Şifre İstemek Güvensizlik Mi?

3 aydır sevgilim var birbirimizin şifrelerini hiç istemedik çünkü bana güven veriyor yani farklı sehırlerde okuyorud onda bana diyor gözüm arkada değil çok şükür falan diye. Ama bir iki haftadır böyle tek tük takipçileri artmaya basladı birkaç da kız var. Bende dün ss alıp kızları yuvarlak içine alıp sordum bunlar kim diye açıkladı hepsini birini tanımıyor biri ünlü ikisi okuldan falan diye detaylı dedi. Her neyse ben niye tanımadıklarını takip ediyorsun diye çıkıştım nikahıma mı alıyorum sanki diye baya atıştık sonra bne cok sinirlendim. bir kaç saat geçince özür dilerim barısalım sert cıkıstım falan dedi ama ben bişey demedim kendı insta hesabımı temizledim ve tüm sanallarımın şifresini attım birbrimizde şifrelerimiz dursa iyi olacak diye. Bu araya bu uyudu ertesi gün bişey olmamıs gibi günaydın napıyon yazdı soguk davrandım tabi. Aradı sonra kpnuyu açtı senın hu yaptıgın güvensizlikten baska değil niye istiyon dedi bide kendınınkini atmısın dedi ben istedimmi falan diye. Bende güvensizlike alakadı yok dedim verince napıcan dedi kızları temizleyecem dedim he bende zateb 15 kişiyle konuşuyorum aldatıyorum seni ki iste şifreyi dedi bende öyle bişey dedimmi sana dedim valla ben veremem şifremi falan bana gel hesabı kapatalım sunu sunu kullanma de yaparım ama şifre vermem dedi bende sen devam et böyle dedim kapatttım. Sizce abartıyor muyum yani şifre istemek güvensizlik sembolü mü?
Şifre İstemek Güvensizlik Mi?