doktor hanımın bir uzmanla evlenmesi çok komik geldi :) bak sana bir şey anlatıyım. küçük bir ilçede güzel bir hemşire kız bir okulda çalışan hademeyle evlenecekmiş. düğünden önce kız saçlarını yaptırırken kuaförde öğretmen 2 hanımda varmış kızla sohbet etmeye başlamışlar. kıza evleneceğiniz çocuk ne iş yaıyo diye sormuşlar. kızda utana sıkıla öğretmen demiş :) bayanlarda öğretmen ya iyice merak etmişler. ismi ne hangi okulda diye kızda ismi mehmet demiş. bunun üzerine bayan hocalar. bizim okulda mehmet efendi hemşire bir kızla bu hafta düğünüm var sakın o olmasın demişler. hemşire kız yerin dibine girmiş o an :) :D
05 Yorumla
Soran+1 yılAbartmayın bence o kadar da statü farkı yok
Soran+1 yılFazlasıyla seviyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılUzman çavuş ve doktor imkansızı zorlamaktır. Uzman çavuş rütbesindeki personelin yaptığı iş ve konumu bilmediğinizden sormuşsunuz sanırım. Tanımadığım için kişiliğini konuşmuyorum belki çok kaliteli bir insandır fakat bir uzman çavuş hastanede hasta bakıcıya denktir. Sürekli emir altındadır ve çalışma koşulları zordur mesai kavramı yoktur. Bu ilişki uzun süreli ayrılıklardan ibaret olur.
11 Yorumla
Paraya falan hiç takılma seviyosan sonuna kadar git. Ama kocanın tayini çıkıcak, sen de onunla şehir şehir dolaşmak zorunda kalıcaksın, böyle bir hayatı kaldırabilir misin onu düşün. Bugün seviyosun istiyosun ama doğacak çocuklarına da böyle bir hayat hazırlıycaksın. İyice düşünmen gereken bir konu yani
01 Yorumla
Soran+1 yılNe olcak gezip dursan sanki. De koca moca Gülesim geldi evli degiliz :D
Bence cok guzel. İki kutsal meslek.. Aranizda duygusal bag varsa hic durma
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa :)
Soran+1 yılKesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bunlar hep kafadan sallayıp duruyorlar bilmedikleri şeylere de yorum yapıyorlar inanma bunlara bir uzman çavuş her 2 3 yılda bir tayin olur ama bir doktor hemşire öğretmenle evlenirse sürekli aynı şehirde kalır yani her akşam evine gelir bir sıkıntı yok evlilik için :)
07 Yorumla- +1 yıl
Yapma ya. Öyle bişey olsa sahte nikah yapar adamlar. Neye dayanarak bu kadar emin ve yanlış konuştun
- +1 yıl
Adam 5 yıl doğu göreviyle başlıyor. Öyle bişey varsa ilk senesinde evlensin hemşireyle. Zorunlu hizmet etmesi gereken bölgeler var uzman çavuş o bölgelerde çalıştırılmak için alınıyor zaten
- +1 yıl
Batıya gelip 5 yıl sonra tekrar doğuya gitmek zorunda. İstesin veya istemesin
- +1 yıl
Biraz yönetmelik okuyarak daha doğru bilgiye sahip olabilirsin.
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoktor kadının ilerde aldatacağı evlilik durumu olabilir. Asker erkek sürekli kışlada olduğundan, asker eşlerinin bir aldatma durumundan söz edilir hep. Şeihir efsanesi mi bilmiyorum ama. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKadına göre degisir >:(
- +1 yıl
Evet sürekli gözün yolda olur ama bunu da unutma.
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılhangisi av hangisi avcı çünkü ikisi de tehlikeli de ben çözemedim bu ilişkiyi :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılbencede yeterli fakat yoğun olur mesai nöbetler ikinizde
02 Yorumla
Soran+1 yılOlsun:)
- +1 yıl
sorun yok o zaman daha çok özlersiniz:D
+1 yılKomutanım vardı aynı şekilde istifa etmek zorunda kaldı
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Askerin mecburiyeti, doğuda uzun kalıyorsun, çoluk çocuk okuyor mecbur bırakıp gidiyorsun
- +1 yıl
Uzman çavuş sana hiç olmaz ileride çok pişman olursun
Onlardan olmassa sen kıçının üstüne oturabilecekmisin uzm. cvs. hakkında böyle on yargıyla konuşuyorsun.
10 YorumlaAllah bir yastikta kocatsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah ilerde :D
+1 yılAyyyyy inşallah aminnnnn 🙏🙏🙏
195 Yorumla- +1 yıl
amin :)
- +1 yıl
oğlum sen ne her yorumda bebim hatunun yazdigina yorum yapiosun?
- +1 yıl
bırıncısı bana olumlu falan konusma ıkıncısı burda kımseye karsı bı artnıyetım yok
- +1 yıl
ucuncusu kım senın hatun? nıckı ne?
- +1 yıl
haa hemsıre hanımmı?
- +1 yıl
ya bir s. git başımdan kimsin lale kaybol surdan
- +1 yıl
akıllı ol o ısler burdan konusmayla olmaz yıyorsa gel yuzume konus klawye artıslıgı yapma
- +1 yıl
yaaa gelmessen mk senin konyaaa da istedigin yer aksarayda istedigin mekann buyur gell burdan otmeyi gercekten bende sevmiyor senle birlikte senin gibi 80 de adam getir buyur gel
- +1 yıl
yeter durun ya napiyosn sen!
- +1 yıl
onun adına ben özür dilerim yunusemre
- +1 yıl
ben ıtın kopegın ayagına gelmem kocum ıkıncısı benden bırak 80 taneyı 2 tane bıle agır basar sana bak pasam bedelını odeyemıcegın ısler yapma altında kalırsın adamol oyle gel
- +1 yıl
dileme kimseden özür gelsin erkek bakalim kim klawye erkeği
- +1 yıl
lann kimsin sen lale gelmiş dünkü bok burda bana ötüyor herifsen erkeksen gel gelmiyosanda s. git
- +1 yıl
emre k. bakma yazma sen bu deliye boşver ya ozr dilerim onun adina
- +1 yıl
lan bı sıktır gıt karsına cıksam ne bokyıye bılecen gewsek tamam shıp cıktıgına bırsey demwm ama onunda bır adabı var benımle karsı karsıya gelmek ıatıyorsan buyur sen gel
- +1 yıl
dileme lann özür sanane
- +1 yıl
Allah aşkına cik anandan ciktigin yere sokuyum seni lutfen cik katsima erkek
- +1 yıl
sen erkeksen bırdaha ana adını agzına al senın ferıstahın gelse benı korkutamaz kımsın lansen dunku bebe yasın kac senın daha adamlıgı ogrenememıssın bellıkı ayagını denk al kaydırrım o ayaklarını sımdı sıktır gıt
- +1 yıl
gel kaldir acik adresime kadar verecemm gel g. tun yiyosa herifsen gel gelmessen de mk senin net
- +1 yıl
otme lann otme olum otme pıskobat mısın lan sen bana bak akıllı konus bak agzımı actırma benım
- +1 yıl
sen hele yasını soyle hele bana kımle muhattap oluyorum bılıyım askerlıgını yaptınmı lan sen
- +1 yıl
cocuksun daha coookk cahılsın
- +1 yıl
çocuk sana koyar senden çocuk çıkartır Kamil kaybol senden bir cacık olmaz
- +1 yıl
sen numaranı yaz hele lan
- +1 yıl
ya lütfen yeter ya yapmayın cidden napiyosnz
- +1 yıl
geleceksen verecemm o kadar herifligin varsa yazacam
- +1 yıl
sen onu su daha adam olamamıs arkadasına soyle be
- +1 yıl
ama bos beleş rahatsız edceksen gerek yok seni avutamam bide
- +1 yıl
bendekı adamlıgı tartmaya calısma agır basar sana
- +1 yıl
05395225247 ara hele sen benı bı
- +1 yıl
yaaa offf bossun cidden bossun dolasma sevgilimin çevresinde yorum yapma bir daha da
- +1 yıl
emre boşver sen yazma
- +1 yıl
lan niye arayim oglum telefonda sovmek için mi? diyorum geleceksen vallaha arayacam
- +1 yıl
sen arasana kufur falan yok sen etmedıgın surece ben etmem bak okadar sovdun sesımı cıkarmadım bı ara konusalım senınle
- +1 yıl
bak senle benim konusacak hic biseyim olamaz şimdi efendi efendi çekil git
- +1 yıl
yemedımı lan
- +1 yıl
neoldu u donusu yapma adamım
- +1 yıl
emre yeter ozelden ben dedim yapma diyr
- +1 yıl
zor tutuyorum yazma lutfn
- +1 yıl
tutma tutma bosver sal gelsın bakak bakılım ne yapabılecek
- +1 yıl
emre lütfen diyorum bak
- +1 yıl
yaaa allah askina bana yemedi mi diyene bak telefondan mi artistik yapacan lale oglumm bakk konya otogar cevresinde nere istersen Aksaray otogar cevresi nere istersen gelecem abi benim g. tum yer de vallaha arayacamm seni bulmak için ben burdan sana artistik yapip birakacak degilim
- +1 yıl
bak oyunu ben saslatmadım sana asılacak olsam bastan yapardım ama daha afam olamamıs grwsek bırı afedersın bana gelıp burda adamlık taslayamaz
- +1 yıl
boş yapma geliyosan buyur gell yoksa defol gitt
- +1 yıl
ben sana adresı vereyım sen gel ben burda senın ıcın cıkamam
- +1 yıl
yaa seni adam yapan sifatin her seferinde bu kizin yorum yaptigi seye yazmak mi?
- +1 yıl
cikamassan defol git evden izin aldigin zaman gel
- +1 yıl
konusma lan ıcraat yap
- +1 yıl
hahaha bız ana kucagında degılız pasam
- +1 yıl
isde bende onu diyorum erkekligini gorelim buyur gel bos yapma bana
- +1 yıl
askerde komutanin kucagindasin sanırım... askere giden herkez aqa mk bir siz yaptiniz 😂😂
- +1 yıl
ya sen harbı canımsın gel dıyor hala ya bende dıyorumkı yıyorsa sen buyur gel ben cıkamıyorum ıste bıde senın gıbı bırı ıcın hıc kendımı zorlamam
- +1 yıl
sen gel gel askermıyım neyım gosterecem ben sana
- +1 yıl
yaa sus o zaman bee valla boş burdan senle atisacak kadar sabırlı değilim
- +1 yıl
lan sıktır gıt basımdan olum bedelını odeyemıcegın ısler yapma adam ol adam
- +1 yıl
yawrum evladım bak bana kafa tutabilecek kadar değilsin inan bana ugrastirma beni hadi çekil git sevgilimin yorumuna muhalefet olma hadi
- +1 yıl
haklısın ben senın sana 3 beden buyuk gelırım
- +1 yıl
yaa heee heee hadi sensin
- +1 yıl
adam degılsın olum nedıyım
- +1 yıl
yaaa heee heee hadi
- +1 yıl
uzatma lan arwat hadı gıt sıcak yatagına bu ısler sana gore degıl benı karsına alma pısman ederım senı
- +1 yıl
burdan boş meydan okumak ne isine yarıyor kamil git askerdeymisin telefonla yakalanma basin belaya girmesin hadi
- +1 yıl
:) :) ıyı guldurdun benı saol
- +1 yıl
tamam işte gulduysen isinde bitmiş çekil
- +1 yıl
sen dua et arada mesafe var yakında bır yerde olsan kafanı asfalta surte surte adam ederdım senı ama dua et sen
- +1 yıl
sen çok bossun inan bana sen binimkinin kafasini surterdin doğru bana g. t yemez burdann atip tutmayı sevmiyorum ama zorla yaptiriyosun erkek
- +1 yıl
yaw olun hadı bı sıktır gıt lan gewsek adam olda ara madem erkeksın ara vereyım adesıde gel ıbnelık yapma burdan dunku velet
- +1 yıl
bak dünkü velet dediğin adam sen boka mama derken okula gidiyordu sen hesap et artikk
- +1 yıl
sende anca laf var adamım cok gewsek agızın var adamsan ara
- +1 yıl
verım aderesı cık gel kuru kuruya burda adamlık yapma abana
- +1 yıl
kislani arayip diyecem mk bunlarida resim olarak atacam senin gibi askere sokuyum ver lan soyle ismini soy ismini kislani da soyle
- +1 yıl
lann arasam ne yapacann oğlum telefondan ne yapabilecen ki ara diyosun
- +1 yıl
teğmen yunus emre çelik 23. jandarma sınır tumen komutanlığı sırnak yaka numaran 1409 sıcıl no 1996143
- +1 yıl
bılgılerım bunlar ısdedıgını yapa bılırsın adamım
- +1 yıl
tegmen misin lan sen sokuk ondan g. t tavan belli oldu şimdi 😂
- +1 yıl
bak harbı sınırlenıyorum yapma ustume gelme sıkerım senın beyının tasını
- +1 yıl
adam ol ya gel erkek gıbı ya da sıktır gıt kalkamadım ustunden de sus
- +1 yıl
istediğin kadar sinirlenebilirsin sorun yok benim için gel yap elinden geleni ardina koyma
- +1 yıl
isde onu sen yapacaksın adam olup susacaksin benim dikkatimi ceken bişey iki defa yapmisin o yüzden sus heriflik yapiosun ha telefon ha bura cakalliga gerek yok efendi gibi cekil git
- +1 yıl
ulan got veren sımdı okadar hakar ettın burdan senı ekıple ewınden aldırsam ne bok yıcen lan ha tamam 24 saat ıcınde serbes kalırsın yıne ama 24 saatını alırım ıcım sogur barı senın kalakterının çiçeğine koyım ben
- +1 yıl
aldirmassan ananin amina koyuyum hadi gel
- +1 yıl
senın gelenını gecmısını haysoyetını kalakterını soyunu sopunu sıkım sen adammısın lan ben senın anana bacına laf uzattımmı lan ıt ha canım arkadaşım çiçek ewının adresını ver lan hadı bıkere adam ol
- +1 yıl
beni tehdit etme gevşek sen kimsin de ekip yollayacann ne diyecen ekibe ben serefsizlik yapip birinin sevgilisine sarktim mi diyecen oda bana sovdu hadi yap yapmassan kardeşimsin
- +1 yıl
aldirmassan dedim oğlum yapamayacagin biseyi soyleyip anana laf ettirmr aldirirsan sorun yok gel
- +1 yıl
alla alla yapmazsam kardesınmı olacam
- +1 yıl
ver adresını
- +1 yıl
gel lan aldir aksaray eforun arkasi Gönül apartmanı kat bir no 3 hadi bakalım
- +1 yıl
tamam numaranıda ver aga
- +1 yıl
yaaa biliyorum boş arayacan ondan vermiyorum buyur gel gelince yaz ben arayacam seni söz
- +1 yıl
sen boooss ınsansın bellı oldu sende laf var ıcraat yok bosuna kıza yaranmak ıcın artıslık yapma rezıl oldun
- +1 yıl
sende o got yok olum sende benım karsıma cıkacak got yokk
- +1 yıl
gonder su askerler mi gonseriyosun polis mi... senden korkan senin gibi gevşek olsun birine yaranmaya da çalışmıyorum o beni bilir ne yapabilecegimi de bilir o yüzden sorun yok
- +1 yıl
burdan klavyeden heriflik yapma aldirtiyordun aldirt seni bekliyoruz
- +1 yıl
sen anca konusursun cok cok canımı sıkarsın okadar ama sadece lafta kalırsın erkek ol gel popon yıyosa tmmı
- +1 yıl
allah sabır yarabbim ya vallahi gına getirdin
+1 yıl:) dengk gelırse guzel olur tabı
01 Yorumla- +1 yıl
akıllı ol o ısler burdan konusmayla olmaz yıyorsa gel yuzume konus
aktif bir seks hayatı için berbat
02 Yorumla
Soran+1 yılTekderdimizoydu
güzel olur :)
10 YorumlaAskerlik iyi de kötü yanı sürekli tayin
01 Yorumlane yorumu
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olur yorumu güzel olur mu :d
Aldatma kaçınılmaz ya da grup seks
00 Yorumla
+1 yılolabilir bence
00 YorumlaNormal diyorum
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk kamyoncu olur
00 Yorumla
+1 yılNediyelim
02 Yorumla
Soran+1 yılHayırlı olsun de :D
- +1 yıl
Allah tamamina erdirsin bir yastikta yaslanin torun tombalak sahibi olun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyi cesaret.
00 Yorumlaçok zorlanılmaz
00 YorumlaDoğal :/
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani