Cinsel Yaşam konusunda 522 cevap paylaştı. yani burda soru bunlara karşılık ' aşık olduğunu gösterir mi' mi? kızım aşık olmak da ne kelime eğer bu şekildeyse deli gibi sevmiş seni kılına zarar gelmesini dahi istemiyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılinşALLAH yani bana zarar verme niyetinin olmadığı aşikar ne kadar arzusu yoğunda olsa bunu görüyorum evliliği bekliyor çabalıyor en erken şekilde nasıl olacaksa bakalım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkokunu bile özlemiş demek ki. vay be en son 6 sene önce hayatımda aşık olduğum tek kızı öyle öpmüştüm. aklıma geldi gözlerim doldu yeminle
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılALLAH şahittir ki ben de aynını kız arkadaşıma söylüyorum..
24 Yorumla
Soran+1 yılçok mu seviyorsun gerçekten niyetin o mu peki?
- +1 yıl
Tabi ki de çok seviyorum ve niyetim odur.Ben kızın alnından öptüm ve benimsin dedim...
Soran+1 yılne güzel hep mutlu olun inş ;) sonu gelsin inş ;)
- +1 yıl
Amin İNŞALLAH siz de hep mutlu kalırsınız ve istediğinz gibi olur her şey... :)
+1 yılava yatmış erkek modeli :D akıllı olan erkek modeli. güvenini kazanıyor geleceği birlikte kurma planı yapıyor.. ama tabi fesat düşünmemek lazım belki de gerçekten öyle düşünüyodur :) - senden önceki hayat tarzı ipucu verebilir bu konuda..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sağlam karakteri olan bir erkek arkadaş edinmişsin kendine elinde tut kaçırma bana kalırsa
13 Yorumla
Soran+1 yılöyle olduğuna inanmak istiyorum görünüş öyle duruyor da korkularım var.
Soran+1 yıl;) anlıyorum tabiki
+1 yılValla aynı beni ve kız arkadaşımı anlattınız... :)
10 YorumlaSen o kişiye ayrılık filan diyosan ya da ne biliyim ayrılmak istiyosan ondan sen ve senin gibi kızlar mutsuz olmaya mahkumlar. defol.
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır ayrılmak istemiyorum tabi ki ama geçmişten gelen bazı şeyler çıktı karşıma mesela onlara tepki de vermek hakkım ama gidemedim sevmiyosan git dese de.
Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. belki son kullanma tarihinin geçtiğini ordan anlıyordur yani bozuk mu diye kokluyodur.
00 Yorumlabazen koklamak seks kadar tatmin ediyor..ter ve parfüm karışık kokusu hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
00 Yorumla
+1 yıladam bildiğin seviyor işte yahu.
24 Yorumla
Soran+1 yılama eski kız arkadaşı mesaj atmış cevap vermiş falan kız bizi sormuş mutlu olduğunu vs.leri konuşmuş ben o yüzden ayrılmak istedim ama sana dürüstüm ben diyor konuştum evet ama içimde gram bişey yok onu unuttum sadece benim insanlığım el vermiyor insanları hiç yerine koymAya diyor ama artık vermeyecekmiş cevap arasa bile söz verdi bakalım.
- +1 yıl
ben kötü niyetle veya farklı bir amaçla cevap verdiğine inanmıyorum, muhtemelen kibarca onunla arasındaki muhabbeti de bitirmek için konuşmuştur.
Soran+1 yılumarım dediğin gibidir zaten dürüstçe itiraf etmesi benim yanımda gereken herşeyi atması gereken ne mesaj varsa attı kıza hoş olmayan konuşmaları oldu artık tamamen koptu zaten dedi ama benim içim yinede rahatlamıyor. :/
- +1 yıl
için rahat olsun bence, çocuk da her şeyi anlatmış zaten, bu kadar problem etmene gerek yok.
Tabi bence seviyor bu çocuk
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok sevdiği ve değer verdiği kesin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. işte seven erkek diye ben buna derim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayvanlar koklaşa koklaşa,insanlar konuşa konuşa :))
10 Yorumla
+1 yılsevdiğinin seni çok beğendiğinin anlamını taşır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. multi aşık bir sevgilin var
01 Yorumla
Soran+1 yılo kadar diyosun :) görelim bakalım bu kadar herkes bunda hemfikirse...
+1 yılNe güzel işte, Ten kokuna alışır bağlanır.
cut.10 Yorumla
+1 yıladam aşık daha ne olsun bırakma o çocuğu
21 Yorumla- +1 yıl
bir . eksik :D
+1 yıltamam olmuş sizn iş alacak sen,
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) öyle mi dersin güldürdün beni sağol ya kısmettir tabi ki ama niyeti güya o hayırlısı ;)
+1 yılevet şimdilik onu gösterir
10 YorumlaKoklayarak öpebileceğim bir sevgilim bile yok :(
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat