Bir erkeğin sevdiği kadına ; Seni normal değil tutkuyla seviyorum demesi ne demek? Yani tutkuyla sevmek sadece cinsel odaklı birşey mi? Yani iyi mi? Kötü mü? Monotonluğu mu engeller nedir? Çok teşekküler Herkese;)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalan bunlar yalan bir erkegin soyleyebilecegi standart yalanlardan biri. Napsin garibim kiz mutlu olsun diye kelime oyunlari yapiyor. Ne deseydi seni siradan bir sekilde gayet basit olarak seviyorum mu deseydi. Erkekler genelde duzdur. Seviyorsa seviyordur sevmiyorsa sevmiyordur. Sana duydugu tutkuyu guzel sarisin bir rus hatun gelse onada duyabilir ama sana ne yapmacik bir kizmis diye soyler.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Tutku tek tarafli olmaz herkeslede olmaz ten lerin uyumu sart bir kadinin kokusuna asik olmak sacini boynunu koklamak icine ceke ceke özlerkende oyuzden burunlar sizlar...😊😉gercek aşk ten uyumudur digeri cikar iliskisi... tutku ve ates icin ten uyumu sart.. gözünun icine baktiginda yapmak istediklerin ayni ise bizdensin..
21 Yorumla- +1 yıl
Senin yazdığını okudum da o kadar doğru ki. Benim sevdiğim kokuna aşığım diyordu. Bizim bir sarılmamız var tam yarım saat hiç kopmadan. Saçımı koklamayı çok severdi başım dan öperdi. Ben kimseyi onun yerine koyamadım bir başkasına sarılmadım çünkü bende onun kokusuna aşığım. Böyle en içten tutkuyla seviyormuşuz birbirimizi sizin yazdığınız dan bunu çıkardım..
En güzeli zaten tutkulu sevmek istemek 😉
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
+1 yılköpek gibi seviyorum demek işte tehlikeli sevgi türüdür
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden tehkikeli?
- +1 yıl
Ayrıldığın zaman seni pompalı tüfekle vurabilir 😂 her şeyin fazlası zararlıdır
Soran+1 yılO tutkuyu hissediyorum sahiplenme falan.
Konuştuğumzda öyle noktalara takılıyor kı şok oluyorum
Evet oldukca tutkulu ve unutmuyor en küçük ayrıntıyı bile
Normal değil içinde fırtınalar kopuyor ben henüz göremedim tam olarak:)- +1 yıl
Dediğim gibi yarın başlıyor bir gün olur da ayrılalım dersen hayatın kabusa dönecek emin ol
Soran+1 yılBenim onu sevdiğimden emin.
Tek sıkıntımız ilgi
Bu kadar tutkulu Görüştüğümüzde hissediyorum zaten Her şey cok iyi fakat ilgisiz. Bu kadar tutkulu bir adam neden ilgisiz olur
İş yoğunluğu bahane ! Tek bildiğim daha önce aldatılmış onu da ortak bir arkadşımz söylemişti. Ama konuşmaları bakışları davranışları samimi şefkatli hissettriyor ama sanki bir korkusu varda belli etmiyor gibi bende ki sadece bir his.
Soran+1 yılMerhaba
Böyle ilgisiz olucaksan bitsin dedim. Hiçkimse vazgecilmez değğldir dedim. Ve gerçekten de ayrılmayı göze aldım
2hafta sonra o yazdı şaşırdım normalde hiç yazmazdı
Hatta bir keresınde ben ayrılıp tekrar konışmuştum dedim kesin yine benden bekler.
Biz whatsp ta mı tanıştık whatspta bitirelim sacmalık bu dedi. Kabul etmiyorum Hayır dedi
Buluştuk bir daha böyle birşey olmaycak seni kolay bulmadım dedi
Kafamdan tuttu sıkıca gözlerime baktı
Sizin lafınız geldi aklıma:) benim sevdiğim psikopat mı dedim:))
Barıştık ama ben değiştim eskisi gibi üzerine düşmeyeceğim
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ten uyumu, herşeyi ile tas tamam seviyorum demek...
15 Yorumla
Soran+1 yılHmm evet ten uyumu nda bahsetmişti cok önce hatırlıyorum
Ama tek başına yetmez ki
O zaman bütün gün çıkmaz yataktan öyle bir çift
Soran+1 yılAnladım
Her yönüyle bir uyum
Salt cinsellik değil.
Soran+1 yılWaay muhteşem bir tanım oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılbence erkeğin o anki ruh halinle ağzından çıkanlara çok fazla takılmayın canı sevismek istemiştir bunu kibarca tutkuyla dile getirmistir cok fazla o an bir elektirik almistir yine buna tutku demistir söylemesine deyil yaşatmasina bakın derim 😊
10 Yorumla
+1 yılgoogle'a tutku nedemek diye yazsaydin burada abuk subuk sorularla bizi mesgul etmemis olurdun
00 YorumlaŞiir uğruna Recep Tayyip Erdoğan'ın yıllarca tutuklu kalması 😵😧😢😢😢
00 Yorumlaİkisi de..
Ve daha bir çok anlam çıkarılabilir06 Yorumla
Soran+1 yılBir çok anlam derken Mesela?
Soran+1 yılBir kişiyi tutkuyla sevmek❤️
Soran+1 yılSeviyorum zaten
Tek sıkıntımız Özgürlüğüne düşkün
Ben de elimden geldiğince sıkmıyorum bana sadık ama iş yoğunluğuda cok fazla ondan mıdır bilinmez ilgisiz
Ama yan yanyanayken sevgi şefkat dolu
Bakalım Hayırlısı
+1 yılCinsellikte istiyor anlaşılan.
00 Yorumlaihtiras dram
02 Yorumla
Soran+1 yılHemde ne dram ömrümü yedi:)
İyi birşey.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşşallah
Günaydın
01 Yorumla
Soran+1 yılGünaydın