Kaynanam ve kayınbabam beni çileden çıkarıyor evini ayırmak istiyorum ama eşim de ayırmak istemiyor?

Biraz uzun olacak ama lütfen yardım edin ben okuyan evli bir bayanım eşimin ailesi bunu bilerek evlenmemizi istediler yardım ederiz dediler nişanlıyken çok iyi davrandılar ama herşeyi yokuşa sürüyorlar Kaynanam çok sinsi bir kadın geceleri kapımızı dinler bir yere gitmemize izin vermezler eşim tek başına dahi arkadaşlarıyla buluşamıyor ben mecburen evden çktığım zamanlarda odamı kitliyorum ama Kaynanam başka bir anahtarla içeri giriyor bir şeylerin yeri değişiyor eşime bunları söyledim bir daha gitmem falan dedi bir gün telefonda eniştemle eşim hakkında bir konu vardı onu konuşuyorduk yine kapımı dinliyormuş kapıyı açıp içeri girdi sen utanmıyormusun eşinin lafını başkasına vermeye dedi bene eşim kimle ne konuşuyor biliyor sen asıl utan kapımı dinlemeye dedim bir kaç gün geçince gelip ben gelininin bir sorunu var mı onun için dinliyorum falan dedi bende başa çıkamayacak bir sorunum olursa gelir anlatırım dedim eşim sinirleniyor benim yanımda oluyor üzülüyor kendiside annem böyle diyor annesiyle gidip konuşuyor ikisinde bana sürekli küfür ederler yaptığım beğenilmez istediğim yemeği yapamam istediğimi giyeme bulaşık yıkadığımda gelip lavabodaki suda birşey temizliyormuş gibi yapıp suyu niye sıcak kullanıyosun bir sürü para gidiyor der ama kendiside sıcak kullanır banyoya girdiğimde kapımı dinler ne kadar su harcadığımı çıkınca bana söyler eşim bunların hepsini biliyor bizi ilk haftamızda evden kovdular gidin evinizi bulun dediler ayırıyorduk almanyadaki gmrümcen bile o evde rahat durmaz ona güven olmaz diye üzerime iftira atmış eşim beni savunmuş mesajlaşmışlar görünce kavga ettim kış günü babasıda beni laf ederler diye babası yazın ayırırsınız para biriktirip dedi şimdi evin bütün masraflarını bize karşılatmaya çalışıyorlar elimde elimizdeki birikmişi abisi ev alıyordu ona verdi evi bu yaz ayırmak istiyoruz eşim küçük şeyleri sorn edip ayırmıyor oda istiyor ama ayıramıyoruz kimseyle iyi değilim evde herkes ailemle benimle kavgalı gidip gelmiyorlar yardım edinnn
Güncellemeler
+1 yıl
Ben evi ayırmak için eşimin kafasına nasıl girerim ya da evdekilerle kaynanama falan nasıl davranmam gerkiyor
Kaynanam ve kayınbabam beni çileden çıkarıyor evini ayırmak istiyorum ama eşim de ayırmak istemiyor?