Neden kimse bana değer vermiyor?

Arkadaşlar merhaba, benim sorunum şu ; kimse bana değer vermiyor ve kaale almıyor, durumu şöyle anlatayım , atıyorum whatsappdan yazıyorum onu bile görüp cevap yazmıyorlar, bu arada ben 27 yaşında ve İstanbul'da yaşıyorum, konustuklarim yaş farkı olan ve dişçi gibi kişiler, bende üniversite mezunuyum ama issizim sans yüzüme gülmedi, o konudan yana da depresyondayım, bu arada bakireyim ve bu yüzden de sevgilim olmuyor sanırım, piyasa da çok mutlu kaşar var ya da hiç namuslu insan kalmadı merak ediyorum, ki tahminim versem de yine yaranamam aranmam, uzun boylu sarışın iyi eğitim almış doğma büyüme istanbullu kizim, resim sergisinden tut bütün kültürel aktivitelere de giderim ama insanların gözünde köpek kadar değerim yok, yasitlarim desen yaş farkı olanlardan beter, mesela şu an haftasonu kaç kişiye yazdım kimi ya cevap vermedi kimi de dolu olduğunu söyledi, ayrıca Rus kökenli bir kızım dış görünüşten yana da çok güzel biri olmasam da fiziğim sağlamdır neden böyle anlamadım, kimseye evden al eve bırak, beni şuraya buraya götür de demem, bana bir akıl verin
Neden kimse bana değer vermiyor?