+1 yılSapıklık bir birliktelik içinde taraflar arasında cinsellik konuşmak ya da istek duymadan kaynaklı değil cinsel psikolojik yönden aşırılık ve anormallik göstermek ile alakalıdır yani bir yetişkinin çocuklara karşı cinsel istek duyması anormallik bir erkeğin ya da kadının evlilikte dahil olmak üzere cinsel yaşamında ve toplum içerisinde karşı cinsi rahatsız eden cinsel beklentiler içinde olup bunu tekrar etmesi aşırılık olacağından sapıklık ve sapık düşünce olarak değerlendirilebilir ama bir ilişkide cinsellik konuşmak ya da istek duymak anormal değildir lakin senin konumunda yeni başlayacak bir ilişkide cinselliğin ön plana çıkması sapıklık değil sadece zamanından önce ortaya çıkması seni rahatsız eden bir olgu halini almış diyalog ile çözme yolunu seçin ve karşı cinse bu konunun erken ve zamansız olduğunu anlatın diyaloglar sonrasında tercihiniz noktasında seçiminizi yapın mutluluklar
27 Yorumla
Soran+1 yılBEN SÖYLEDİM ZAMANSIZ DEDİM YANİ İLERDE KONUŞMAK NORMAL DİYORSUNUZ 24 YAŞINDAYIZ ZATEN ÇOK HAKLISINIZ O SADECE BAZI ŞEYLERİ ÖĞRENMEK İSTİYORMUŞ ÇÜNKÜ ONUN İSTEDİKLERİNİ EVLENİNCE YAPABİLECEK BİRİNİ ARIYORMUŞ SONRA SORUN YAŞAMAYALM BASTAN SORAYIM DA DİYO
- +1 yıl
Cinsellik konuşmak ve yaşamak sizin ilişkinizde henüz erken bir konu ilerleyen zamanda bu konuyu konuşmak ya da yaşamak tercih meselesidir ama doğaldır lakin karşı cinsin sizi bir birey olarak ya da duygusal olarak tanımadan cinsel yönden tanımaya çalışması abes bir husus görünüyor mantıklı ve prensipli hareket edin saygılar
Soran+1 yılBENİ GAYET İYİ TANIDIĞINI VE HOŞLANDIĞINI SÖYLÜYO BENİM KİŞİLİĞİMİ BEĞENMŞ HERŞEYİNLE İSTDEĞİM GİBİN Bİ DE O MERAK ETTKLERİMİ ÖĞRENEYİM İLERDE SSORUN YAŞAMAYALM DEDİ BENDE ZAMANLA ÖĞRENRSİN DEDM SİZCE BU ZAMAN DİLİMİ NE ZAMANDAN SONRA KONUŞULMALI ? SZDE ERKEKSNZ AZ ÇOK TAHMN EDİYORSUNUZDR SORACĞI SORULARI
- +1 yıl
Size sizi tanımak amaçlı soru sormadan ve verdiğiniz cevap doğrultusunda gözlem yapmadan sizi tanıyor olduğunu söylemesi size inandırıcı geliyorsa bu noktada bir şey söyleyemem arkadaşım ama benim aklım ve mantığıma inandırıcı gelmiyor cinsellik konusunun konuşulması bu konuya bireylerin nasıl baktığı kendilerini bu konuda nasıl tanıdığı ve hissettiği noktasında karşılıklı bireyler arasında bilgi paylaşımı sağlar o kadar
Soran+1 yılTANIMAK AMAÇLI ÇOK SORDU AİLEM VE BENLE İLGİLİ HER YÖNMÜ ÖĞRENMEYE TANIMAYA ÇALIŞIYO
- +1 yıl
Tercih bu noktada tamamen size kalıyor arkadaşım
Soran+1 yılÇOK TŞK EDERİM SAĞOLUN EVET BANA KALIO İLERLEYEN ZAMANLARDA DURUMU GÖRE HAREKET EDİCEM
Konuşmalarından anlayabilirsin. Neler söylediğini bilmeden yorum yapılamaz. Ama içinden geçenlere kulak ver. Kalbinden ne geçiyorsa onu yap. Çok konuşanda zarar çok susanda.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. Sezebiliorsan bu sana bır ısarettır.Baslamadan hani.
02 Yorumla
Soran+1 yılSEZDİM CANIMDA NE BİLİYİM BU KONULARI KONUŞMAK NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM Kİ KONUŞŞAM EN AZINDAN BENDEN NELER BEKLEDİĞİNİ ÖĞRERM DİYORUM SONRA YOK DİYORM YANLŞ BİŞEY FALAN SENCE DOĞRU MU VE KONUŞACAKSAK NE ZMNDAN SONRA KONUŞMALYZ ŞUAN BANA GÖRE ERKEN
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bir cins karsi cinse rahatca +18 niteliginde soru sorar ve muhabbet ederse, bunun tanisi-teshisi icin alim olmaya gerek yok. O kisi net olarak terbiyesiz ve ana-babasindan genel toplum ahlakindan hicbirsey alamamis akil fukarasi bir kisidir.
10 Yorumlaoff yavrum taşşş gibisin bir kere versene,off yavrum hepsi senin mi diyorsa kesn sapıktır oradan koşarak uzaklaş :D
00 YorumlaSapık ruhlu ne demek yaaa.. ne kadar geri kafalısın.
00 Yorumla
+1 yılAnlaya massın , hiç belli olmaz bakarsın nette acayip laflar ama yaşantısında asla cesaret edemez tam terside olabilir mesela beni ekle ben acayip rol yapar kızları tuzama düşüren bir sapıgım ahahah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher erkekte az çok vardır bu içgüdüsel bişi fakat bunu kontrol edebilmek önemli ki bu salak daha ortada hiç bişi yokken bir bayanla böyle şeylerin konuşulmamasını bilemeyecek kadar ergen uzak dur bak :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇOK HAKLISINIZ BAZI ŞEYLERİ ÖĞRENMEK İSTİYORMUŞ ÇÜNKÜ ONUN İSTEDİKLERİNİ EVLENİNCE YAPABİLECEK BİRİNİ ARIYORMUŞ SONRA SORUN YAŞAMAYALM BASTAN SORAYIM DA DİYO
alıstırıyo ıste bştan
112 Yorumla
Soran+1 yılNASIL YANİ
Soran+1 yılYOK YA ONU YAPACAK BİRİNE DE BENZEMİYO DA HANİ BNM SORDĞUM BUNLARI KONUŞMAK NORMAL Mİ NE ZAMAN KONUŞULABİLİR ONUN İSTEDİKLERİNİ EVLENİNCE YAPABİLECEK BİRİNİ ARIYORMUŞ SONRA SORUN YAŞAMAYALM BASTAN SORAYIM DA DİYO
Soran+1 yılMESELA NE KADAR SÜRE SONRA KONUŞMAMIZ DOĞRU
Soran+1 yılHAKLSINIZ EN MANTIKLISI KABUL EDERSE ETTİREBİLİRSEM İNŞALLAH
Soran+1 yıl24
Soran+1 yılO DA 25 YAŞINDA NİŞANLANRIZ SONRA SEN BENM İSTEDİKLERMİ YAPAMAYAN Bİ KIZSAN AYRILIRZ KÖTÜ OLUR DİYO O YÜZDERN ŞMDİDEN YAVAŞTAN ÖĞRENCKMŞ SORU SORARAK MESELA ŞUNU YAPARMISIN FALAN TRZDA
+1 yılnereden vardın bu kanıya misal?
02 Yorumla
Soran+1 yılONUN İSTEDİKLERİNİ EVLENİNCE YAPABİLECEK BİRİNİ ARIYORMUŞ SONRA SORUN YAŞAMAYALM BASTAN SORAYIM DA DİYO
VE İŞTE YAVAŞ YAVAŞ O TARZ KONULAR AÇIYO ONDAN TAHMN ETTİM- +1 yıl
usul usul yaklaşıyor yani.havuç sopa taktiği.
+1 yılkonusmasindan :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerçekte mi nette mi *
01 Yorumla
Soran+1 yılGERÇEKTE DİYO TELDE NETTE DE BÖYLE
Gizli Üye(36-45)+1 yılişi çömüşsünüz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçözmüşsünüz yani:)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem