Kaynana adayı çok laf sokuşturuosa ilerisi içim kesin sıkıntılı mıdır?

erkek arkadasımın ailesiyle neredeyse bir aydan fazladr görüsüyrum .Tanıstık , güzel insanlar benimsedilr felan... Neyse bir kaç seferden sonra biz onlarlaykene kalkcak olduk mu geç oldu deyip gece 12 ler geç olmuo felan dio bunuda biz 12 lere kadar takıldıgımız oluo ona binaen söylüo... sevgilimle sık sık grüsüoz bazen saat geç olabilio ben ek işte yapıorum bazen geç cıkınca daha da gec gidio eve ve bu annesini rahatsız etmeye baslamıs ablasına felan demiş bari söyleyin yemeklere gelsin die... tamam bu da neyse iftarlara gidioz bir yerlere tanıdıklara balkonda ayrı otursak laf sokmalar önceden dibimden ayrılmazdı demeler gülerek söylüo ama sanki mini mini laf sokmalar da var ,çok düşkün ogluna tamam sevio ben de gülüp geçiom tek sefer bişi dmedim ama aklımada takılmıo değil bu böylemi olcek ne zamana kadar hos görürüm göremedigim de olursa çünkü kalabalık ortamlarda sölüo ogluda benim kızıda gelin felan alamaz die ...ögle işte hee ogluna gelirsek geçen gayri ihtiyarı bir söz söyledim kaynanalgını yapcak die orda birine yanımda duran sana gelio laflar demişti hani sözüm meclicten dısarı lafın gelişi die dedim köpek se havlıcak derler dedim duymus bunu ögle bir triplere grdi ki annesinin dediklerinie laf yok ama bende dedim annen de söylüo bende alınmak istesem alınırım die onlara da diorum dedi agır sakalar sözler söylemeyn die dedi...
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi ekleme yapayım ben kocası yok ölmüş buda ogluna cok baglı bana dediki o giderse ben babasının oldügünü ankları dedi bende hos görmeye calıstım zamanla alısır benimser dedim halada iyimser olmaya calısıom şimdi konuzursak mesafe olcak bunuda istemiom bizimde gelinimiz var annemde ona takılırdı o da ben sizin sakalarınızı kaldıramıom dedi artık sakalısılmıo bir sogukluk resmilik var bu olsun istemiom acaba bastan tavır mı koymam dogru olur derdim kötülük olmasın üzülmesin annedir die
Kaynana adayı çok laf sokuşturuosa ilerisi içim kesin sıkıntılı mıdır?