İspanyol sevgilim beni aldatıyor olabilir?

Merhaba şu an İspanya'da yaşıyorum ve İspanyol ama ciguliye benzeyen bir sevgilim var. Aklınıza kaslı uzun boylu İspanyollar gelmesin. Yaklaşık 5 aydır ilişkimiz var. Bana karşı ilgisi çok iyi ve aşık gibi. Bir sürü hediye getiriyor, 2 ay önce kendine iphone aldı kendininki bana hediye etti falan. Her şey güzel ancak çok az yatakta vakit geçiriyoruz. Hali olmadığını, yorgun olduğunu, genel olarak tembel olduğunu söylüyor. Ve ilişki başladıktan 1 ay sonra yazıştığı insanlar gördüm bazılarında buluşma planları, bazılarında da çıplak fotolar vardı. İlk bir ay diye önemsemedim daha sevgili gibi değildik ama şu anda da bir şeyler var gibi hissediyorum. Yalan söylüyor gibi. Hani insanın arada bir şeyi kalkar azar falan. O yüzden acaba başkalarıyla dçmı yatıyor diye şüpheleniyorum. Domuz yiyor bunlar çok da güvenemiyorum. Ne yapmalıyım bir fikir verin lütfen. Çünkü anlayamıyorum seviyor mu sevmiyor mu? Sevmiyorsa neden birlikteyiz ve evlilik planı yapıyoruz, seviyorsa neden daha 5 aylik bir ilişkide başkalarıyla flört ediyor online platformlardan? Ailem çok tutucu. Ayrılırsam Türkiye'ye döneceğim geri ve ailem beni istemediğim biriyle evlendirecek buna eminim. Teşekkürler tüm ciddi cevaplar için. :*
İspanyol sevgilim beni aldatıyor olabilir?