Belki şansı yaver gider ve toparlar kendini. Bir bakıyormuşsun toparlayınca o seni bırakıyormuş. :D
Soran+1 yılolabilir he:D iş hayatındada psikoloji okıduk yani aman aman para kazanacağımız bir bölüm değil
- +1 yıl
Ya sadece işten para kazanır diye düşünmemek lazım. Belki okuduğu bölüm dışında bir meslek dalına yönelecek. Belki bir yerden miras kalacak , gömü bulacak , ikramiye isabet edecek. :D Hayat bu yani belli olmaz. Bitme bile kendini fazla üzmeyecek şekilde sürdürmeye devam etmeni öneririm.
Soran+1 yılne kadar iyimsersin sen:) bütğn ikramiyelere bizi buldu ldürdün:) sağol yinede :)
- +1 yıl
Aslında hiç iyimser olmadığım bir konudur. Çünkü her türküsünü oynuyorum ve henüz çıkmadı ve çıkanıda görmedim. :D Sizi telkin etmeye çalışıyordum. Sen de sağol. :D
- +1 yıl
Türküsünü yazmışım , türlüsünü olacaktı. :)
+1 yılNiye oturun soğun ekmek yiyin, hep öyle mi gidecek elbet kapı açılır.. aşkmış pehhh
01 Yorumla
Soran+1 yılsoğan ekmek yemeyi aşağılamıyorum ama ben hiç yokluk bilmedim çok şükürnasıl uyum sağlıyıcam? açılırmı? ne kadar ağrer mesela onun işe eve sahip olması kiralaması falan. kız olunca kolay iş ailenle yaşa ama erkekte daha zor bunlar
+1 yılSen çocukla takıl beni zigerim. Ayrılma böyle şeyler için. İstediğin hapı prezervatifi alırım
04 Yorumla
Soran+1 yılsırf olay o değilde tek oraya dikkat etmişsin sende
- +1 yıl
Parayla veren genelevde de var seni sine sevsin ki? Ne özelliğin var
Soran+1 yılben onun parasını almıyorum bu bir. pda maddiyatın içine girdiği için durumu göstermek için bir örnek olsun diye yazdım. yani 4 senelik sadık kaldığım bir ilişkide genel evle bir tutuluyorsam yazacak birşeyim yok buraya dahada. burda derdimi paylaşmışım benim iyi özelliklerimi niy esevmesi gerektiğini neden yazayımki soruda.
Bu yarın evde oturur seni çalıştırır söyleyim. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılyeni mezun ama oda yani yaş daha genç ikimizinde
Soran+1 yılnasıl silip atıcam peki 4 yılımızı? sen kaç yaşındasın çok emin konuştun evlimisin?
+1 yılO ilişki yürümeyecek, bırak adamı.
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 senelil bir sürü şey yaşadık geziler anılar filmler sevismeler nasıl bırakıcam nasıl unutucam? ama çok gözüme başladı yani ayni üni aynı sınıfız ama 0 dan iş ev edinmek hayat kurmak ailesinin desteği olmadan çok zor.
Herşey para değil kesinlikle pişman olursun.
06 Yorumla
Soran+1 yılgecekonduyada taşınamam ama 3-4 sene sonra. büyüktekonuşmamak lazım Allah düşürmesin.
- +1 yıl
Bu dünyada gecekondu da bile yaşayamayanlar var, ayrıca sen 2 bin eşin 2 bin alsa, 5 yılda kendinizi toparlarsınız. Birazda aile yardım edecek artık.
3+1 ev alsanız 2 çocukla size çok rahst yeter. Zamanla da maaşınız artar zaten, birazda akıllı olup parayı kontrol etmrsini bileceksiniz hiç bişey güllük gülistanlık değil bu dünyada.
Soran+1 yılo 2000 sen 2000 alsa demissin.25 yasinda evlensek 30 da anca toparlamaya başlıyıcaz? tabiki öyle diyorum allah düşürmesin kimseyi ezdiğim aşağıladığım yok. farkındayım insanların ne halde yaşadıklarınıda. sğol yinede. o kadar farklo düşünen varmışki sitedede
Soran+1 yılne yaptınız gözüm villada malikanede değil. sadece sürünmeyelim hepsi bu. yoksa yükseklerde değil gözüm. olsa onunla olmazdım zaten
Para için Şkından vazgeçme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıl demiyorum ama para önemli
08 Yorumla
Soran+1 yılyani üni hazırlıkta ta ıştık ta. o kadar çok şey yaşadıkkı beraber 4 sene. ama şimdi öezun olacağız ve iş biraz kampüs ortaöından okulda çıktı. oara önemli ama nasıl silip atıcam onu.
Cevap sahibi+1 yılüni bitince iş bulur muhakkak sabret az daha
Soran+1 yılpeki buldu 3000 liraya diyelim. asına kendisine bakıp bühem ablasının cocuğunu geçindirip hem kendi düzenini knasıl kurucak? evlenince tasınmam falan gerekirmi onlara?
Cevap sahibi+1 yılablasının çocuğu mu ablası işe girmeli bence
Soran+1 yılablasi ev kadını işe falanda girmiyo
Cevap sahibi+1 yıliyide bu çocuk senle olmazsa başkasıyla hayat kuracak illaki yollar ayrılmalı ablasına bunu söylemeli
Soran+1 yılbaşkasıyla hayat kurmasını kaldıramam
Cevap sahibi+1 yılorada misal verdim eninde sonunda ablasıyla ayrı yollar olacak
+1 yılne okuo sen ve o?
07 Yorumla
Soran+1 yılpsikoloji
- +1 yıl
is zor o bolumlerde gerci hepsinde zor cocuk keske calissa hayatini o secmedi tabi ama cabalamasi gerek senin gibi iyi bir kiz bulmus elinden geleni yapmali
Soran+1 yıloda aslında haklı yani yeni mezun olucaz ama bimiiyorum ya. kendisi beni bıraksa ayrılsabende bu vicdandan kurtulsam o boraktı desem kendime
- +1 yıl
ask guzel hosta reelde yurumuo
Soran+1 yılçok haksızlık ama bu. durumu daha yiyi olsaydı bende bunları yazmıyo olucaktım. bazıları niye bunları düşünmezken bazıları para içinde aşkından vazgeçmek zorunda kaloyo çok adaletsiz bu
- +1 yıl
ole cocukta kendimi gordum baska dertlerimde var😔 iyi anilar birak ona iste tek yapabilecegin bu ona zamanla unutucaksin hic olmamis gibi olucak hayatinda
Soran+1 yılCok zor bu
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım