Esimle 8 senelik evliyiz 2 cocugumuz var esimin baskasiyla konustugunu ogrendim kizla internette tanisip konusmuslar kiz baska sehirde oturuyor esimin evli oldugunu soyledigi halde konusmak istemis esimle o donem aramiz bozuk oldugu icin kabul etmis ben ogrenince biraktigini görüşmediğini söyledi. Esim yeni bir hesap acti kiz tekrar mesaj atti esime söylemeden ben mesajlastim kizla esimmis gibi ona asik olmadigimi sadece hosladigimi soyledim kiz eşimden nefret ettiğini daha aramamasini söyledi bunu esime anlatmadim ama kizin söylediklerini unutamiyorum esime hesap sormak istiyorum ama tekrar kizi arayip gorusur diye cekiniyorum ne yapsam karar veremedim.
Cevabın nedir?
+1 yılcanım eşin bir gaflete düşmüş sanırım onu çok boşladın bence biz kadınlar herşeyi başarırız kesinlikle ona daha çok sevgini göster onu güzel karşıla yani başkasına ihtiyaç duymaması için elinden geleni yap ve bence çocuklar için ilişkinize bir şans ver kocanda hatasından dönerse bence affet ve çok kurcalama herşeyi :)
12 Yorumla
Soran+1 yılDogru soyluyosun biraz bosladim tartisirken esime sana kim bakar ben gibi aptal bulamazsin diyorum biraz o laf tetikledi sanirim Şu an gorusmuyo buna adim gibi eminim ama onceden kizla ne konustuklarini bilmiyodum kiza cok sevdigini bu dunyada olmasa bile ahirette onla olmak istedigini falan soylemis gorusmuyo ama aklindami kiz onu dusunuyomu unuttumu bu sorular beynimi bulandırıyor.
- +1 yıl
canım sen direk boşa karaktersiz falan diyenlere bakma. bak kendi hatalarında varmış sen erkeğe öyle yaparsan oda başkasından o şıllıklardan ilgi görünce ona yönelir. ha ısrarla yaparsa tabiki ayrıl ama bir şans ver ve kendi görevlerinide yerine getir eğer evliliğiniz güzelken böyle olduysa oda anlar hatasını ama sen dediğim gibi daha çok ilgi göster onunla mutlu olduğunu yanında olduğunu ve hatasını görmezden gelebilceğini göster kendine geri bağla :) bana da mutlaka özelden duru mu bildir inşallah düzelir sen yellozu değil aileni düşün
ne kadar konusun kimlerle konusursa konussun donup dolasip gelecegi yer yine senin yanindir. kimse senin kadar temiz ve ustun olamaz. o kizlar tirnagin bile olamaz da esin bunu anladiginda is isten gecmez umarim. iki cocuk var ayrilik falan da oyle kolay alinacak karar degil.
03 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum bekara koca boşAMAK kolay valla kadınında hatası varki adam bu yola başvurdu
Soran+1 yılAyriligi dusunmedim hic cocuklarima bunu yapamam esim uckuruna duskun ya da devamli baskasiyla gorusen biri degil ilk defa boyle bisey yasadik twitter da kizla tanismis kiz cok kotuyum beni zorla baskasiyla evlendircekler kendimi oldurucem kimsem yok konusalim diyince esim evliyim demis kiz sadece konusalim baska beklentim yok demis ama ailesini göze alip bu durumda esime senle evlenirim demis bana gurursuz aptal falan dicekler belki ama esimi kaybetmeyi istemiyorum esimle konussammi yoksa hic bisey olmamis gibimi davraniyim karar veremiyorum.
- +1 yıl
dediklerimi yap :)
+1 yılbu durumu bile bile hala onunla evli mi kalacaksın? bugün mahkemeye versen sırf bu sebepten sana ömür boyu nafaka ödemeye mahkum kalır...
00 Yorumla
Böyle eş mi olur? Şerefinden yoksun bir eşi kim kabul eder
02 Yorumla- +1 yıl
kendi hemcinsini direk gömdün ama adam ya dediğin gibi şerefsiz ya da karısı öyle bişey yaptıki adam başkasında aradı sevgiyi ki kadında kabul ediyor adama hakaret ediyormuş ilgilenmiyormuş empati kurmalısınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
6Cevap
+1 yılillaki iletisime gecip gercek ortaya cikacak. yani siz yine baskasinin mantigina gore hareket etmeyin. akisa birakin ne yasaniyosa yasaniyo zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosan skyir et yaa. Kiz kasarinn dibiymis. Evli adamlarla konusan orrrpular gebersin ya. Esin adam değil. Bu kiz olmasa baska kiz olacak adamin gözü gönlü disarda. Sadakat sıfır
20 Yorumla
+1 yılEsin hala konuşmaya devam ediyorsa konuş , etmiyorsa hiç konuyu deprestirme içinde kalsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılEsim namazli abdestli biri kildigim namazlarin uzerine yemin ederimki gorusmuyorum dedi gorusmedigine bende eminim zaten de kiz tekrar mesaj atinca huzurum kacti.
- +1 yıl
Nefret ettiğini söylemiş işte bu iyi bir haber. Hala mesaj atmaya devam ediyorsa engelle.
Eşine de güveniyorsan konuyu açma bence.
Unuttuğunu da sana ilgisiyle değeriyle anlayabilirsin, sen de güzel davran güler yüzlü ol. Unutur emin ol.
Onu gizlice takip et bu bo*a bulaşmışsa kolay bırakmaz onu kendine bağla fantezi vs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşine hesap sor. Haksız çünkü. Ne diye gidip onunla konuşsun ki tekrar?
00 Yorumla
+1 yılBu buradan konuşulmaz yani derin biraz konu arkdaşım gizli Olmasaydın iyiydi
00 Yorumla
1 yılCok merak ettim evliligini kurtarabildin mi? Ayni seyleri yasadim ve ben bosandim hala pismanmiyim degilmiyim devam etsem düzelirmiydi bilemiyorum 😢
00 YorumlaTabikide konusmalisin bence cunku duzgun bir aciklamasi olmali eger yoksa bisi diyemiyorum iki tane cocugunuz var sirf bu yzden bosanilmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılsende esine bu hissi yasat senin yasadigin hissin ne oldugunu anlasin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnla uğraşma terket bir kız gider başkası bir kız bulur yine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir daha konusursa ben baska birine asigim de esine.
00 Yorumla ucuyor kocan elden dikkat et
00 Yorumla
+1 yıladamı terk et
10 YorumlaMisilleme yap
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği