Seni neden seviyorum biliyor musun?

Bazen çok anlamlı bir soru olur. Çoğu zaman beni neden seviyorsun sorusunun ters düz edilmiş hali veya neden seninle beraberimin varyansıdır.
Bazılarına göre sevgilerin bir sebebi yoktur , belki yeteri kadar irdelenmediği için ya da irdelendiğinde sihiri kaçacağı korkusuyla insanların irdelememeleri nedeniyle. Ya da kimi zaman irdelediğimizde önümüze çıkıcak olan tensellik, o an ihtiyaç duyduğumuz şefkat / sevilme /güven/güvence gibi duyguların bize sağlanması nedeniyle ya da her anlamda çok iyi anlaşıp birbirimizi zenginleştirdiğimiz için gibi onlarca cevapların bazılarından pek de haz etmediğimiz için sormaya korkutuğumuz...
Ama ilişkilerin miadlarını düşündüğümüzde, kendimizle barışık bir şekilde "sonsuza dek sürmesini istiyorum" diye bir fikir kafamızdan geçtiğinde kendimize sormamız gereken soru budur. Ve elbette doğru cevabı olmayan, her cevabın kabul olduğu, sorudur bu...
Ayrıca alacağımız cevapları zamanla belki değişecek, herşey gibi şekil değiştirecektir. Ama diğer yandan bizi bir araya getiren şeylerin farkına varıp, besleyip, zenginleştirip o sonsuzluğu sürdürebilmemizin imkanını sağlayacaktır.

Aşk için ortak yöne ihtiyaç duymak böyleyse

Gel be ortak neredesin?
Seni neden seviyorum biliyor musun?