Sevgilimin beni aldattığından şüpheleniyorum arkadaşlar ne olur yardım edin?

Arkadaşlar 2 senedir çıkıyoruz bu zamana kadar zor gelmedik. Çok duygusal bir cocuk bu. Ama onun arkadaş cevresinden bir cocuk ilişkimiz için o kızla takılıyor ciddi düşündüğü yabancı zengin bir kız var demiş benim yakın bir kız arkadaşıma. Arkadaşımda kendini benim yerime koyup hemen bana anlattı. Ama whatsapta facebookta instada fotolarimiz var hatta instagram ortak hesap. Ayrıca haftada 4 gün beraberiz ayrı eve çıktık her firsatta telefonunu karıştırıyorum zamanında güvenimi sarsmisti aldatma gibi büyük değildi ama. Gmail hesaplarına kadar şifreleri bende hiçbir yerden bir açığını yakalamadim. Ama çevresine ben o kızla takılıyorum demiş ciddi değil felan. Ayrıca biz bununla oturduğumuz yerin carsisina cafelerine çok gitmeyiz hep sevmiyorum öyle yerleri diyor ama arkadaşlarıyla gidiyordu ben bir zamandan sonra çok söylenmeye başlayınca yeni yeni dışarı cikartiyordu beni. Ve beni çok düşünüyor evde benimle temizlik yapıp benimle yemek yapıyor bulasiklari yıkıyor vs. Ama en yakın arkadaşıma sevgilimin çevresindeki bikaç kişi böyle söylemiş bu olayı daha bugün öğrendim ne yapmayalım ne olur yardım edin aynı şey sizin de başınıza gelse allah düşmanıma vermesin ama çaresizlik çok kötü birşey
Sevgilimin beni aldattığından şüpheleniyorum arkadaşlar ne olur yardım edin?