Babam sevgilimle birlikte oldugumuzu ogrendi 20 yasindayim ygs sinavina gircektim babamla gittik telefonumu cantamda birakmistim arabada babam telefonumu alip sifreleri kirip whatsappta sevgilimle mesajlarimizi okumus ve biz ev kiralamistik onunla bir gun birde o eskiden lise zamaninda bikac kere uyusturucu kullanmis babam bunu biliyodu ve ailem isetmiyodu onu bizde bikere kullandik beraber bunu ogrendi babam ve suanda benimle konusmuyor ben napcam simdi hayatim karardi cok pismanim dua ediyorum hep ama omrumun sonuna kadar bu utancla nasil yasiycam ve napcam yardimci olur musunuz lutfen
Cevabın nedir?
+1 yılSen pişman olabilirsin ama bu, senin hayatın sonuçta. Evet, belki yanlış şeyler sana göre, ailene göre. Ama ben ailelerin böyle şeylerde aşırı tepki göstermesini anlayamıyorum. Hep bizim iyiliğimizi istedikleri için ama sonuçta bu, onların hayatını etkileyecek bir şey değil;onlara yapılmış bir kötülük değil. Bunun hesabını Allah'a vereceksin. Onlar üzerlerine düşeni yapıp seni uyarmışlarsa, seni iyi bir insan olarak yetiştirmeye çalışmışlarsa, bence, gerisine karışamazlar.
10 Yorumla
Sorun sevgilinle ev kiralamaniz mi, beraber uyuşturucu kullanmaniz mi yoksa sevgilin olduğunu öğrenmesi mi? Uyuşturucu kullanmaniz ise evet kötü bir durum ev kiralamaniz ise Sen kendinden emin olarak yanlış bir şey yapmadım diyorsan bunda bir kötülük yok sevgilin olduğunu ogrenmesinde ise 20 yasindasin sevgilin olabilir bunun kötü bir yani yok unutur baban ama biraz uzun sürer iletisimini koparma babanla ve utanma herkes hata yapar.
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun hepsi aslinda onlar hakli sonuna kadar hakli evlenmeden boyle bir gunaha girmemem gerekiyodu babamdan once Allaha karsi utaniyorum cok pismanim ama artik donusu yok hic biseyin affedilcek bisey degil bu bir mucize olsa anca o zaman babam affeder baska turlude donusu yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılNedense hiç üzülmedim yapacak birşey yok. Baban öğrenmeyince mutlu mesut sanki hiç olmamış gibi yaşıyordun baban öğrendi dünyan yıkıldı. Peki hiç ortaya çıkmasaydı ne olacaktı hiç birşey yaptığını Allah bilmiyorum onun için hiç üzüldün mü hiç sanmıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılInsan basina kotu bsiey gelince anliyo yaptiginin ne kadar kotu bisey oldugunu herkes ayni bu tek bu konuda degil parasi olan bile parasi yokken anliyo paranin degerini haklisin evet ben zaten kendimi savuncak durumda degilim ama o an anliyo insan bir aile bu kadar kiziyosa obur dunyada ne cekicegini ve bende anladim tovbemi ediyorum bu Allahla benim aramda insallah tovbelerimi kabul eder aileye gelince ben burda ne yapabilirim diye sordum sadece yargilanmak icin degil.
Cevap sahibi+1 yılUfff tamam tamam amacım senin moralini bozmak değildi. İnşallah tövbeni Allah kabul eder ve bir daha bu tür şeylere bulaşma olurmu? Ailene gelince bir iki gün baban kafasını dinlesin sonra babanla konuş yaptıklarım yanlıştı çok günaha girdiğini çok pişman olduğunu söyle. İçinden geldiği gibi konuş eski güveni kalırmı bilmem ama yinede pişman olduğunu belirt bir dahada bir iş yaparken ilk onları düşünüp kötü şeyler yapmıyacağına ikna et ve bir daha yapma inan çok pişman olursun. Ne diyim Allah affetsin
+1 yılne bileyim ben silerdim heralde bir daha asla konuşmazdim babana ihanet etmişsin yazık gerçekten
02 Yorumla
Soran+1 yılBabamda sildi zaten beni ben islerin buraya gelicegini dusunmedim hic akilsiz basım iste cezasini hem kendime hem aileme cektiriyorum
- +1 yıl
seni böyle yetiştirmek aslında onların hatası ben hatayı onlarda buluyorum en az senin kadar suçlular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
13Cevap
+1 yılUyuşturucu kullandığınızı öğrenmesi mi sorun kjlşkş böyle şeyleri herkesin en azından bir kere denemesi lazım zaten, zamanla unutur.
00 Yorumla
+1 yılSessiz kalmak yerine, babanızla oturup konuşmanız daha iyi olacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılOturup konustuk ilk once konustugum kisiye dedi iste onu denemek icin gelsinler istemeye felan sonra vazgecti dedi bu olay duyulmycak kimse bilmiyo sadece babam annem ve kardesim babam hepimizi tembihledi kimse bisey konusmycak bu konuyla alakali dedi baska sehire tasincaz dedi ama ben cok pismanin babama bunu yaptigim icin gece gunduz dua ediyorum babamla aram duzelsin diye ama biliyorum omrumun sonuna kadar beni sildi
- +1 yıl
O senin baban. Seni silmez. Ama sende çeki düzen ver bir şeylere.
+1 yılallah babana sabır versin bu devirde kızınmı var derdin var
10 Yorumla
+1 yılortada utanılacak bir durum göremedim ben. sevgilin olması gayet doğal yanı hangi devirde yaşıyoruz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılyargılamıyorum sizi ama akılsız hareketlerin bedelini herkes öder
00 Yorumla zamanla geçer benide ogrenmistiler biraz Zaman geçsin unutur
02 Yorumla
Soran+1 yılOgrenince ne oldu peki ne dediler
- Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir dahakine daha dikkatli ol. Bir sey olmaz takma kafana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor bir durum çok kötü Allah yardımcın olsun babana da sabır versin kimse kızının böyle şeyler yapmasını istemez
00 Yorumla
+1 yılyardımcı olamaz kimse sana Allahtan başka tövbe et ve geçmişi unut beyaz bir sayfa aç gelceğe doğru
00 Yorumla
+1 yılBaban sonuçta zamanla unutur, uzun sürer ama..
00 Yorumla
+1 yılAklın olsa sevgili demezdin..
00 YorumlaYuhh baban hacker mi lan
00 YorumlaAllah tan utanmadın baban kim ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yasadinigizi ogrendi mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılDovdu mu?
+1 yılHaklı baban o senin iyiliğini düşünmüştür
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaban haklı uyusturucu kullanmak ne demek
01 Yorumla- +1 yıl
Sadece uyuşturucu mu birde neyse demiyeyim
Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Özür dile
00 Yorumla
+1 yılyaparken utanmadınsa şimdide utanma
00 Yorumla