Boşanmalar arttı! Maalesef, bilgisayar oyunlarına aşırı düşkünlük, evlilikleri de sarsıyor. Ekran karşısından kalkamayanlar genellikle genç erkekler...

Sizin için sorun mu eşinizin oyun bağımlısı olması?
#Bonus: "Al sana gol"
#Meczup

Toplumun her kesimin de eşitlik talebinde bulunup, bu şekilde ayrımcılık yapmanız gerçekten tuhafıma gidiyor. Bakınız cümleniz nasıl "İhmal edilen, kırılan kadın ile bilgisayar bağımlısı erkek." Tam tersi olamaz sanırım. Tüm iyi niyetimle bu mağdur edebiyatınızı bırakmanızı umuyorum.
Sorunun cevabına gelirsek, ben şahsen ilişki içerisinde bulunduğum insan ile mümkün olduğunca çok şey paylaşmak için elimden geleni yaparım. Bu noktada onun sevdiği şeyleri de yapmak ve ona katılmak için elimden geleni yaparım. Bu şekilde birbirimizi ihmal etmemiş olur, mümkün olduğunca birlikte hoş vakit geçiririz.
Ha ha haaaa sanki evlilik programları ve salak Türk dizileri farklı.. Kanallarda diziler çakışıyor hanım efendiler PC karşı ama hemen PC yi kurdurup dizi seyrediyorlar..
Rica ederim.
Beni ilgilendirmez. Maça gidebilir, futbol izleyebilir, ps, fifa oynayabilir. Gerekirse kız kankaları varsa onlarlada buluşabilir. Eşle veya sevgiliyle sürekli zaman geçirmek beni boğar ve sıkar. Bu tür şeyler yüzünden boşanmalar yaratan insanlarada canım gözüyle bakarım.
Umarım evleneceğim bey Counter nedir biliyordur, yoksa büyük hüsran.
Olmadı senden öğrenir balım, çok mu zor :D
Evlenmeden önce sor biliyor mu bilmiyor mu diye :D
Yok artık demeyeceğim :D
Cevap
99Cevap
akşamları birkaç maç atsak fena olmaz. Bağımlılık söz konusuysa bu konuda yardımcı olabilirim. eski sağlam oyuncuyum evde kamp kurardık birkaç kişi bir ay. vücudumuz ne zaman yorgunluğa yenik düşerse yatardık kalkardık kaldığımız yerden kasmaya devam. ne günlerdi be o günlerde güzeldi.
birlikte oynamak varken zaman gecirmek kaliteli bir sekilde varken :) ne güzel iste
Olgun erkek iyidir ayni sekilde olgun kadinda her olayda iyidir arkadaslik sevgililik es dost vs bilgisayara bağlı yasayan insanlari anlayamiyorum diaarda gercek bir hayat var ve oynadiginiz oyunlardan daha zor ve gercek tamam cok eglenceli degil ama en azindan gerçek ! umarim herkes kendine göre es dost edinir ve hayatini bosa harcamaz..
butun gun evde oturup anca oyun oynarsa sorun olur.. fakat ise gidiyirsa, sorumlugunu biliyorsa ve azda olsa benle de vakit geciriyorsa sorun degil, hatta eslik de ederim :)
Aşırı bağımlısı olması hoşuma gitmez elbette lakin bunun için boşanmayı düşünmem güzelce konuşur biraz daha özen göstermesini isterim:) Not:günümüzde bir çoğu erkeğin oyun ve araba düşkünlüğüde aşikar lakin abartmamak gerekli:)
ben boşarım fazla bağımlı ise önce tabi bıraktırmak için uğraşır I'm benim sevgilimde bağımlı idi bana oyundan dolayı yalanlar söylemeye başladı ayrılalım dedim ayrılmamak için oyunu bıraktı önce azalttı sonra tamamen bıraktı
çok seviyorsam bende onunla beraber oynarım oynarken arada iddiaya sokarım kazanmaya çalışırım kazanınca ona beraber vakit geçirecek şeyler teklif ederim
https://i.hizliresim.com/vbXpMr.jpg
İlgi göstermeye devam ederse no problem
Hayalim ak
Konsol oyunlarıyla aram iyidir o yüzden sıkıntı olmaz kendisine eşlik ederim. Ama futbol ve türevi oyunlarda çok sıkılıyorum o yüzden ortak bir noktada buluşmaya çalışırım kendisiylen.
Bu tür basit sebeplerden bir evliliği sonlandırabilecek insanlar hayatları boyunca hiçbir başarı elde edemeyecekler ve yalnız çürüyeceklerdir.
Arkadaşımın eşi de öyleydi ve hala öyle önceden arkadaşım bu duruma üzülüyordu ama bir çocukları oldu artık umursamiyor en azından evde diyor alıştı yani 😉 Ama kötü bir durum ben eşimin benimle ilgilenmesini isterim😒
Bırakır kaçarım
ben evımde teknolojık alet ıstemıyorum aslında.. ama bazen olabılecek bırsey bu.. tvsız ınternetsız telefonsuz haftada bır ıkı aksam harıka bırseydır emınım..
iyi olur pes atarız https://i.hizliresim.com/R01DDj.jpg
mesele burada ps ya da alkol bağımlılığı değil.
ne olursa olsun bku çıkıyorsa boşanılır. bizim millet dinlemeden etmeden 'vay efendim oyun oynuyodu boşamış' der. ama asıl sebep suyunu çıkarmak
Oyuna duskunse cocuklarimizla oynayabilir. Boşanmaya karşıyım kafasini sisirip intihar etmesini saglarim.
ben play stationları sattım ve kendime laptop aldım ve mutluyum evliliğim güzel gidiyor lenovo seni çok seviyorum aşkım
Beraber fifa atsak çok my
Herkesin zevkleri farkli onun sevdiği şeylere ortak olup paylaşmak güzel sey 👍🏼
Sen fifa da mı bilion hacı
yok daha neler onun için ayrılmam yaa kıyamam aramızdaki sevdaya birlikte fifa atarız pes oynarız tekken oynarız 😂😂 bende bağımlıyım sanırım 🙄🙄🙄
Bütün gün oynuyosa sosyal hayatımızı kısıtlıyosa rahatsız olurum ama hobi gibi aradaysa bende eşlik ederim
Eşlik etmek lazım herkesin bir bağımlılığı vardır bir gün o da benlm alakalı olduğum birşeyi yapmak zorunda kalacaktır
işten gelince silkroad oynarız beraber lol duo bot pre gireriz yemek yapmasa da olur ben yaparım ya da dürüm söyleriz.
Normalde erketen taraf olurdum ama sen evli barklı adamsın bukadar güzel karın var saat olmuş birbucuk plastation oynuyosun bu mallıktır kadının sacını ıslatmazsan kadın ceker gider plastationun sacını ıslatırsın bir zaman sonra :D
Benim sevgilim benim yüzümden pes oynamayı öğrendi hatta o kadar kaptırdı ki pes2017 yi benden habersiz kendisi sipariş etmiş.
Onun yerine ben bağımlı olmasam iyidir :D gel bir pes atalım derim :D
Dünden razıyım diyorsun :D
kesinlikle :) internet cafeyede tek kız olma zirvesiyle dolaşırdım :D
Yooo sevgilim veya eşimin oyun bağımlısı olması hoşuma gider...
oynamayı b ilen HATUN CAN'dir CAANNN 😃😃
😉😉 😘😘😘😘😘
sorun olmaz boşamam dışarda olmasından iyidir evde otursun oynasın hiç sorun değil
bir bilgisayar oyunu kadar ilginç olamayan hımbıl kadın hezeyanlari bunlar
beraber oynayabiliriz ya da beraber olmasa da is yapmama yardim ettigi surece sorun olmaz
Oyun Bağımlısı eş tam benlik çünkü bende bir oyun bağımlısıyım oyun manyağıyım Yani
Iste aradigim kiz bu. Marry me
@iskoc_hakem :D çok yaşayın ya :D
😉😉
Ya ama insanı içine çekiyor. Oynadıkca oynamak geliyor. :(
Erkeği ve evliliği kontrol eden kadındır, herşey sizin elinizde. 🤗
Haha ben de oyun bağımlısı olduğum için tabiki eşlik ederim 😂🙈
Ona eşlik edersem yemeği kim yapacak temizliği kim yapacak mecbur boşanıcaz
Erkeği ve evliliği kontrol eden kadındır, herşey sizin elinizde.
bir pes16 yaparız nolcak sanki 😅 severim oynamayı, birlikte de ayrı bir güzel olur herhalde 🤗
bende onunla oynardım bende aynı seviye manyağım xD
neden çözümü direkt boşanmakta arıyorsunuz? biz düzeltiriz onu :D
abimler de aynını yapıyor o yüzden alışkınım bana öğret de kapışalım derdim 😂😄
Oyun bağımlısı erkek boş erkektir benim gözümde. Kim ne derse desin.
ne güzel ya keşke öyle bir hatunumuz olsa her şeyimiz olsa lan beyler
Tamam bende pc oyunu bağımlısıyım ama eşlimle ilişkimin önüne geçemez yani niye eşimi ihmal edeyim sanal olan bir şeye.
:) bosamam yalnız yatarim Ohh mis elbet gelecek yanima
bana da vakit ayırdığı sürece bende eşlik ederim :D
Ben bu yuzden ps4 u saattim hakikatten bagimlilik yapiyo :))
Benim sevdiceğimde oyunlara biraz bağlı gibi ama sorun etmeden en aza indirmeye çalışıyoruz 😊
Bu yüzden ilişkimiz bitti asla bana vakit ayırmıyordu bana ilgi göster dediğimde de sen oyunu mu kıskanıyorsun diyordu
Onunla oynarım tabi ama dozaji olmali eglencenin de..
Bağımlı olacak şekilde değil ama boş zamanlarımız da oynamak güzel olurdu
Ogg. Bunedenle, buyıldasürecekDünyadakienönemliözelliğiileilgilibilgialmak
Bende öğrenirim sonra birazda ben onla ilgilenmezsem belki beni anlar da oynamazzz :)
benimle oyuna eşlik etmesini isterim. bomba olur😀😀😀
ben varken çok fazla o oyuna bağımlı olaaaamazzz arada bir oynar ondada beraber oynarizzzz😇😇
Evet boyle bir dusunen hatun hicbir zaman yalniz kalmaz
tabisiiiiii😂
Degilsin yani oylemin😕
Seven var sevmeyen var kötü bir alışkanlık olmadıktan sonra uyuşturucu, kahve ortamları, kumar , sokaklarda gezecegıme , eşimede öğretirim oyunu filmde izleriz daha iyi
Öğretirse oynarım onunla açıkçası :D Severim öyle oyunlar :)
Ben Yatak Oyunlarında Olmayı İsterdim Ne İşim Olur Ps ya da Pc Basında😉😂
Güzel olur zaten evde kardeșimle babam da kalkmıyorlar bașından hxjsbhd
bu kadın gibi takılırım napim? zamanla bana bağımlı yaparım daha doğrusu
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın derim. Beni oyuna dahil etmeye çalışmadığı sürece no problem.
gamer tercihim. Ben zaten oyun oynuyorum ama bunun için boşanmazlar diye tahmin ediyor yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar