Kahve falı doğru çıkar mı?

Merhaba arkadaşlar kız arkadaşım ile çok ciddi bir ilişki içerisindeyiz 4 ay oldu çok kötü günler geçirdik ama bu kötü günler bizi birbirimze daha çok bağladı onu çok seviyorum onun hakkında bana onunla ilişkiye girdiklerini söylediler öyle bir çıkmaza soktularki işin içinden çıkamadım ben ona güveniyorum yapmaz dedim çıktım ve şimdi bana yapmadığını kanıtladı gerçekten onu çok seviyorum okulumuzdaki hocalar bile ayrılmayın dedi onun için herşeyi yaparım ama bir sıkıntı war aslında sıkıntı degil ama kafamıza takıldı işte .Dün kız arkadaşım fal baktırmış çooooook ama çok kızdım günah diye ne bileyim keyfi baktırdık dedi kadın senin ismindeki harfleri bildi nerede çalıştıgını nasıl calıstıgını tipini şeklini herşeyini tarif etti seni çok seviyor çok düşünüyor herkese bahsediyor demiş dogrudur ailem akrabalarım hep ögrendiler yani ben anlattım daha sonra kafasında bir soru war demiş doğru universiteye gidince ayrılırmı diyordum ama ayrılmaz inanıyorum ve güveniyorum ona neyse sonra demiş çok kavga ediyonuz etmeyin birbirinizi çok seviyonuz güzel güzel konuşuyonuz ama konuştugunuz ile kalacaksınız ve ayrılacaksınız demiş inanmam ben ama bir takıntı oldu kötü oldum yani kadın herşeyi bilen kadınlardanmış çok garip oldum ama kız arkadaşımda tık yok dedigi tek şey sen beni çok seviyorsun bende seni biz ayrılmıcaz dedi ama her ne kadar desede işte kafasına takıyor belli ne yapalım inanalımmı gerçi günah gelecegi ALLAH'tan başka kimse bilmez ama işte bilmiyorum çok takıntı oldu bende delirecem lütfen yardım edin arkadaşlar :( :( :( ?
Güncellemeler
+1 yıl
ALLAH'tan başka kimse geleceği göremez bir müslüman olarak bunun kaanatindeyim ve sevgilime çok kızdım sırf fal baktırdı diye öylesine diyor ne bilyim felan diyor bende günahın öylesinesi olmaz dedim belki çıkar ama ben onu daha çok sevip baglanıp onu aldatmadıktan sonra ayrılmayız Herkese teşekkür ederim.Ama bazen harbi harbi fallar çıkıyor bilmem belki iyi sallıyorlar :D ama gerçekten insanların aklını karıstıyorlar cinle şeytanla muhabbetin varsa gelecegi görüyorsan kendi geleceginide grörsün
Kahve falı doğru çıkar mı?