Bütün arkadaşlarım Tinder'ı indir diyor ama kullanabileceğim başka uygulamalar var mı? Siz hangilerini kullanıyorsunuz?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Bütün arkadaşlarım Tinder'ı indir diyor ama kullanabileceğim başka uygulamalar var mı? Siz hangilerini kullanıyorsunuz?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Selamm, 👋
Diğer date uygulamalarını elbette kullandım. Dönem dönem farklı date uygulamalarının müdavimiydim. Bu sayede aslında farklı date uygulamaları hakkında deneyimlerim mevcut. Herkesin zevkine uygun çeşitli date uygulamaları var ama ben happn’de takılmayı daha çok seviyorum. 🙂
happn, konum özellikleriyle çalışan bir date uygulaması. Benzer konumu paylaştığın profilleri keşfetmeni sağlıyor. Dışarıda dolaşırken bu uygulamayı çok sık kullanıyorum. Bu sayede yeni gittiğim yerlerde bile kolayca sosyalleşebiliyorum. Uygulamanın kolay kullanım özelliği, benzer özelliklere sahip profilleri bulabileceğim tarama sayfası gibi imkânları benim tercih etme sebeplerim arasında yer alıyor. Biraz happn'den ve uygulamayı nasıl kullanacağından bahsedeceğim. Hazırsan başlıyorum. 👩❤️👨

Telefonunun uygulama marketinden ücretsiz bir şekilde happn’ı indirebilirsin. Gmail, Facebook, Apple hesabı ve telefon numarası gibi farklı seçenekleri kullanarak happn hesabını oluşturabilirsin. Profiline yüzünün net göründüğü bir fotoğraf ekleyip eğlenceli profil tanıtım sorularını yanıtlayarak sayfanı zenginleştirebilirsin. Unutma! Profiline denk gelen kişiler kalp atmadan önce kısa bir inceleme yapacaktır. Bu yüzden iyi fotoğraflar ve kendini anlatan en iyi cevapları kullanmak hayatının crush’ı ruh eşinin seni bulmasında kolaylık sağlar. 😛

Konum servisi özelliğiyle çalışan happn, seninle aynı konumda bulunan kişilerle uygulama üzerinden sosyalleşmeni sağlıyor. Uygulamada yer alan map kısmını inceleyerek seninle aynı konumda bulunan happn profillerini görebilirsin. Daha detaylı incelemek için harita üzerinde zoom yapabilirsin. Ayrıca, beğendiğin profillere kalp atmayı unutma. 💗 İlgini çekmeyen profili çarpılayarak geçebilirsin. Kalp gönderdiğin profillere bildirim gitmiyor, bu güzel bir detay. 🔥
Ancak senin beğendiğin bir profil seni beğenirse işte o zaman crush oluyorsun! Crush olmanın önemli kuralı karşılıklı beğeni. 💟 Ayrıca seninle ortak zevklere daha fazla profil keşfetmek için tara sayfasını kullanarak eğlence anlayışı, tatil zevki gibi benzer özelliklere sahip kişilerle eşleşebilirsin.

Beğendiğin bir profille direkt etkileşime geçmek istiyorsan flashnote gönderebilirsin. Flasnote özelliğinde karşı tarafa mesaj bildirimi gidiyor. Bu sayede daha hızlı bir şekilde iletişime geçebiliyorsun. Uygulama sohbet başlatıcı hazır taslak mesajlar sunuyor istersen onları değerlendirebilirsin. Dilersen de kendi mesajını yazarak ilk mesajı atabilirsin. Gelen flashnote’lar mesaj kutunda birikiyor. İlk mesajı yanıtlamadan ya da reddetmeden ikincisine geçemiyorsun. 😀
happn, diğer uygulamalara kıyasla benim daha çok keyif aldığım ve gerçekten istediğim buluşmalar geçirdiğim bir uygulama. Kaliteli olması, kullanışlı arayüzü ve gerçek profillerin olması happn’ı benim için vazgeçilmez kıldı. 🥳 Sen de kaliteli ve güvenli sosyalleşmek happn’ı denemeye ne dersin?
Cevap
10Cevap
Tinderi bir zahmet evde kalmış dayılar amcalar falan kullansın ya daha 26 yaşında gencecik birisisin ne işin var senin tin derdi çalışma ortamından ne bileyim bir kafede falan gayet birileriyle tanışıp konuşabilirsin ya da en kötü Instagram'da tanışıp konuşursun ama özellikle birileriyle tanışmak için bir uygulama indirmek bana göre çok basit bir davranış dediğim gibi gitsin onu amcalar dayılar falan indirsin daha çok genç yaşın hemen tindere düşme derim ben
Merhaba, bence reelden birini bulmak en güzeli yani internetten ne bileyim bu iş çok güzel ve sağlıklı olmuyor gibi. Tinder eminim işe yarıyordur ama illa kendinize bir partner arıyorsanız topluluğun veya çevrenizin çok olabileceği bir ortama girip orada o insanı bulmanız daha önemli. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
yarıyor kardeş şimdiye kadar ordan 25 ten fazla kisiyle buluştum bu olay aslinda iyi fotograf seçip sonra karşındaki kızın ruhunu okşayacak ona hitap edecek cümleler kurmanla alakalı
aramakla kaybettiğin enerji aşık olunma potansiyelini bitiriyo. aşk çok önemli bir işini yetiştirmeye çalışırken aklında hiç yokken çıkar.
Arayışına bağlı dostum, Bazı arkadaşlar kafede bul vs demişte. Ülkemize gelen yabancılarla tanışmak için bu tarz uygulamalar mantıklı
Tinderdan gelen her kızların sadece 1'i ile diyaloğum var.
Direk para soruyorlar.
Yakışıklıysan işe yarar gerçi yakışıklı bir erkek sanaldan sevgili aramaz bence
happn kullandım eşimle tanıştım. İyi kullanılırsa güzel bir uygulama
Oradaki kadınların hepsi paralı hatta çoğuda travesti uğraşma en iyisi eskort
☺️☺️
ben kullandım bir işe yaramıyor tatlim 😊😊😊😊😍❤️💕😘
Tinder Candır paralı üyelik yaparsan şansın olabilir. Birde güzel Fotolar önemli
@NazorellaSchulz ise yariyor mu askim
Yarıyor gibimsi 🍓🌺
Herkes de bu soruyu soruyor
Tinder ne ya yeni duydum onu
Yaramaz bro , girme o işlere.
oney lo
Karı kız düşürme programı
Aman kalsın o zaman 😏
Ks de erkeklerle konusmuyor musun hiç özelden?
Çok nadir ve kısa süreli 1 gün filan
Tinder da onun gibi birşey işte
Ks'ye de sırf soru bölümü için giriyorum zaten
Baya eskisin
ne'konu bakımından 😄
Ks bakımından 😂😂
ks'ye 2013 doğumluyum
4 sene?
Evet ergenliğimi burda gecirdim
Ben daha 2 xper olamadım mesaj atamıyorum
😂😂😂😂
Kime atamıyorsun bana mı 😄😄
Bu iyiydii doğru tahmin 😂😂😂
Bana 2 olsanda atamazsın cunku kapalı 😄 seni takip etmem lazım atman için ama ben takip eder miyim acabaaa 😄
Etsen iyi olurduuuu 😂😂😂
Daha kabul bile etmemişsin
Hadi takip ettim ama konusamam kb zaten vaktim bile yok 😄
Bir mesaj bekliyorum senden
Vakit önemli değildi😂
Atamam kusura bakma 😄 konuşmuyorumkimseyle
Yalvartacaksın sanırım 😂
İyiki bir mesaj atamıyoruz be
Niye yalvarıyorsun yaa başka kız mı yok çirjin bir şeyim ben zaten hevesin kırılır ahha 😄
Bırakta ona ben karar vereyim 😒
Bence daha mantıklı 😂
Karnım acıktı valla giditorum bile ben 😄😊😂😃
Ben 2 olunca sana mesaj atıcam😂
Ezdin beni ama olsun
sen 2 ol takipten cıkcam hahaha
He bir de dalga geçiyorsun
Hahaaa site troll ben napıyım 😄
Mesaj atsaydın baya konusuyor olurduk hala yemek yiceksin 😂😂😂
Üşendim kalkmaya beee dur kaktım aha sşmdi
Yemeğini ye gel
Türkiye'de işe yarayacagını sanmam :((