Sarhoş edilip muhtemelen ilişkiye girdim ve bir şşey hatırlamıyorum ne yapmalıyım?

Ara sıra görüştüğüm eski bir arkadaşımla buluştum başka şehirde üniversite okuduğum için liseden tanıdığımdı ama baya da iyi anlaştığımızı düşünüyordum ve hiç de yavşamıyordu. Ben de zaten normal arkadaş olarak bakıyordum. Bir akşam içtik beraber dışarıda benden daha fazla sarhoş oldu aynı şeyleeri içmemize rağmen sonra tekrar yapalım diye anlaştık. Bir sonraki görüşmemizde eve geçelim dedi haberim yoktu ama olur dedim. Açtık film izliyoruz o sandalyede ben yatakta 2 tane bira içtim ve alkol eşiğim de o kadar düşük değildir. Duygusal biri değilimdir filme ağlamadım ama bunun gözleri doldu filmde bir karakter ölünce yatağa gömüldü ve ondan sonrasını hatırlamıyorum. İşin garibi kafamı televizyona çevirdiğimi hatırlıyorum ama başka hiçbir sahne hatırlamıyorum. Sonra bizimkilerin aramalarına uyandım evden apar topar çıktık ev arkadaşın gelmemiş mi diye sorduğumda ona gelmemesini tembihlemiştim önceden dedi şok oldum yani böyle bir şey planlamış olmasına. İşin kötü yanı temiz değildim katiyen erteleye erteleye üşengeçlikten öldüğüm bir dönemdi ve kalmıştı. Çocuğa dün ne oldu diye sorunca da konuşmak istemediğini söyledi sizce ne yapmalıyım anlatması için.
Sarhoş edilip muhtemelen ilişkiye girdim ve bir şşey hatırlamıyorum ne yapmalıyım?