bu olay okadar cins bır durum ki.. Ben yasadım Affettım sonuc tırt..
Aldatan kişi affedilmek istiyorsa.. affedildiği andan devamlı sucluluk duygusunu barındırmak ve karsısındakıne pısmanlıgını dıle getırmek zorunda yanı egosunu kabartmalı...
Diğer taraftan affeden de kıskanclık belırtılerı dız boyu oluyor guvensızlık her bakısında her hareketıdne bır kulp arıyo.. acaba sorualrıyla mucadele edılıyor.. Knedı kahroldugu kadar karsısındakınınde kahrolmasını kendısıne tapmasını ıstıyor affettıgı ıcın..
Durumalr bunlar e bu sartların hemen hıc bırı kolay kolay tamamıyla olmuyor acık kalıyor ve o ılskı bıtıyor...
ıyı dusunup dogru karar verilmeli..
Yani O insan Affetmeye değermi?00 Yorumla
Aldatma aldatmadır. Aldatmada süreklilik mi olması lâzım, bu ne saçma bir soru? Birisinden hoşlanıp konuşması bile aldatma sayılır benim için, ne tek geceliği? Affetmem.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılöyle bir film vardı. adam kadına itiraf ediyor, kadın çıldırıyor, sonra işte tek gecelik, önemli değildi falan diye affediyor. biraz sonra adam bir de şu vardı diyor :)
yok o tek gecelik, bu beş gecelik ama duygusal bağ yoktu, şununla duygusal bağ vardı ama cinsellik yoktu diye diye bu işin sonu gelmez.
düpedüz aldatma, affetmem.00 Yorumla
Affederim. En yakin arkadasiyla tek gecelik takilirim :). Oyle dote boyle...
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılevet sayılır. şimdi vicdanını rahatlamakk için başka çözüm yolları bul. mesela karına olduğundan çok daha iyi davranıp onu yüceltebilirsin. aldatılan eş olmak ne keyifli lan.
-nerdesin aşkım?
+burdayım aşkım
-peki aşkım.öptüm aşkım.
+neyse nerde kalmıştık.02 Yorumla- +1 yıl
henüz çok müthiş bağlılık duyduğum biri tarafından aldatılmadım bol keseden atmak istemiyorum.ayrıca
birçok kadın bilir aldatıldığını ama tasmanın ipi kendi ellerinde olduğu sürece ses atmaz saf erkekler de bunu bana güveniyor diye algılar. ne zaman ki tasmanın ipini elinden alacak bir rakip çıkar o zaman gösterir dişlerini.
- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılaldatma sayılmaz aldatmıştır zaten .. Allah belasını imam selasını versin o zaman :/
54 Yorumla- +1 yıl
etmem ne edicem ?
- +1 yıl
oldu anlaştık :D
Aldatma hata değildir , kimse yanlışlıkla soyunup sevişmez.
61 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle düşün. Karın bir hata yaptı ve biriyle gitti birlikte oldu. Affeder misin yoksa karını namus adı altında öldürür müsün? (Genel bir soru) Affetmem asla. bir kere yapılan her zaman yapılır.
03 Yorumla- +1 yıl
en iyi cevap :)
- +1 yıl
Eee sen vazgeçerken neden kadın erkekten vaz geçmesin? Cevabı buldun işte..
Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. evet aldatma sayılır ama bunun bir dozu olmalı yoksa işin suyu çıkar affet affet nereye kadar kadın intikam almaya kalkarsa iki taraf da altından kalkamaz yaptığı işlerin sonucunun
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. yok canım ne aldatması? nerden uyduruyorsunuz böyle şeyleri ^^
çok sevgidolu bir sevdiceğim var diye onurlanırdım ^^02 Yorumla
+1 yılgözle de aldatılır sözle de ilişkiylede. bunların hepsi ihanettir. ve affedilmez. güven sarsılmıştır bir kere
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ihanetin nedeni değil bedeli olur asla affetmem sende öyle yap bir kere yüz bulursa önününü alamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle aldatmak mı olurmuş, oldumu en az 6gün 5 gece olmalı. şaka bir yanada ha 1 dakika ha 1kere ha 1 gün ne fark eder hepsi bir aldatmaktır tabikide.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben kendimi affetmem ki karşımda ki beni affetsin.
kesinlikle hayır sen olsan affeder misin koy bakalım kendini karşındakinin yerine
10 Yorumla
+1 yılbide şöyle düşün o zaman sen tek gecelik ilişki yaşadın karında bir gün gitti o da tek gecelik ilişki yaşadın sen ne yapardın o durumda ?
10 Yorumlaben affettim de ,güveni gidiyo karşı tarafın.. yapıyosunda itiraf etme bence
00 Yorumla
+1 yılSıçar sıvarım Allah'ıma. Sonra da kıçına bir tekme.
00 Yorumla
+1 yılBaşka kadınlarla fink atmamı hamile kadınların eylemi boyutuna getirmeyen kadın ileride eşim olmaya layıktır.
10 Yorumla
+1 yılHayatında biri varken başkasına dokunmaya ne gerek var? Buna ihtiyaç duyuyorsan,o kişiye ihtiyacın yok demektir.
00 Yorumlaben affederim ama ömründen ömür alırım. kesinlikle bir daha eskisi gibi olmaz. olamaz. en mantılısı itiraf etmemesi gizli gizli yapması
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes ayrılırım diyor ya, külliyen yalan. Bi sürü emek verince, işde ciddi ise nah ayrılırlar.
03 Yorumla- +1 yıl
İhanetin olduğu yerde ne ciddiyeti ? Verdiğin emeklere tecavüz ediyor adam :)
Cevap sahibi+1 yılEdilir anam edilir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet sayılır amacın ne ki tek gecelik yatıyorsun erkekler bunu anlamak istemiyor tek gecelikleri aldatma saymıyolar neden? bu işin tek i çifti yok yaptıysan yaptın
00 Yorumlabırak geceyi 1 saat olsa ne farkeder aldatma sayılması için, kimse affettmez herhalde sanmıyorum kadınlar bunu hazmedemez
00 YorumlaG*tüne tekmeyi basarım , sen heralde tek gecelik kaçamak peşindesin bay ' Mobil ' .
00 Yorumla
+1 yılalmatmadır tabı ama kımısı kabul eder kımısı kabul etmez
02 Yorumla- +1 yıl
evet ederdım ama tek gecelıkse
Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. tabikide aldatma oluyor.affetmem
10 Yorumlafuckbudylerim bu konuda birbirlerine saygılı
00 Yorumla
+1 yılKendim affetmem seni bilemicem :) :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılaffetmem aldatma olur
00 Yorumla Sayılır tabi öpşmek bile aldatma sayılır.
02 YorumlaDüşünmen dahi bir aldatma kabul ediliyormuş
02 YorumlaEvet sayilir sonucta o kisiyle iliskiye girilmis..
04 Yorumla
+1 yılaldatmanın atasıdır tek gecelik ilişkiler :)
00 Yorumla
+1 yılSen aldatılsan affeder misin eşini
00 Yorumla
+1 yılSence? Yahu boyle mantiksiz sorularla gelmeyin..
00 Yorumla
+1 yılbize soracağına git karına kızına sor...
00 YorumlaEmpati kurmak lazım. İhanetin allahı hemde
00 Yorumlaaldatma olur .
04 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılAsla affetmem.
00 Yorumla komaya sokarım
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. ilginç bir konu
00 Yorumla
+1 yılİhanet affedilmez.
00 YorumlaAldatma sayılır
01 Yorumla
+1 yılBoşarım
00 Yorumla
+1 yıltabikide sayılır
02 Yorumla- +1 yıl
etmem başkasını tenine dokunmuş bikere bide benleyken iğrenirimm ondan