Eğer bir ilişkiye yalanla başlarsanız, nereye kadar gidebilirsiniz? Estetik olmadan önce ki hali.. Çocuğunu annesine göre çirkin bulan baba bu durumdan şüphelenip eşinin geçmişini araştırmış ve eşinin bir çok estetik operayon geçirdiğini ve bu sayede güzelleştiğini öğrenmesinin ardından eşine dava açarak 361.000 lira tazminat almıştır.. (aslında eski bir haber ama doğru olup olmadığı şimdi netlenmiş) Geçmiş veya geleceğin burada bir önemi yok önemli olan dürüstlük. Sonuç ne olursa olsun.. Çocuğunuz eşinize benzemese görsellik olarak bundan şüphelenir miydiniz? Siz ne yapardınız soluğu mahkeme de alır mıydınız? #Meczup
"Estetikle kandırdığı eşine tazminat ödeyecek!" Eşinizin tepeden tırnağa estetikli olduğunu öğrenseniz onu boşar mısınız?
Bu durumu gördüğümden beridir ve danla bilic in makyaj üzerindeki halikülade başarısından ve tüm kızlarımızın makyajlık değişimleriyle bu konuyu iyice irdeliyorum. Keşke arastırsaydı doğru düzgün :dd Ekstra Beylerimize de yürüyecekleri kızları seçerken fotoğraflara ve makyaja aldanmamasını dile getirip makyajsız görün derim :dd Her şeyden önce dürüstlük bu yüz de olsa öyle
Ne sacma birsey guzel insandan illa guzel cocuk dogacak diye bir karar mi var... Cogu guzel kadinlarin cocuklari cok cirkin oluyor. Bosanmak isteyen mana aramis sonra manasini bulmus bide ustune para almis ama cinlilerde yadirgamiyor hayatlari zaten sacma geliyor bana gore
Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,1b cevap paylaştı.
Saçmalamış yani adam, kadın söylemek zorundaydı belki ama bu ayrılık için bahane değil yani, sonuçta bu halini görüp beğenmiş. adam demekki sırf ambalaj meraklısıymış #balım
Alışveriş & Hediyeler konusunda 981 cevap paylaştı.
Benim evlendiğim yakışıklı adam geçmişte çirkin olduğu için estetik yaptırmışsa öğrensemde sorun yapmam. Sonuçta ben bu adamı sadece görünüşü için almadım , kalbini sevmişimki almışım. Görüntüyü düzeltmiş iyi yapmış teşekkür ederdim😀
Estetikli olduğu için mi boşamak istiyor, yoksa yıllar yılı ayakta uyutulduğu için mi? Bence konu yalan ve güvenziliktir. Hayatını geçirmeyi düşündüğün birini aslında hiç tanımadığını farketmek yıkıcı olmalı.
Yani bir de ortada çocuk varsa öyle hemen kestirip atmak olmuyor. Oturup konuşulabilirmiş. Ama düşünsene her şeyi konuşuyorsunuz kabulleniyorsun ama ona her bakışında yıllar boyu kandırdığı aklına geliyor. Bu duyguyu üstünden atabilmek için uzun bir süre geçmesi gerek.
Boşsnmsk isteme sebebini doğrudan güzelliğe yormanın anlamı yok. Normalde ışık göremeyeceğin bakışın sahibiyle birliktesin ve onun içini ruhunu keşfediyorsun (gözler, yüz ruhun aynasıdır. Güzellik nispetinde dğl ama yansıtır) ve bu insanın sana hitap edemeyeceğni anlıyorsun. Baştan paylaşsa ve dürüst olsa bunlar büyütülmeyedebilirdi belki
Böyle bir şey olabilir mi? Resmen hayatı değişmiş kadının ama kocasına söylemiyor. Bu ondan önce olsun veya olmasın. Bu resmen önceden hayat kadınıydım ama artık evinin kadınıyım senden önceydi o demek gibi bir şey. Tepeden tırnağa her şey söylenmeli.
Evlendikten sonra boşamanın mantığı ne? Evlenirken güzel görünmüş, sevmiş ve evlenmiş yani. Acaba estetiksiz olsa dönüp yüzüne bakar mıydı? Dış görünüşün bu kadar önemli olduğu devirde her şey mübahtır diye düşünüyor ve ben olsam boşamazdım diyorum.
takla atmis arabaya sahte expertise raporu verilmis gibi adam mahkemeye mi koşmuş 😂 ne olmus yani sonuçta son hali ile sana gelmis ve oyle gorup öyle tanimissin geçmişini niye kurcaliyorsun be adam..
Kişiliğe önem veririm. Evlendikten sonra estetik yaptırmasına karşı çıkmam fakat evlenene kadar estetik olduğunu gizleyip evlendikten sonra öğrenirsem boşarım. Yıllarca kendimi kandırılmış hissederim. Dürüstlük önemli.
simdi adamda hic mi suc yok sanki cocuk cirkin oldu diye ayrilinir mi ya o cocugun vebalini kim alacak bu devirde hep guzel diye evlenelim cocuk cirkin cikinca ooop bosan baslarim boyle ise evlenme nikah memurlarinida mesgul etme o zaman
İyide bu estetik geçici birşey mi ki Ben mi yanlış biliyorum. Yalan derken eğer estetiğini gizlemişse ayıp etmiş. Ama bu boşanma sebebi olmamalı. Makyaj da bir tür estetik sayılmaz mı?
Bu durumdan çekinmiş olabilir o insanın da iç dünyasını düşünmek lazım. Hem ayrıca ben tek onun dışını sevmişsem benim de allah belamı versin :D Onunla konuşur anlamaya çalışırdım ama o insanın davadan sonraki halini de düşünün belki intihar edecek dereceye gelmiştir kendinden iyice tiksiniyordur
Eşimin kendini güzelleştirmesinden memnun olurdum. Bunu sakladığına göre de demekki çok büyük sorunlar yaşadı diye düşünüp sadece durumu bildiğimi konuşmak isterse burda olduğumu söylerdim.
Kadının da adamın da yaptığı bir yerde yanlış aslında. Kadın bilerek saklamışsa, adam haklı olur ama belki de gerçekten bunu söyleme ihtiyacı duymadı. -Gecen bol olsun.-
Estetik olduysa nolmuş yani. Tamam başta söylemeliydi ama ee kadın güzelleşmiş işte. insanlarda bir alem. Zaten güzel olmak için estetik olunur. O yüzden boşamak saçma olurdu
evet haklısın bahsetmesi gerekirdi ama hersey yolunda gidiyirsa, cok guzel bir evliligi varsa sırf bu yuzden bosanmayi da dogru bulmuyorum, helede ortada cocuk varsa..
En İyi Cevaplar