Ozel bir bankada ticari mudurum. 4 yildr calisiyrm. Cogu erkek benimle ilgileniyor ama hepsi 30-35 yas araliginda. Neden yasitlarim benle ciddi bir iliskiye yanasmiyor anlamiyr.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İyide sen ne sanıyorsun? Buraya yazdığın özellikler bir erkeğin bir kızla evlenme kriterleri değil kişiliğinden bahset.. Bunlara bakarak bir erkek seninle ya cinsellik ya da para için birlikte olur.
Ne alaka. Sen evlencgn kadinin zekasiz issiz sapsiz beynsiz basarisz olmasinimk istersn
Hayır yanlış anladın tabiki işi olmasına bakılır ama bu 2. planda kalan bir şey burda direk bunu öne çıkarmışsın sen asıl önemli olan ciddi ilişkide karşıdakinin kişiliği bence buna dikkat etmelisin biraz ayrıca beyinsizlikle ne alakaki ben sana beyinsiz zekasız felan demedim
gerçekten bu şekilde hiçbirşeyi beğenmeyen biriysen karşı cinsin senden uzak durması normaldir yaşıtlarından bahsediyorum, 30-35 arasında olanlarda seni şirketteki ortak gibi görüyor olabilir yani maddiyat için yanaşıyor olabilirler. bana göre evlilikte maddiyat olmazsa olmazdır ama işin özünde doğallık, koşulsuz sevgi vardır sende bunları göremiyorum
Tabiki maddiyat onmli bence.
Ona bakarsan bende Pöhum maasim 5 bin tl ye denk gelio Allah helal. yedirmeyi nasip etsin. Eger foton buysa kusura bakma ama bende senlen ciddi dusunmem bir kere sizin gibilerin burnu cok kalkikolur cok kaprisli olur evlenilmez... kisisel dusuncem
Alakasi yok aslinda. Yani biraz yasamaya duskunm oyle diim. Mesela tatil yapmam gerk. dinlenmk icin. Kilk kiyftme dkkt etmem gerk isim geregi. Bunlar norml seyler. Cocuk iaterm mesela 2 3 tane ama kimse bana inanmiyor. Bakmam saniyor. Yemek yapmam temzlk yapmam saniyor ama alaksi yok
olgunlar görmüş sendeki ışığı
ve diğerlerinde para yoktur ondan olabilirmi
Oda olabilir
parasız biriyle çıkarmıydın
Parasiz derken fakir olsun ama kultrlu olsn. Ayrica ici fakir olmasn ezikletmesn kendini. Durusu olsn
sende ışık yak onlar o zaman
Cevap
55Cevap
yasiniz kac bilmiyorum lakin kariyerli bir hanim iseniz 25 yaslarinda iseniz mesal su anda yasitlariniz henuz kariyerinin basinda oldugu gibi hayalinde evlilil yoktur
kariyerli erkekler yani 30 yas uzeri olanlar evliligi dusunurler
Cunku kendını seksı ve karıyerlı dıye tanıtman sadece o tip şeylere önem verenleri cıkarıyor karşına. Muhabbeti bol olan bir ilişki ara.
Gerekirse yasitinda olurun bunlar ufak sorunlar 😂😂
Giyim tarzın ve olgunluğunu düşün bir derim bence. Hafta sonu da bu şekilde geziyorsan yakında yaş ortalaması 40ı geçer
Hyr hafta sonu yirtik pirtik 😂
O zaman sende denge problemi var. Ortayı bulamıyosun,? şaka bir yanada ciddi olarak düşüncemi söyliyeyim. Mesleğiniz ve almış olduğunuz sorumluluk sizi yaşınızdan fazla olgunlaştırmış. Buda yaşıtlarınızdan ziyade daha olgun erkeklerin dikkatinden seneki kaçmamış. Zaten yaşıtımız birisiyle şu dakikadan sonra sizde mutlu olamazsınız.
İlişkide erkeğin bayandan daha büyük olması gerektiğini öğrenemeyecek kadar az ilişkin olmuş erkeklerle demekki :D
Oyle diyebilir 6 yillik iliskm bitti kariyerm yuzunden kendisi hala okuyor ben mudr oldm
çünkü yaşıtlarınız henüz yeterli olgunluğa ulaşmadı..
4 yılda ticaride müdür mü oldun :)))
Hatun kendi bankasını kurmuş beyler :D
Evet okulumj 21 de bitrdm hemn ise basladm ve hep gelistrdm kendimi
Bankacı değilim ancak çok fazla bankacı tanıdığım var. Anlattığına inanmıyorum. Hadi benim söylediğim bir kenera. Google amcaya açıp banka müdürü nasıl olunur diye yazdım be ilk çıkan siteyi buraya bırakıyorum :))
https://nasilkolay.com/banka-muduru-nasil-olunur
Banka muduru olmk cok ayri birsey canisi. Yas isterler. Ve ben surekli 1. Oldm hedeflerimde ve is adami tanidigm cok ve mevduat getirim kar oranim cok yuksek. Ayrica brokerlk egitimi aldm ve Şu an doktra yapiyrm. Ticari bolge mud tic kisimlar vardir 5 milyn dolrlk 10 milyn dolrlk musteriler gbi snflamalar var ve altinda 5 kisi calisr bir takjm gbi sende baslarinda lider olursun. Hersey malesef googlda yazdgi kadr basit ve acimsz degildir.
Ayrica hangi is adamina gitsem bu ay size 3 milyonlk mevduat yapalim 12.8 den desem kimse beni kirmaz emin ol 😉
Umarm anlamissndr ben zaten 4.00 ortalama ile okl bitiren bir tipim direk genel mudurlkte ise basladim canisi
Sen şimdi şefmisin müdür mü. Bambaşka bir konuya geçtin.
Ayrıca 12.8 zaten iyi bir oran :) Neyse ama ben inanmıyorum hala müdür olduğuna. İşim gereği Kocaelide ki bütün ticari bankaları tanırım. İnanmama sebebimde bankacılıkta edindiğim tecrübe. Google amca sadece tarafsız örnekti ;)
Ister inan ister inanma eger sende benim gbi kocta falan okusaydin ne demek istedgmi anlardin.
seksi ve kariyerli olabilarsin ama insan mısın diye şöyle bir bakarım , f, kirlerimiz uyuşuyor mu diye bakarım. senden daha seksilerini ve dah çok paraya sahip olan insaları gördüm ama hepsi beş para etmeyen insanlar.
Fazla ciddi olabilirsin buda onları korkutuyor olabilir
Surekli is icin kosusturmacam var hep bir sempozyum falan. Unide hoca olucam boyle giderse
Sende 50 yaşlarda hiç evlenmiş rektör tipi var olucak bir hava var zaten
Muhtemelen de oyle olucam😂
Hayırlısı olsun :D
Belki gereğinden fazla olgunsun, ya da etrafındakiler hep 30-35 yaşlılardır
üniversite mezunu bir işsizim ve tipsizim :D içgüveysi olarak sizinle evlenebilirim :D
Demekki sen ciddiye ilişki yaşanacak kız potansiyeli sergilemiyorsun görünüşünle.
Aksine cok zor biriyim kolay kolay evet demem ve kariyerimde var parasina puluna bakmiyrm ezmiyormda kimseyi
İçini kimse bilemez ama yaşam tarzın da buna sebep ola bilir. İçinde on numara bir insansındır belki ama insanlara yansıttığın dış görünüşün yaşam tarzın farklı algılanıyor ola bilir. Bazen değişim iyi ola biliyor.
Burda basswttipim zor ya da kolay olman değil. İnsanlara. Karşı kendini nasıl yansıttığın. Ve insanların bunu nasıl algıladığı
artık kimse ciddi ilişki istemiyor ki 30 undan önce senin zamanlaman yanlış.
Bundan önceki 4 GM seninle gayet ilgilenmiş görünüyor. Sayın ticari müdürüm. :)
bu sensen olmamis ama lutfen ilgilenmez tabi daha soruyor
Onlara göre kendilerinden fazla goruyolardir seni kabul etmez diye yanasmiyolardir bu arada ayakların kaç numara 😊
Müdürsün, yaşıtlarında yüksek ihtimal personelin. Sıkıntı :)
Aynen 😂
Sen yaklaşacaksın yaşıtlara o zaman :) Artık dominant bir yaklaşım gibi olacak ama kariyerin bedeli: )
bır kadın karıyer sahıbı ve seksı ıse cogu erkek cekınıyor kesın olan bu
Ekonomık açıdan seni kendılerınden güçlü görduklerı ıcın olabılır
Bu dgru evet. ya da zenginlerde baba parasi var onlarnda kafasi bos oylede kultrsuz olmasn
Çok olgun duruyorsun ciddi duruyorsun sal biraz yaşına göre giyin :)
Benmlde hp colk cock ılglnyr bnde anlamyrm
Ben cpluk cocuk istemiyrm ama olgn olsn yasitm olan gerci 30luklarda fena değil nendesem yapiyolr 😂
Yaşıtların karı kız peşinde 😀 seni isteyenlerde o yaşlarda karı kız peşindeydi 😀
Tarzın Harıka talıbın cok olur
Evleneceğin kişiyi bekle onla bunla fingirdeme
Valla ben talibim evlenirim 🤗😊
Fiziğin oldukça itici. Birde konuşma tarzın.
Kariyerli olman onları korkutuyor demekki..
Olabilir doğru insanı bekle
yaşından büyük duruyorsun bence
Hayırdır o yaşta ne müdürüymüş atma Ziyaaa
Ticari mudr canım genel mud ise basladm ne var bunda burslu okudum koc ta ayrica okul 2. cisydm neresi abes.
Bence yalan
resimdeki sensen büyük duruyorsun ondan olabilir
Evet benim normlde kucuk derler belki boyumdandr 1.80 boyum
Ben ilgilenirim snnle
Fotosunu paylasan gizli üye ooooo
giydiğin kıyafetler olgun olduğu için olmasın
Sizde kredi faizleri ne kadar hafız
büyük gösteriyorsun tarzınla
Olabilir ama normlde kucuk derler 22 falan
bu sen mısın? sensen gel yasıtınım ben senın :)
Benm cidden
sandığın gibi çekici değilsin.
Bu olgunlar hep böyle
demek ki ortam olmuyor
35 yaşlarında gösterdiğin için olabilir.
seni an ca o yaştakiler anlar :)
Gerçek olmadığın için olabilir mi?
senin yaşın kaç 20 mi?
25 olsam alırdım belki 😂
Yas kac?
resımdekı cıdden senmsn bu arada
senin yaşın kaç
Hangi banka kredi cekelim :)
Seksi değilsin
Kaç yaşındasın ekür?
Ağır bayan ol.
@angel8 zaten agir bir kadinim
ağır olan kisi ilgilere ilgisiz kalır. Ilgin tek kişiye olsun.
Oylde bir skntm var evet. Ilgilere cvp vermeyncede hoslanmiyor saniyolar. Napicz boyle versek kasar vermesek hoslanmiyr havali
herkesten mi hoslaniyorsun. Tek kisi iyidir.
Of anlamadn neyse kapasitw farkli cok yonlu dsuneblrsn bunu. Kisa anltryrm cocuklar. Anlamaynlar icin 2. Dersimiz 2 saatlk olack 😂
Ben ilgilenirim aslınd🙈🙈
müdürüm :)
Çünkü çok sexsisin:)
Gel deneyebiliriz
Burdan olmaz apla
çok fazla fark yokki
Bend e anlamadım
ben de anlamıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?