Evde kedi besleyen insanların çoğu kıyafetlerinde mutlaka bir ya da iki tane kedi tüyü bulunur. Toplum içerisine çıkıldığında, bazı insanlar için tiskinti durumu söz konusu olabiliyor. Evinde kedi köpek besleyen ve bu hayvanların ne kadar temiz olduğunu bilenler için fazla bir sıkıntı yok. Ancak bu durumdan bi-haber kimseler için aynı şeyi söyleyemiyoruz. - Sevgilinizin üstünde kedi tüyü bulursanız, ondan iğrenir misiniz? #KediTüyü#HayvanSevgisi#KediKöpek
Sevgilinizin kıyafetinde kedi tüyü bulursanız, ondan iğrenir misiniz?
Hayır, iğrenmem. Merhamet et ki merhamet bulasın demişler, bu durum onun hayvanlara karşı olan merhamet duygusunu gösterir ki tekrar tekrar aşık olurum ona, bu yapısından dolayı.:)
“(Hiç şüphesiz) Allah müsamahakârdır. Bu yüzden yumuşak huyluları sever. Sert huylulara vermediği sevabı yumuşak huylu olan kimselere verir.” diye bir hadis var. Merhamet göstermekte bir yumuşak huyluluktur ve empati yeteneğini de geliştirir kişinin diye düşünüyorum.
Kediden tiksinilirmi, dinimizde bile evde beslenmesi caiz bir hayvan ve tertemiz bir hayvan. ben tiksinmem , hoş ben köpekten de tiksinmem. köpeğe aşığım ama evde beslenmesine karşıyım. bahçeli evim olursa kesinlikle golden alıcam bir tane :-)
İğrenirim. Zaten kedi köpek besleyenlerin evine asla gitmem. Bunları besleyen arkadaşlarım var eve davet ediyorlar ama ben gidemiyorum çünkü rahat edemem. Zaten köpek fobim var, kedileri de hiç sevmem..
Benim 5 kedim var ve bu yüzden tüysüz kıyafetim yok :D her yerden çıkıyor. bende sevmiyorum ama erkekler sizinde en az onlar kadar tüyleriniz dökülüyor :D
En İyi Cevaplar