Aşık olduğun sevgilinin sana köpek gibi davranması?

içim çok dolu yaşamak için sebebim yok 3 senedir çıktığım sevgilim var babasız büyüdüm ilk sevgilimi çok aşığım ama zaten çok sinirli küfürbaz olan sevgilim bu sene üniye geçince motor için çalışmaya başladı çok yorgun anlıyorum onu ama siniri çok arttı en ufak şeyde küfür etmeye başladı sokak park demeden insan içinde bana bağırıyor küçük düşüyorum sesimde çıkmıyor çıksa sesiyle bastırıyor zaten. çalıştığı için az görüşmeye başladık bende arkadaşlarımla daha çok görüştüm yani hergün okuldan çıkınca kafeye oturduk akşam 8 de en geç evdeydim 20 yaşındayım bu arada bir erkek kankam vardı onla trol mesajlaştık çok kısa bir mesaj. sonra bana dediki sen o.. sun üniye geçince hemen arkadaş grubuna atladın hemde kızlı erkekli bir grup benden başka erkekle nasıl mesajlaşırsın sen erkek manyağısın erkeklerle yakın olmucaksın dedim ki hepsiyle mesafe var aramda seni de tanıştırdım onlarla dedi ki ben onu bunu anlamam o gruptan çıkcaksın çıktım gruptan özür dilerim dedim hata yaptım erkekle mesajlaşmamalıydım bidaha olmaz dedim , dedi ki ki hatanın bedeli bu olmaz bana başını eğceksin bende sinirimi nefretimi atcam üç haftadır sürekli tersliyor küfür edip hakart ediyor sabahlara kadar sesimi çıkarmıyorum daha yeni iyi davranmaya başladı bilmiyorum bu kadar aşıkken neden değer görmüyorum dizimde kapri giymeme bile izin vermiyor bedenime karışması için önce ruhuma önem vermesi gerekmez mi sürekli gündem benim bedenim nasıl giyinmem gerektiği ama kalbimin kırıklığı sorun değil ben mal gibi hissediyorum artık salak gibi aşığım bilmiyorum seven erkek böyle mi yapar
Aşık olduğun sevgilinin sana köpek gibi davranması?