Sevgilimle 2 senedir birlikteyiz. Onu çok seviyorum. Ayrıyken özlüyorum. Buluşmak, konuşmak, dokunmak, yanaktan öpmek hoşuma gidiyor. Tek sorun şu ben sevgilimle öpüşmekten zevk almıyorum. Beceremiyoruz zaten. O da farkında beceremiyoruz diyor. İlk öpüştüğü benim. Benim daha önce 1 ilişkim oldu. Onunla öpüşmek daha güzeldi bu kadar sevmediğim halde. Korkum şu evlenmeyi de düşünüyorum bu insanla. Acaba bu büyük bir sorun mu? İlerde cinsel hayatımız da kötü mü olur? Lütfen yardımcı olun.
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOna öğret o zaman öpüşmeyi öpüşürken sana yapmasını senin hoşuna gitmesini sağlıcak şeyler yapmasını söyle empati yap onun yerinde düşün onun için kolaymı sence bir kızla öpüşüp beceremedim demek
114 Yorumla
Soran+1 yılBugün bu konuyu konuştum onunla bana sen beceremiyosun demeye getirdi kendimden şüphe ettim bir de bu iç güdüsel bişey değil mi
- +1 yıl
Ya tabiki olabilir yani ben öpüşme dim hiç tiksiniyorum da 😬😂😂o sucluymus gibi açma konuyu bana öğret diye aç 😉belkide zoruna gidiyordur sen beceremiyorsun diyomussun gibi algiliyordur
Soran+1 yılBen de öpüşme meraklısı değilim. Ama aşık insanlar bunu istemez mı? O an onu öpmek istiyorum öperken de bitsin istiyorum çok kötü. Aslında uyum yok aramızda o yüzden. Belki başkasini opse o da güzel öpüşür
- +1 yıl
Ona bunu belli edicen ama seni yanlış anlayabilir ve buda ilişkinizin sonunu getirebilir belki sende yeterince heves istek yaşamıyor
Soran+1 yılEvet bugün konuştum ama bişey çözülmedi yanlış anlar diye de bişey diyemiyo insan
- +1 yıl
Onunla alakalı bir durum ona öyle bişey yaşatman lazımki seninde dediğin şey olsun içgüdüsel olarak öpsün öpüşmek için deyil
Soran+1 yılSen sorun onda diyosun yani evet onu yaşamak için de ilerlemek lazım ama ben evlenmeden iletmek istemem
- +1 yıl
Tabiki görüşüne saygı duyuyorum o zaman bu şekilde devam edeceksin ya o anliycak ya da bir şekilde anlatıcan emin ol etrafındaki arkadaşlarına danisiyodur bu konuyu
Soran+1 yılÇok sağol yardımların için inşallah düzelir
- +1 yıl
İnş temennimiz 😂😂rica ederim önemli deyil
- +1 yıl
Hiç opusmeyen birinden akıl almakta pek mantıklı bisey gibi durmuyor ama 😂😂
Soran+1 yılOlsun ben de çok oluşmuş sayilmam😁
- +1 yıl
Samimi bir şey sorucam nasıl tiksinmiyonuz
- +1 yıl
🙄🙄
sole çocuk la nasıl öpüstüğun önemli nasıl bir durumda olduğunuz önemli dil dudak nasıl hareket ettireceginizi yavaşça anlayarak yapin
112 Yorumla
Soran+1 yılBana sen beceremiyosun diyor çok deneyimim zaten yok ama iç güdüsel değil mi bu:(
- +1 yıl
ya sen ona bakma kb sin oda kizlar sevişmeye başladığında erkekten daha iyidir o yapamiyodur benim de bir zamanlar sevgilim vardı benim de ole zamnlatim oldu ama sonradan delice opusuyoduk yani senden yana sıkıntı yok bu konuyu problemli hale getiriyorsa o bitir işi ilerde senden sorar
Soran+1 yılO problem yapmiyo bişey değil demedi ben kafama taktım işte bu de beni suçladı ya kendimden şüphe ettim ben mı yetersizlik diye:(
Soran+1 yılBana sen beceremiyosun demeye getirdi ama önceki iliskimde bı sorun yoktu bende acaba ten uyumu mı yok diorum
Soran+1 yılSorun onda ama kabul etmiyor o zmn
Soran+1 yılnolucak böyle bilmiyorum:(
Bu konuda yardım almak ve kendini geliştirmek kolay bence. Ona olan sevginde problem yoksa sıkıntı yapma. Araştırma yapın
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim bilmiyorum 2 senedir gelişmedi bir şey acaba evlendgimizde cinsel hayatımız kötü mü olur bunu düşünüyorum
her sey iyi olucak bos ver ya opusmeden zevk alamiyorumda ne demek.
13 Yorumla
Soran+1 yılBugün buluştuk her şey harikaydı öpüşmeye çalıştık yine güzel olmadı benim suratım düştü çok kafama takıyorum :(
Soran+1 yılBenim korkum ilerde mutsuz olup bosananlar da var. bir de bugün bu konuda konuştum bana sen beceremiyosun demeye getirdi bende eksik hissettim kendimi:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Bu problem değildir ama eğer sen abartıp bunu problem haline getirmezsen tabi..
12 Yorumla
Soran+1 yılBu aralar problem haline getirdim çok moralim bozuluyo evlenince de mutsuz olur muyum diyorum
+1 yılSen söyledin mi diğerinin daha iyi öpüştüğünü ve bu yeni ilişkinde olmayan ne?
114 Yorumla
Soran+1 yılDiğeri daha iyi öpüşüyor demedim tabi ama konuştum bugün benim beceremedigimi ima ediyor kendimden şüphe ettim artij
- +1 yıl
hmm neyi yapamıyor.
Soran+1 yılDişler çarpiyor dilini falan sokmaya çalışıyor zaten tam olarak ne yaptığımız bile belli değil :(
- +1 yıl
:( midem kalktı... demek ki daha önceden sevgilisi olmamış hiç
Soran+1 yıl1 tane olmuş opusmemis
- +1 yıl
Bak. Geçmişte ne yaşadıysan yaşadın. Şimdiki belliki bilmiyor. Sabırlı ol, öğret... French kiss yapmaya çalışınca reddet.. öpüşmeyi sen yönet. Sırf bu sebepten ayrılacaksan o da sana kalmış
Soran+1 yılAyrılmak istemiyorum tavsiyelerini dikkate alicam inşallah güzel olur
- +1 yıl
Evliliğe gider mi bu ilişki?
Soran+1 yılGider oyuzdencekincem var işte cinsel olarak uyumsuz mu oluruz acaba
- +1 yıl
Olmazsan dünyanın sonu değil. Kadınlar anlamıyorum tamam seks güzel bir şey ama sekssizlk dünyanın sonu değil.
Soran+1 yılAma cinsellik yüzünden ayrılan da çok v
- +1 yıl
o onların sorunu.. şimdiki insanları anlamak mümkün değil... ne kadını ne erkeği.. hiçbir zoruluğa göğüs geremiyorlar. belki insanın bir sorunu vardır böyle şeyler düşünülmüyor.
Soran+1 yılSorunlar da düşünülür ama bile bile de mutsuz olunmaz ki sonuçta evliliğin önemli bir kısmı değil mi
- +1 yıl
Haklsın ama sorunlar her zaman olabilir. Bak bazen erkekler ortada hiç sebep yokken performans kaybedebilirler, hatta2-3 ay erkekliğinin farkında bile olamazlar. bunları kadınlar anlamıyor.
demekki ilk ilişkini unutmadin ondan zewk almiyosun bu senin bilinç altına yerleşmiş ne kadar cabalasanda de ek almiycaksin
12 Yorumla
Soran+1 yılİlkiliskim çocukluk dönemiydi aşık değildim meraklı hatta bu adama aşığım ama öpüşemiyoruz o tutku olmuyor
+1 yılSen tehlikelisin aldatacak kız tipi var sende böyle bir kızı yaşadığım için söylüyorum sen ayrıl bence
05 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun aldatmam tabi seviyorum da ama neden böyle bir de evlilik düşünüyoruz ilerde yatakta mutsuz olup boşanarak olmak istemiyorum:(
- +1 yıl
Ya sana çok şey söylerimde burda olmaz senin işte kıllık var
Soran+1 yılNasıl killik
- +1 yıl
Ten uyumu diye bişey var ikinizin arasında o yok seni tahrik etmiyor olay bu
Soran+1 yılBen de bundan korkuyorum ten uyumu yok diye:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok ilginç benim sevgilim ise hep islaniyor normal sanardim
14 Yorumla
Soran+1 yılBen mı anormalim ya önceki iliskimde zevkliydi aşık değildim bu adama aşığım ama öpüşmek zevkli değil yanaktan öpmek daha güzel geliyo
Cevap sahibi+1 yılAğzı mı kokuyor oncekiyle öpüşürken ıslanır miydin
Soran+1 yılHayır ya fiziksel bir kötülük yok temiz. Nasıl desem bununla öpüşürken ne zaman bitecek diyorum oburuyle bitsin istemiyodum:(
Cevap sahibi+1 yılaşık değildin insan aşık olduğunu arzular
+1 yılZirvede birakin siz. Olmayinca olmaz.
14 Yorumla
Soran+1 yılOf ya çok da seviyorum nasıl bir iş bu
- +1 yıl
Kendinin anlamadigini biz nasil cozucez ten uyumunuz yok demek ki.
Soran+1 yılTen uyumu zamanla oluşur mu acaba
- +1 yıl
Cevreme bakiyorum hayir zamanla oldugunu hic gormedim.
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tensel uyuşmazlık vardır belki de.
11 Yorumla
Soran+1 yılBunu düşünüyorum ben de ilerde evlenince daha kötü olur diyorum ama seviyorum da moralim çok bozuk
farklı yerlere dokunuslarla daha iyi bir hale gelebilir
00 Yorumla
+1 yılbu sorun değiğl hersey zamanla ogrenırsınız
14 Yorumla
Soran+1 yılOlumlu konuşan tek sensin bir umut oldun bana
- +1 yıl
bilmemesi daha iyi işte kimseyle birlikte olmamış :)
Soran+1 yılEvet ondan eminim ama korkum şu aramızda uyum mı yok yoksa deneyim eksikligimi
- +1 yıl
deneyim olmaması daha iyi ikiniz içinde ilkler onemli sen 1 yaşamıssın ama dusunme geçmişi unut
+1 yılhaz almiyosan birlikte olamazsn
14 Yorumla
Soran+1 yılAma o insana aşıksın o nolucak çok kötü durumdayım:(
- +1 yıl
o nasl bir aşk ya senle sevişirken haz alamiyorsam demekki zorla birlikte oluyrm sevdi birinden haz alırsn ama elektrk filan
Soran+1 yılHiç sevismedik zaten sevişen ne hissederim bilmiyorum ama öpüşmek güzel değil. bir de bana sen beceremiyosun demeye getirdi. O yüzden daha çok üzüldüm kendimden şüphe ettim
- +1 yıl
burda yazmak istemiyrm özele gelirsen knsrz
+1 yılopusmekten zewk almıyorsan zewk alacak şeyler yap
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha öpüşmeyi beceremedik ne yapayım
- +1 yıl
burdan anlatılmaz istersen özelden mesaj at tavsiye veririrm
+1 yılNormal
11 Yorumla
Soran+1 yılNormal mı canım ilerde evlenince sorun olur mu acaba
+1 yıl😂😂demek benle öpüşsen karım olacan😂😂
00 Yorumla