Lütfen kizmadan kınamadan yardımcı olun?

Hayatımda 10 aydır birisi var canımdan çok seviyorum fakat ondan önce aşka evliliğe inancı olmayan bir insandım gezer tozardim haliyle çok fazla konuştuğum erkek olmuştu 2 sene önce bir konuştuğumun evine gitmiştim sadece oturmuştuk ama sonlara doğru beni opmuştu. Ondan sonra geçen sene de birisiyle konuşuyordum mesajlaşırken farklı konular açtı bende hayır demedim konuşmaya başladık güveniyordum malesef fotoğraf istedi bende attım üst tarafımı sonra beni o fotoğrafla tehdit etti evime gelmezsen paylaşırım falan diye gel sil git dedi gittim ve orda saksı çektirdi. Fakat başka bişey olmadı ben kıyafetlerimi dahi çıkarmadım işte o olaydan aylar sonra erkek arkadaşımla tanıştım benim geçmişim karanlık biz yapamayız falan dediysem de geçmişi sorun etmem başına kalkmam dedi kendisi çok zorladı ve olduk. Daha sonra o fotoğraflar gruplarda paylaşıldı erkek arkadaşımda gördü ve bana hiç kızmadı hatta temizledi onları evine gittiğim oğlanla konuştu oğlan sakso çektiğimi söyledi ama ben 9 ay boyunca inkar ettim çünkü çok utanıyor ve sevgilimi çok seviyordum işte geçen ay herşey ortaya çıktı daha öncekilerde ortaya çıktı sevgilim beni baya dövdü ağzım burnum şişti neyse haklıydı hiç kızmadım ve bu arada biz sevgilimle birlikte olduk fakat kan gelmedi daha önce kimseyle yatmadım yemin ederim ki kimseyle öyle bir şey düşünmedim bile ama kan gelmedi işte bide sevgilim çok geniş diyor ama ben yapmadım. Bana inanmıyor ne yapmam gerek hastaneye gidemeyiz çünkü yaşımız tutmuyor şimdi hergün bana hakaret ediyor ama bırakmayacak kadar da çok seviyor bende onu Çok seviyorum ne yapacam?
Lütfen kizmadan kınamadan yardımcı olun?