Sivilce tedavisinde Roaccutane

arkadaşlar ben doktora sadece eski sivilcelerden kalan birkaç seivlice izi için gitmştim yani artık fazla sivilcem çıkmıyordu. ama doktor hazırmış gibi hemen roaccutane verdi( aknetrent de aynıymış ondan verdi eczane roaccutane yokmuş). 15 gündür kullanyorum. aslında cildimde büyük ölçüde bir beyazlama oldu ilk hafta biraz soyulmalar başladı güneş kremini de sürünce şu ara biraz iz kaldı ama o kadar şikayetçi değilim. yüzüm gayet bembeyaz oldu yani iyi anlamda beyazladı. temizlenmiş bir görünüm var cildim kuru yağ oranı çok azaldı. şimdi ben bu ilacı kalan 15 gün daha kullanıp bırakayım mı ? çünkü dudak kuruması, eklem ağrıları, aşırı bir yorgunluk var 15 gündür süregelen. yani yüzümden memnunum şu an 15 gün daha kullanırsam daha iyi hale geleceğini düşünüyorum. ne dersiniz bırakmalı mıyım sizce ? daha uzun süre karaciğerimi yormak istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
vallahi çok kararsız kaldım ya dediğim gibi pek bir sıkıntım yok şu an sivilcelerimle ilgili sadece izler vardı ve onlar için krem vermesini bekliyodum doktorun o yüzden gittim ama raoccutane çaktı direk. o da işte aşırı yorgunluk yapıyo 2 haftadır dudaklarımı çok çatlatıyo
Sivilce tedavisinde Roaccutane