Kayınvalide ile alt üst oturma sorunu :)?

sevgilimin şu an oturdukları evinin üst katını yaptıyor bendle konuşamaya başladığında yaptırmaya başladı şimdi mutfak ve parke kaldı sadece şık ve geniş bir ev.. ama ben alt üst oturmak hiç istemedim bunun için de sevgilimle çok kavga ettım kırada otururz dıye oda sonunda bu fikri benımsedı haklı buldu ve kabul ettı.. anneme ilişkimi açtım ve tanıstırdım annem ise kendı evı varken nıye kıraya cıkıyorsunz kıraya cıkarsanız birdaha o daireyı vermezler dedı cunku evde anne baba buyuk abla varbiz oturmuycaz dıyınce hemen ozman bız yukarı cıkalım bıtınce alt katı kıraya verelım dedıler kırayıda kendılerı alacaktı... hal böyle olunca cocukta kendı borçla yaptırdıgı evden olacaktı benım yuzumden he daha rahat huzurlu olucaz ama kırada olursak oda kesin ama maddı sıkıntısa cekıcez kırada kıralar ateş pahası napsam bılemedım hangısını secsem.. napsam bılemedım bır akıl verın hıc oturup mutlu olan yokmu?
Güncellemeler
+1 yıl
bende kirada oturmak istemiyorum kiraya vereceğim parayla birikim yaparım ya da daha rahat yaşarım ama alt üst oturunca genelde gelinler muzdarip oyuzden huzursuz olcaksam paramın cebımde kalmasının da anlamı yok oyuzden soruyorum
Kayınvalide ile alt üst oturma sorunu :)?