Sevdiğim çıktığım erkekler hep benimle birlikte olmak istiyorlar. Onlar öyle deyincede ben ayrılıyorum tabi. 6 aydır birini çookkk seviyordum çok onun için her zorluğu göze aldım. Dün bana dedi ki karım olmanı istiyorum artık benim ol ne gerek var beklemeye. Ve ayrıldım dün gece ondan. Neden böyle oluyor beni gerçekten biri sevmeyecek mi?
Cevabın nedir?
+1 yılYaşınız gereği o çağlardaki erkekler bağlanmaya pek hazır değillerdir. Hayatın özgürlüklerini keşfetmeye ve yeni tatlar aramaya meyillidirler. Bağlılık, birisine kendini adamak çok uzak konular.
Diğer taraftan orgazm anında yaşanacak zevk gibi konulara ise büyük ilgi duyarlar. Bunu genel olarak olgunluk diye nitelendirmek yanlış olmaz. Kadınlar erkeklerden çok daha çabuk olgunlaşır ve dünyevi zevklerden ziyade aile, bağlılık, özel hisler gibi şeyleri ararlar. Erkeklerin bunları aramaları çok daha ileri ki safhadır.
Niyetinizi ve isteğinizi anlıyorum. Kalbinizdeki açlığı doyurmak istemeniz de çok mantıklı fakat erkeklerin açlığı daha çok cinselliğe yönelik. Şimdilik aynı frekansta değilsiniz ama sizin zamanınız da gelecek. Biraz daha sabırlı olup beklemeli ve doğru kişinin kısa sürede karşınıza çıkmasını ummalısınız. Bu arada bahsettiğiniz gibi kişilere karşı da duygularınızı açarken biraz daha kontrollü ve gözlemci olursanız acı çekmezsiniz.
May the Force be with you20 Yorumla
+1 yılyaşın sanırım 17-18 felan. 6 ay sürdürtmesinin sebebide o zaten. cinsellikte güven ap ayrı bir yerdedir.Herkezin yaşam tarzı düşüncesi farklıdır.senın dusuncen buysa ısteyen bırıne verdiğin tepki gayet normal.İnsan çeşidi çok fazla.Seni o haliyle kabul eden biriside elbet cıkar karşına..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek peşinden koşmaz derler,mutlaka biryerden bir şekilde tahrik ediyor olmalısın..
32 Yorumla
Soran+1 yılağır oldu kız bu :)
Cevap sahibi+1 yılöyle ama canım daha mesafeli ol fazla yüz verme o zaman teklif etmezler.
+1 yılçünkü erkeklerin tek düşünebildikleri şey cinsellik.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinselliği istemesi iki sebeple olur ...
Birincisi gerçekten seni istiyordur ki bu isteyen adam beklemez evlenir..
İkincisi de seni seviyorum diye ayak yapıyordur..
Sevdiğinle cinsellik düşünülmez düşüncesine katılmıyorum. O zaman kardeş kardeş uyuyalım geceleri ister misiniz?10 Yorumla
+1 yılErkekler istese de istemese de cinsellikb her zaman akıllarının bir köşesindedir sen de direk ayrılacağına kendimi hazır hissetmiyorum ya da istemiyorum diyebilirsin direk kaçma bu konudan
12 Yorumla
Soran+1 yılistemiyorum dedim ama ısrar etti o yüzden ayrıldım
- +1 yıl
Senin istememene rağmen aşırı ısrar ediyorsa o kişinin yaptığı yanlış ama sende nereye kadar kaçıcaksın bu durumdan cinselliği hiç düşünmeyen birini bulamazsın ki
+1 yılsana erkekler denk gelmıs bıde adamları dene onlar yapmaz oyle sey calıstıgım yerde bende aldım o teklıflerı ama cok sukur bozmadım kendımı gerek yok ben adamım adamlıgımdan odun vermem asla
20 YorumlaHal ve haraketlerine bağlı aslında:) Konuşmana filan sen baştan demelisin cinsellikle aram iyi değil konuşmassak sevinirim vakti gelince konuşuruz diye
Seni seven biri anlayışlı olabilir bence :)10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 638 cevap paylaştı. malesef zamane erkeklerinin çoğu öyle diğerlerinin sayıları azaldı inşallah allah gönlüne göre birilerini karşına çıkarır
30 YorumlaOnlar zaten cinsellik düşünüyor.. sonra sizinle tanışıyorlar..
40 Yorumla
+1 yılbence sen görücü usulu ile evlen :) yoksa sana çıkma teklifi eden her erkek cinsellik ister bu doğanın bir kanunu :)
20 Yorumlaarkadaş şöyle soruyum bir sene içinde kaç tane sevgilin oldu
11 Yorumla
Soran+1 yıl2 tane oldu.
yalnış anlamayın ama banada sürekli o şeklde kızlar gelior bnde aynı konudan yakınıyorum çnkü ciddi ilşki arıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu birasda sana bagli bence. Mesela biz kuzenimle ayni erkeklerle kankaydk benmle normal konusuyolardi kuzenimle konusunca cinsellik aclyodu hep kanka oldklari halde
10 YorumlaAklı basından adamlarla muhattap olmuyorsanuz da ondan sizin hosunuza giden tiplerin geneli öyle gerçi bende yarı yarıya öyleyimde benden geçti artık :P
00 Yorumla
+1 yılMahreminin tel örgüsü yok elini kolunu sallayan evin bahcesine girebiliyor , kovsan nereye kadar giderler:!
00 Yorumla
+1 yılhemen hemen bütün erkekler artık cinselligi bir ihtiyaç olarak algılıyor bu da dolayısıyla cinsellik olmayan ilişkilerin sonlanmasına başlıca sebep olmazsa olmaz gibi bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşünmeyeni bulana kadar uğraş sonra cinsellik yaşayınca erkek kaçıyor sakın cinsellik yaşayıp hata etme sonra üzülürsün canım
10 YorumlaÇok seksisin ya da güzelsin
32 Yorumla
Soran+1 yılbelkide haklısın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim sevgilim düşünmüyor 4 senedir sevgiliyiz hele bir düşünsün hemen ayrılırım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılseninle ilgisi yok son derece normal cinsellik düşünmesi :S
00 Yorumla Erkekliğin doğasında var bu lakin ben belli etmemeye çalışıyorum anca kız açarsa konuşurum daha kızlar o konuyu açarmı orasınıda bilmiyorum açıkçası
00 Yorumla
+1 yılböyle böyle seveni bulursun karamsarlığa kapılma
20 Yorumla
+1 yılhiç sallama karşına mutlaka çıkar iyi biri
30 Yorumlao durumda tabi öyle olur :D
12 Yorumla
Soran+1 yılhangi durumda
+1 yılinsanları önceden tanı sonra karar ver...
10 Yorumlabelkide cok sexi oldugundan kim bilir
02 Yorumla
Soran+1 yılsexilik her erkeğe göre değişen bişeydir ama. hepsinin gözüne mi öyle gelmisim
çok mu sexi sin? ya da sexi giyiniyosun?
00 Yorumla
+1 yılNERDEN BİLEM BELKİ SEXSİSİNDİR
01 Yorumla
Soran+1 yılsexilik her erkeğe göre değişen bişeydir ama. hepsinin gözüne mi öyle gelmisim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne