bilmiyorum inan :) dediğin gibi olursa günde 7 8 defa yıkanmam lazım ama bu değişiyormu onuda araştırmak lazım 1 kişi bozarmı yoksa 7 ya da 8 kişi için bir defa yıkansak yetermi
00 Yorumla
Whaaaat :o boy abdesti sadece kirlendiğin zaman (regl veya mast gibi şeylerde) olur. Öpüşünce ya da el ele tutuşunca olmuyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılöpüşünce zevk suyu geliyor ama bazn
Soran+1 yılteşekkürler :D
+1 yılbir bitmediniz ya Allahım Yarabbim bu nasıl bir soru cidden öpüşme sen arkadaşım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılboy abdestini bozan durumlar boşalmalardır diye biliyorum. Hanimefendilerdede adet kanamalari olsa gerek.
00 Yorumla
+1 yılNe alaka ya mast yapcan ya da regl oldun mu gerekir
02 Yorumla
Soran+1 yılmast gibi oluyor ama ıslanıyor
- +1 yıl
Zevk suyumu geliyo
Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hatta isi saglama alin kendinizi yakarak dezenfekte edin
10 Yorumla
+1 yılgerekmez ama asırı derece ıslanıp surtunme felan olduysa boşaldıysan ayrı o zaman gerekir
00 Yorumlagaranti olsun diye suyun içinde öpüşün 😀😀
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım benim zevk suyu sadece abdesti bozar gusül gerekmez
014 Yorumla
Soran+1 yılgusül de bir abdest şekli değil mi.
Cevap sahibi+1 yılbitanem bak şimdi bir boy abesti var yani gusül bir de namaz abdesti var eğerki namaz abdesti almışsan ve zevk suyu gelirse o zaman gusül bozulmaz namaz abdesti bozulur ve cenabet olmuş olmazsin
Cevap sahibi+1 yılgusül abdestini bozan şeylerin ne olduğunu bilmiyorsan istersen açıklayabilirim sana
Soran+1 yılboy ve gusül aynı değil mi zaten
Cevap sahibi+1 yılaynı şeyler tabi farklı isimlendirilmesi
Cevap sahibi+1 yılhangi durumlarda gusül abdesti alman gerektiğini diyorum bilmiyorsan yazayim
Soran+1 yılolur
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi kızlar da regl olunca gerekiyor mast yaparken sadece zevk sütü gelirse gerek yok ama bosalirsan gusül gerekiyor ( boşalıp bosalmadim ini anlamiyorsan anlatirim onuda ) sonra bir erkek ile ilişki yaşarsan eğer ki erkeğin penisi senin vajina ya da anusune girerse bosalsanda bosalmasanda gusül gerekli
Soran+1 yılaynen boşalma mı değil mi anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılbak simdi her kızın bosalmasi farklıdır sen mast yaparken senden nasıl birsey oluyor titreme nefes hızlı alma verme gibiseyler neler oluyor sende?
Soran+1 yılöyle bişey olmuyor bişmiyorum zaten fazla böyle şeyleri
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi sen mast yaparken ne kadar suruyor hani hangi anda evet artık zevkimi aldım yeter diyorsun?
Cevap sahibi+1 yıleğer bunu da bilmiyorsan sana bir şey soylicem bir daha kine yaparsan buna dikkat et o zaman anlarsın boşalıp bosalmadigini
Cevap sahibi+1 yılvay be bu kadar uzun uzun yazmışım ama sen tek bir kelime. bilw dememissin aferin be
+1 yılGerekir tabi gebelik kontrol hapıda al
31 Yorumla- +1 yıl
Ahahaa helal be
Öpüşünce bile geliyorsa artık 😂
00 Yorumla
+1 yıl😂😂😂😂 gülmekten öldürceniz beni
00 YorumlaOpusurken bisey olduysa
00 Yorumla
+1 yılHayır.
00 Yorumla
+1 yılGerekmez
00 YorumlaHayır