Kız Arkadaş Edinemeyen Beylere Önerilerim?

Öncelikle kendinize iyi bakmanız gerekiyor. Çok yakışıklı olmalısınız ya da çok fit olmalısınız demiyorum. Kendinize iyi bakın yeter. Çünkü kimse bataklık canavarı görünümlü birisiyle yakın olmak istemez. Özgüveninizin olması gerekiyor. Aşırı olmasına gerek yok. Dik yürüyün, sesiniz gür çıksın yeter. Sonrasında birkaç kızla arkadaş olmanız gerekiyor. Normal arkadaşlıktan bahsediyorum. Normal kız arkadaşınız yoksa sevgilinizin olmasını beklemeyin. Bu yürümeden koşmayı öğrenmeye çalışmak gibi olur. Buraya kadar söylediklerimi yaptıysanız %50 kız arkadaş edinme potansiyeline ulaştınız demektir.

Şimdi daha önemli konulara giriyorum. Diyelim ki hoşlandığınız kızla tanıştınız. Ondan hoşlandığınızı belli etmeden tanıştınız. Yahut tanıştıktan sonra hoşlandınız. Adımlarınızı çok dikkatli atmanız lazım. Çünkü baştan ondan hoşlandığınızı belli edip tanışmış olsaydınız final kısmına direk çıkmış olacaktınız. Fakat hoşlandığınızı belli etmeden kızla tanıştığınız için işiniz biraz daha zor.

Öncelikle şunu söyleyeyim, arkadaştan sevgili olmaz. Bunu kafanıza koyun. Bir kere arkadaşı olursanız bir daha sevgilisi olamazsınız. O yüzden arkadaşı olmayın. Tanıdığı bir erkek olun sadece. Arkadaş olmamak için de yapmanız gereken şey umursamaz olmak. Yani kızın sizi arkadaş olarak görmesine fırsat vermeyin. Ne adamlar gördüm friendzoneda kısılıp kalan. O yüzden friendzonea düşmemek birinci kural.

Friendzone'a düşmeyelim ama nasıl? Bunun birkaç yöntemi vardır. Ben mesela gelişine vurma yöntemi dediğim bir yöntem kullanıyorum. Diyelim ki kız size bir başka erkekten bahsetti, başka erkek ismini duyduğunuz anda yüzünüz değişsin ve rahatsız olduğunuzu belirtin. Size arkadaşım, kanka, kardeşim bilmem ne gibi kelimeler kullanmasına asla izin vermeyin. Sizin adınız X ise o kız size X'ten başka bir şey demeyecek. Lakaplar kaderinizdir, bunu asla unutmayın. Bir kere adınız kanka olursa o iş bitti. O isim kanka olmayacak. X iseniz X olacak. Bunu belirtmek yine size düşüyor.

Devamı güncellemede
Güncellemeler
+1 yıl
Diyelim ki bir kız size "seni arkadaş olarak görüyorum" dedi. O zaman yapacağınız tek bir şey var. O zaman bir daha konuşmayalım deyip ayrılmak. Kibarlığa falan gerek yok. Kız size senden bir yol olmaz demiş. Zorlamanın da alemi yok. En kısa sürede kızı unutup başka birisini tanımaya çalışmanız gerekiyor. Yoksa kendinizi harap edersiniz ve elinizde hiçbir şey olmaz.
Güncellemeler
+1 yıl
Friendzone'un bir üst seviyesi olan yedekzone (kendim uydurdum, bu kadar oldu kusura bakmayın) ise girilebilecek en kötü ikinci bölgedir. Kız sizi yedek olarak cepte tutar. Mesela asıl hoşlandığı erkek gidince size yanaşır, asıl erkek gelince sizi unutur. Bu yüzden burası da friendzone'dan daha güzel gözüksede özünde aynıdır. Zaman kaybetmenin anlamı yok. Bu bölgeden de olabildiğince çabuk çıkmanız gerekiyor. Ve hiçbir zaman kıza beni kullanabilirsin izlenimi vermeyin.
Kız Arkadaş Edinemeyen Beylere Önerilerim?