Evlenilecek kızda aradığım kriterler cokmu abes?

Bir bayan arkadaşıma evleneceğim kızda aradığım kriterleri söyledim, sen böyle kiz bulamassin evde kalirsin dedi. Sorum kızlara kriterlerimi yazacağım hakkaten zormu böyle kız bulmak?
1. Herkesin genel kriterleri olduğu gibi
(sevgi, saygı, güven)
2. Cahil olmasını istemiyorum ama çok kurnazda olmasını istemiyorum
3. Kesinlikle anlayışlı olmalı hep karşıma anlayissiz insanlar çıktı benim siyah dedigime beyaz diyen cinsten
4. Kesinlikle nolursa olsun yalan soylememeli
5. Benimle arkadaş gibi olmalı oturup ps oynamalı karşılıklı oturup rakı da icmeli
6. Ağırbaşlı olmalı nerde oturulur nerde susulur bilmeli basit karakterli olmamalı
7. Bana saygı göstermeli her dedigime evet desin demiyorum ama erkegine saygı da kusur etmemeli
8. Anneme babama saygida kusur etmemeli
9. Bir hata yaptığında sende bunu yaptın dememeli hatasını anlamalı
10. Gerekirse annemle gelip köyde fındık toplayacak herhangi bir davette falan gözlerime baka baka dansta edecek
11. Ben temizliğe çok önem veren insanim kesinlikle temizliğine çok dikkat etmeli
12. Her kavgamizi annesine abisine soylememeli
Ve de en önemlisi annemle babam ayrı benim annemle kiradayiz anneme ev almak istiyorum dolayısıyla eşim olacak kişinin buna birşey dememesi lazim ama bu isteğim bayağı zor. Senin annene sebepmi çalışıyorum diyebilir saygı da duyarım.
Hiç umut yok mu kizlar...
Güncellemeler
+1 yıl
Kızların bu cevaplarindan sonra gerçek yuzlerinide görmüş oluyoruz, ne var kriterlerimde cahilmi olsun yalanmi desin anlayissizmi olsun pismi olsun anneme babama saygisizlikmi etsin basitmi olsun. Isteklerim her erkeğin istediği şeyler
Evlenilecek kızda aradığım kriterler cokmu abes?