Sevgilinizin telefonun rehberinde kayıtlı olan isimlerin yanı sıra, not bölümünde ya da telefonun herhangi bir bölümünde gizli saklı kayıtlı tuttuğunu farkettiğiniz numalara denk gelseniz bu durumdan şüphelenir misiniz? #BirTutamAşkk #Gizlisaklıkayıtlıtutulannumaralar
Sevgilinizin telefon rehberinde kayıtlı olan isimlerin yanı sıra gizli saklı kayıtlı tuttuğu numaraları fark etseniz ne yaparsınız?
Ben hayatımda gördüğüm en pimpirikli , huylu, şüpheci insanım. Sevgilimle her gün buluşurduk allahın her günü telefon rehberinden tut, internet geçmişine oynadığı oyunlardaki mesaj kutularından , takvim ayarlarına kadar her yerine bakardım. Ama hiçbir şey çıkmazdı. "Ne kadar masum bir sevgili değil mi ben de ne kadar şüpheci kindar sevgiliyim " bütün kız arkadaşlarını tanırdım. Zaten 1 kuzeni vardı kız olarak bir de kuzeninin en yakın arkadaşı Cerenle arkadaştı. Beni de tanıştırmıştı bu cerenle. Ceren sürekli bana çok güzelsin , çok yakışıyorsunuz vb sözler söylerdi sürekli. Ben sevgilimle 3. Yılımı bitirmek üzereyken , sevgilimin beni bir yıldır bu Ceren denen kızla aldattığını öğrendim. Seneye yüzük takacaktık , aileler tanışmıştı, ben de her gün aldatılmayacağıma o kadar emin bir şekilde yine sevgilimin telefonunu hesaplarını kontrol etmeye devam ediyordum.
Bir gece gizli bir numara aradı -arayan Ceren'in en iyi arkadaşı, sevgilim dediğim insanın da kuzeniydi- seni aldatıyor dedi kanıtlarım var dedi , fotoğraflar , videolar mesajlaşmalar , neler neler attı. Ben her gün kontrol edip sıktığım halde aldatılmayı engelleyemediysem , aldatılmayı engellemenin HİÇBİR formülü yoktur. şu an nasıl mıyım? Haberi geçen hafta öğrendim daha açım taze dün Doğum günümdü bana en güzel hediyeyi gerçek yüzünü göstererek verdi. Ona aldığım saati satarak o kıza altın kolye almış mesela. Şu an çıkıyorlar. Allah karşımıza doğru düzgün insanlar çıkarsın umarım 😊
karıştırmayacağım için görmem muhtemelen. hadi gördüm diyelim. yargılamadan önce anlardım. her şey olabilir. rehberi sığmamış olabilir. kaydedecek kadar önemli olmayabilir. ya da kolayına gelmiş o arada oraya yazmış olabilir. yine de önlem almak lazım. fazla tilkilerin karışmaması gerek beyne ki huzurlu bir ilişki sürsün insan. bir kere sepete kurt düştü mü bütün elmalara bulaşır. havadan nem kapmamak lazım.
birincisi sevgililerin gizlilik kavramını yitirmesi gerek. aşk insanı salak saf yapar ki nasıl dusunsun kurnazlıgı falan. yani çok tecrube ettim ki yalan ve birşey saklamanın altında tam da dusunulen sey yatar. yani aldatılmak. aldatılmak illaki senin haricinde bir insanla ilişkiye girmesimidir? nnoo. aldatılmak var bu işin icinde ki bu da sana verdigi degerin sıfırın altına inmeye basladıgı anlamına gelir. bunun sonrası tek cozum ayrılık. hayatında böyle bir hastalıgı barındırmak hatadır. ne ask nede asık bu durumlarda olmaz.
Merak edip sorarım sakin bir şekilde. Açıklama mantıklı gelmezse yine sakinliğimi korumaya çalışarak aramasını isterim. Sinirlenince ve bağırınca eline koz vermiş olacağım çünkü. Mantıklı gelmemeye devam ederse de ilişkiyi bitiririm.
İnternet & Teknoloji konusunda 937 cevap paylaştı.
kim olduğunu sorarım, sonra aramasını söylerim dediği kişi mi diye.. Neden sakladığını sorarım.. duruma kişiye gore değişir, eğer eski sevgilisinin numarasını falan saklıyosa, hele bide yalan söylüyorsa ayrılırım net.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı.
Evet ve gizli gizli numaralari alip aradigimda olmustur. Huyum degildir ama cok gizli kapakli konusmalar, telefonla tuvalete gitmeler falan beni buna zorlamisti ve nitekim haklida cikmistim. Vurdum tekmeyi 😒
Telefon kurcalama huyum yoktur. Öyle bir şey fark etsemde sorarım. Benim telefonumda olsa ve o numaraları arasa öğrenmeye çalışsa hoşuma gitmez çünkü. Bana yapsa rahatsız olacağım şeyi neden ona yapayım
Önce numaraları kendime kayıt ederim sonra sorgularım yalan söylerse inanmış gibi yapar kontrol altına alırım aynı numaraya ikinci kere denk gelirsem kıyamet koparırım..
Sorarım bunlar kim diye. O dürüst olur zaten. Olmuyorsada üzerine düşmem. Ne zaman ortaya çıkar, o zaman yer yarılsın içine girsin bence. Aldatmaya, tacize, tecavüze asla taviz vermem.
Adamin isi gucu var ben umursamam hersey herkes olabilir mutluysam bana bir yanlisini hissetmiyorsam hic umursamam bu kadar cok irdelersen sonunda hep mutsuz olursun bence.
İnternet & Teknoloji konusunda 884 cevap paylaştı.
Şüphelenmeyip güvenmeye devam eden ya sąlaktır, ya da umursamıyordur. İllaki insan merak edip, güvenini yitirir. 😏 Farklı bir olay yoksa, rehberinde olurdu numara.
Şimdi, neden notlar kısmında saklasın ki gayet şüphe çekici bir durum. Ararım numaraları bir bakarım, hatun kişiyse eğer ve işle güçle alakasız ise, kan çıkar 😏
Neden negatif düşünüyorsunuz ki? Ne var yani iş için veya herhangi bir farklı sebepten dolayı numarayı not olarak kaydetmiş olamaz mı? Hemen aldatıyor damgası biraz saçma..
İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı.
telefonuma kayıt eder Whatsaptan bakarım ararım kız mi erkek mi yalnis oldu der kapatırım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben eşimin telefon rehberinde tanımadığım bir bayana ait numara bulmuştum.. numarayı alıp chat programlarında dağıtmıştım evli adama numara vermeye firsatı kalmasın diye :s
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sevgilinizin telefon rehberinde kayıtlı olan isimlerin yanı sıra gizli saklı kayıtlı tuttuğu numaraları fark etseniz ne yaparsınız?
En İyi Cevaplar