Sanki artık eskisi gibş duyguyla bakmıyor bana
Freud aşk yoktur libido vardır demiş...
İlişkiden sonra erkeklerin bize olan sevgilerş değişiyor mu?
Freud aşk yoktur libido vardır demiş...
İlişkiden sonra erkeklerin bize olan sevgilerş değişiyor mu?
sevgimiz de azalmaz aşkımız da bitmez değerinizde de değişme olmaz
olan tek şey size güvenimizin artması sadakatimizin artması ve artık sizinle iken hiç olmadığımız kadar rahat ve güvende hissediyor olmamız ama tabiki bazı embesil türk kızları (% 98 kadarı) buna sevginin bitmesi gözüyle bakıyor öküzün trene baktığı gibi sadece bakıyorlar ama o kadar
Onun sevdiği yoktur dereyi geçene kadar seviyorum demiş. Bam bam bam sonra güle güle hesabı :-)
Bence cinsellik ilişkiyi çok daha güçlendirir ama kötü yönde değişen aptal erkek sayısı çok maalesef.
atıalan üsküdarı geçince havası değşiyormuş demek ki
Cevap
35Cevap
Daha once birine verdiysen bu deliklerinin genislemesinden belli olur. Bunu fark etmistir.
Eger ketum kezban biriysen genel olarak ve ilk iliskindiyse bu, fazla american teacher hatunu taklidi yapip ucuz kadin imaji yaratmissindir.
Son olarakta kokuyorsun, temiz degilsindir herif tiksinmistir.
Aşk dediğin zımbırtı, sevgi ile şehvetin harmanından oluşur. Cinsel olarak arzulamadığın birine aşık olabilmen söz konusu değildir. Elemanla seks yaptıktan sonra sana tavrı değiştiyse, sana sadece şehvetle yaklaşmıştır, sevgi yoktur. Sevgi olmadığından da, aşk oluşmamıştır. Aşkın olmadığı bir herif yüzünden bütünüyle seksten soğutmayın insanı..
Değişmesini ben genelde şuna bağlıyorum, erkeğin yegane amacı cinselliktir. Hani merhaba bile dese acaba bir aktivite olur mu diye düşünüyo. E sen onun en büyük arzusunu elinden alınca nolucak? İlgisiz davranıcak tabii
Aynen de oyle, sana karsi ask besleniyorsa 'birliktelikten' sonra degisir..! Hatta seksten sonra cogu erkek ruhsuzlasir, yaninda olmasina bile tahammul edemez
Sen ne bekliyordun bu işler böyle verirsen erkekte benle yapıyorsa başkasıyla da yapar düşüncesi geçer o geçmesede hevesi geçmiştir ya da birden soğumuştur olan şeyler bunlar
şimdi c. ilişki olduktan sonra bir . soğuma oluo erkeklerin genelinde ama evlenmeden yattıysan evlenilecek kız imajını
kaybettin
Evet artık sevgi bölünüyor ve bir tanesi sevgi bir tanesi cinsellik oluyor.
Sen koskoca Froyd fikirleri cümleleri nerelerde kullanılıyor aah froyd ahh
göötüne tekmeyi attı.. geçmiş olsun. hepiniz böyle salakmısınız siz merak ettim.
Tavırları değiştir derken, cinsel ilişkiden hemen sonramı, yoksa bir kaç gündür farklımı tavırları?
Sen yaşamış olduğun cinsellikten sonra öyle düşünüyor olmayasın? Örneğin eskiye göre ne gibi bir farklılık var?
istedigine ulasmis.. bence yakinda seni bile birakir, tabi yatmaya devam ederseniz kalir elbette
Aslında elde etmeye calısma duygusu cok üst safhadadır. Sonra da bu istek sıfıra cekince tavır değişiyor tabii
Freud o sözü kendi zamanında söylemiş, şimdi olsa ne söylerdi kim bilir
Siz Freud okumaya devam edin :D
Alacanı aldı it herif ondan adam olan öyle yapmaz
Freud adam gibi adam, doğru demiş. 😆
Osuruktan nem kapmıs da olabilirsin.
Tabiki soğuyor yeni insan yeni ilişki
işi bitmiş senle tabi değişir
Alacağını aldı yakında tekmeyi basar
Bazı erkekler de öyledir, önceden tanımlayacaksın.
Yani artik seninle evlenmicek ayrilir yakinda
Freuda göre değil kişiye göre hareket ediceksin
sevgi yoktur demekki, değişme olmaz
isini görmüş bırakmış anlamadinmi
Bence bilincaltin sana oyun oynuyo
Benimki değişior onu bilmem
Nasıl değişiyor
Sapıkmısın
Öylesin demekki kızları sadece obje olarak görüyorsun...
Bırakan sensen?
Ok😒
Sanada obje
Ol banane gıcık
Hı hı😠
Artık kullandı seni geçmis olsun.
bu konuda veresiye veren kazanıyor
korkmus benim asla değişmez
İlerde çok pişman olcan
Verdikten sora soğumuş vermiycektin :)
Olmaman gerekti.
Evet degisiyor.